Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Battlefield V Açık Beta Eylül'de Düzenlenecek

 
   Electronic Arts, Battlefield V açık betasının Eylül ayının başında başlayacağını duyurdu.

   Battlefield V açık betasında bulunacak modlar, haritalar ve başlangıç ve bitiş saatleri henüz açıklanmadı. Tek resmi bilgi Battlefield V'i ön sipariş verenlerin ya da PC'de Origin Access Premier abonelerinin açık betaya erkeden erişebilecek olması.
 
   28 Haziran - 4 Temmuz tarihlerin arasında Battlefield V'in kapalı alfası gerçekleştirildi. Kapalı alfada oyuncular Conquest modunu veya Fall of Norway Grand Operation'ı oynama fırsatı buldu. Oyuncular Arctic Fjord haritasında geçen Fall of Norway'de oyun içi “günleri” yaşadı ve Grand Operation'ın birleştirdiği Airborne ve Breakthrough modlarını oynadı. DICE'ın 'Kapalı Alfa'dan Öğrendiklerimiz' başlıklı yazısını buradan okuyabilirsiniz.
 
   Electronic Arts ayrıca Gamescom 2018'de Battlefield V ile ilgili yeni bir şeyler gösterileceğini doğruladı. Gamescom 2018 etkinliği 21 - 25 Ağustos tarihlerinde Almanya'nın Köln şehrinde düzenlenecek.
 
   Battlefield V 19 Ekim'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DSO Gaming Battlefield V Battlefield 5 Electronic Arts DICE
MiBR, Tarık "tarik" Çelik'i Transfer Etti! Beyond: Two Souls 2.8 Milyon Kopya Sattı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

alpererez

16.7.2018 23:16:44

0
beta herkese açık. sadece önsipariş verenler ve origin access primer üyeleri betayı daha erkenden oynayacak, diğerleri normal beta çıkış gününde oynayabilecek.

_GRKM_

16.7.2018 14:12:06

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Life Is Bu ne ya, Eskiden betaları herkese açarlardı. Şimdi işlerine gelmeyenleri betaya bile almıyorlar. İlla oyunu satın alacaksın ya da ücretli sistemlerine üye olacaksın. Bırakta Demo niteliğinde herkes denesin oyununu. Artık oyunlar sadece insanları eğlendirme amaçlı yapılmıyor. Eskiden oyunların yapımının büyük bir kısmı oyuncuya hitaben yapılırdı. Şimdi firmalar önce %90 kendini düşünüyor parama bakarım diyor sadece. Çükü buna en iyi örnek artık Senaryo Modu bile çıkarmaya tenezzül etmeyen Call of Duty.
lan öyle bir yazdın ki sandım ki sadece ön sipariş verenler ya da Origin Access Premier abone olanlar açık betaya katılacak..meğersem ön sipariş ya da Origin Access Premier abone olanlar bir kaç gün önce başlayacak betaya.

Life Is

16.7.2018 12:11:05

0
Bu ne ya, Eskiden betaları herkese açarlardı. Şimdi işlerine gelmeyenleri betaya bile almıyorlar. İlla oyunu satın alacaksın ya da ücretli sistemlerine üye olacaksın. Bırakta Demo niteliğinde herkes denesin oyununu. Artık oyunlar sadece insanları eğlendirme amaçlı yapılmıyor. Eskiden oyunların yapımının büyük bir kısmı oyuncuya hitaben yapılırdı. Şimdi firmalar önce %90 kendini düşünüyor parama bakarım diyor sadece. Çükü buna en iyi örnek artık Senaryo Modu bile çıkarmaya tenezzül etmeyen Call of Duty.

Philipp_Plein

16.7.2018 09:38:05

0
Yine aynı haritayı koyacaklar açık betaya görürsünüz.

Guest-BB13177EF

16.7.2018 07:44:54

0
Umarım optimizasyon sıkıntısı olmaz betada.

Viky

16.7.2018 06:50:44

0
sabırsızlıkla beklıyorum
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Battlefield V
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız