Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Battlefield V'e İki Yeni Ücretsiz Silah Eklendi

 
Electronic Arts ve DICE, yılbaşı hediyesi olarak Battlefield V oyuncularına iki yeni ücretsiz silah veriyor.

18 Aralık 2018 ve 3 Ocak 2019 arası oyuna giriş yapan Battlefield V oyuncuları cephaneliklerine Ribeyrolles 1918 taarruz tüfeğini ve M1897 pompalı tüfeğini ekleyebilecekler. Bu tarihler arasında Battlefield V’e giriş yapın, Assault sınıfı ve Support sınıfı silahlarını Company menüsünden alın.
 
Silahlar hakkında:
 

Ribeyrolles 1918’i Assault oyuncularının ateş seçme özelliğine sahip olduğu Battlefield 1’den hatırlayabilirsiniz. Bu silah Battlefield V’te tümleşik ayağı ile sınıfın en iyi isabet oranını sunan özel yönüyle en uzak menzilden en ciddi hasarları verebilen taarruz tüfeği.
 
İki Dünya Savaşında da popüler olan Amerikan siper silahı M1897 1. Dünya Savaşı’nda o kadar etkiliydi ki Alman İmparatorluğu kullanımını protesto etmişti. Bu silahın Battlefield V ’teki versiyonu Support sınıfı tarafından kullanılıyor ve tek vuruşta öldürme menziliyle gerçek bir pompalı tüfek hissi veriyor.
 
Bu teklifi kaçırırsanız, bu silahları oyun oynayarak kazanılabilen Company Coin adlı Battlefield V parasıyla satın alabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak EA.com Battlefield V Battlefield 5 Electronic Arts DICE
League of Legends Türkiye 2019 Sezonu Yayıncı Ekibi Duyuruldu! Açık Dünya Rol Yapma Oyunu Outward 26 Mart 2019'da Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

tropeus77

25.12.2018 11:42:45

0
Hemen hemen her bf ilk çıkışta ortalama bu sayıda harita ile başlar sonrasında ek paketlerle haritalar eklenir.. bf 5 e özgü bir durum değil.. ayrıca özellikle 3 ve 4 nispeten 1 dede ilk çıkışta daha absürd sorunlarla uğraşırdık bunu oynayanlar bilir.. yine bf oynayanlar bilirki dice bu oyununda hatalarını düzeltir geçmişte olduğu gibi.. Fanboyluğu sevmem ancak saçma sapan yorumlar görünce ister istemez fanboyluk yapıyorsun..

kataaay

24.12.2018 22:48:33

0
Açıkçası ben codcu muyum değil miyim orasını bilemem ama sen imla kurallarını bilmeyen, kör bir fanboysun orası kesin. Oyun herkes tarafından eleştiriliyor aç bak metacritic puanlarına. Battlefield 1 çok iyi puanlar alırken Battlefield V çok düşük alıyor diye ve kendine neden diye sor. Demek ki ortada bir sıkıntı var, ayrıca yılların oyuncuları da bu oyuna sallıyorsa ciddi bir sıkıntı vardır. Senin gibi sırf oynamak için oynayan tiplerin bunu idrak etmesi zor tabi. Ha bu arada tüm battlefield oyunlarında son seviyeye kadar gelen bir oyuncuyum artık sen karar ver oynayıp oynamadığıma.

tropeus77

24.12.2018 21:22:37

0
cod cu yorumu.. belliki hiç bf oynamamışsın hayatın boyunca.. belki korsanını oynamışsındır..

tropeus77

24.12.2018 21:21:20

0
................

BSC Misafiri

20.12.2018 05:45:51

0
Yıllardır Cod oynuyordum ama multiplayerde saçma sapan hile yapanlar yüzünden oyunu bıraktım.Son 1 yıldır bf1 oynuyordum. Bf5 çıkar çıkmaz aldım. Bf1 de ilk çıktığında çok eleştiri almıştı ama bu kadar değildi. Bf5 multiplyrden zevk almak istiyorsanız kendi arkadaşlarınızla squad kurup oynayacaksınız başka türlü oynaması gerçekten zor. Bf1 mi bf5 mi kesinlikle bf1 derim. Ama ileride silah,harita ve oynaniş üzerine güncellemeler olursa bilemem

Deswaaa

19.12.2018 23:41:57

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Yav biri de objektif bir yorum yapıp bana anlatsın şu oyunu. BF 1'e oranla nasıl? Ana hikayenin çok dandik olduğunu duydum ama hiç mi Tankçı olduğumuz çocuğun ilk görevi finali gibi insanı ürperten sahneler yok mu?
Hocam btf 1 çok daha iyi bi oyun olmuş ve hikaye olarak 1 den çok daha iyi ortalamanın üstünde senaryosu var bu kadarını beklemiyordum oynana bilirlik ve grafik açısından btf 1 göre baya fark var dice ekibi gerçek den yapmış kızdığım tek nokta yarım çıkartmaları oyunu battle royal modu sonra gelicek bilgine

Deswaaa

19.12.2018 23:37:34

0
quote:

Orjinalden alıntı: Hellknight69 BF 1 den 1 tane bile üstün yanı olmayan, serinin açık ara en zayıf oyunudur BF V.
Bf1 den kat ve kat daha zevkli oyun olmuş üstüne baya bişiy katmışlar senaryo ortalamanın üstünde btf 5 almadıysan aradaki farkı anlayamazsın

Philipp_Plein

19.12.2018 22:54:06

0
BF 1 den 1 tane bile üstün yanı olmayan, serinin açık ara en zayıf oyunudur BF V.

Manhunt Three

19.12.2018 21:49:27

+1
Kesinlikle Bf1'den daha iyi bir oyun. Eğer ki objektif olursanız. Bf1 büyük hype'lar ile beklendi ve çıktığı zaman Ea'nın reklam politikaları sayesinde sosyal medyada övüldü durdu. Oysaki asla çok iyi bir oyun değil. Aksine BfH'den bile daha kötü bir oyun. Şimdi bana hadi oradan falan diyeceksiniz ama durum bu, üzgünüm Bf1 hayranları.

BSC Misafiri

19.12.2018 21:36:25

0
Şuanda oyun bugfield alacaklar bir kaç daha beklesin

kataaay

19.12.2018 21:13:03

+1
Hikaye kısmını bilemem ama bana göre şu halleriyle karşılaştırırsam Battlefield 1 Battlefield V'den daha iyi bir oyun.
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Yav biri de objektif bir yorum yapıp bana anlatsın şu oyunu. BF 1'e oranla nasıl? Ana hikayenin çok dandik olduğunu duydum ama hiç mi Tankçı olduğumuz çocuğun ilk görevi finali gibi insanı ürperten sahneler yok mu?

Queen Hentai

19.12.2018 20:45:40

+3
BF1'den aldığım tadı BFV'den alamadım. Heyecansız, çok düz bir oyun BF1'e göre. Yurtdışı forumlarda da BF1'in daha iyi olduğu görüşü ağır basıyor.

BSC Misafiri

19.12.2018 19:52:15

0
Yav biri de objektif bir yorum yapıp bana anlatsın şu oyunu. BF 1'e oranla nasıl? Ana hikayenin çok dandik olduğunu duydum ama hiç mi Tankçı olduğumuz çocuğun ilk görevi finali gibi insanı ürperten sahneler yok mu?

Wayward Son

19.12.2018 19:07:29

+3
quote:

Orjinalden alıntı: kataaay Keşke oyuna bu tarz boş içerikler ekleyeceklerine yarım çıkarmış oldukları oyunu dengeli bir hale getirip harita ekleseler oyuna. Oyunda sadece 9 harita var ki bu çok düşük bir rakam. Ayrıca oyun acayip buglu ve glitchler çok fazla. Mevcut haritaların da kalitesi oldukça düşük. Oynanış desek Battlefield 1'e çok benziyor ama ondan daha kötü. EA'in saçma sapan politikaları Battlefield gibi bir seriyi bu hale getirdi. Her sene eleştirilen COD bile çok doğru hamlelerle yıllar sonra oynanabilir bir oyun ile piyasaya girdi ancak Battlefield mevcut kalitesinin aksine geriye gitti. Bir sonraki oyunla yeni nesil konsollara sağlam giriş yapmaları gerek. Tabi bunu yaparken de yarım çıkan oyunu toparlamaları gerekiyor.
Boş içerik değil. CoD WW2 aslında gayet başarılı bir oyun. Hani yıllardır süre gelen "CoD çok kötü abi yaa" algısı baya baya yanlış. Sağlam süre oynadım, halen de oynarım kendisini. Başarısındaki en temel neden sık sık yeni içerikler gelmesi oldu. Silah olsun, harita olsun Activision boş geçmedi. Bu da oyunu taze tuttu haliyle. Dice da umarım bu yolda ilerler. Daha da ABD eklentisi gelecek vs. Yolu uzun. Ribeyrolles çok iyi oldu zira o tip bir silahın eksikliği vardı Assault'da. Keyif veriyor oynarken. Diğerini daha deneyemedim. Eski TTK'ya dönmeleri akıllıca oldu. Oyuncuları dinlediler ve hızlıca hatadan döndüler. Oyunun şu an bence bug'ları çok sinir bozucu seviyede değil. En en en büyük eksiği Weapon Attachment sisteminin tamamen kozmetik olması. Stock, reticle, grip vs. değiştirebilmeliyiz ve bu oynanışı etkilemeli. Harita sayısı olarak evet az gibi gelebilir ancak çıkış için normal. 9 harita var şu an. Bops4'te 14 gözükse de 4'ü remake. Eğer bugün Bops4 daha çok seviliyorsa bu harita sayısından değil, direkt olarak Blackout yüzünden. Eli yüzü düzgün bir BR modu ile çıksaydı şu an birçok oyuncu için daha iyi noktadaydı BFV. Bu da Acti'nin piyasayı iyi koklaması elbette. Hakkını vermeliyiz.

kataaay

19.12.2018 18:26:37

+1
Keşke oyuna bu tarz boş içerikler ekleyeceklerine yarım çıkarmış oldukları oyunu dengeli bir hale getirip harita ekleseler oyuna. Oyunda sadece 9 harita var ki bu çok düşük bir rakam. Ayrıca oyun acayip buglu ve glitchler çok fazla. Mevcut haritaların da kalitesi oldukça düşük. Oynanış desek Battlefield 1'e çok benziyor ama ondan daha kötü. EA'in saçma sapan politikaları Battlefield gibi bir seriyi bu hale getirdi. Her sene eleştirilen COD bile çok doğru hamlelerle yıllar sonra oynanabilir bir oyun ile piyasaya girdi ancak Battlefield mevcut kalitesinin aksine geriye gitti. Bir sonraki oyunla yeni nesil konsollara sağlam giriş yapmaları gerek. Tabi bunu yaparken de yarım çıkan oyunu toparlamaları gerekiyor.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Battlefield V
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız