Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Battlefield Bad Company 2 PC Betası İstatistikleri

Bad Company 2 Betası Yoğun İlgi Görüyor
EA Games'in FPS türü serisinin en yeni oyunu olan Battlefield Bad Company 2'nin PC betası geçen hafta başlatılmıştı. Modern savaşları konu alan oyunun betasında sadece multiplayer özelliği açıktı ve bir haritayla sınırlıydık. Her açıdan bu senenin iddialı yapımları arasında gösterilen oyunun beta istatistikleri açıklandı ve bu verilere göre oyunun büyük bir hayran kitlesi oluştuğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.
 
Yapılan açıklamalara göre, Bad Company 2'nin PC betasına 21 saatte 100 bin kişi kayıt olmuş. Bunun yanında 1 saniyede de 10 bin kişi betaya bağlanıyor. Betayla ilgili olaak Multiplay sitesi, 1 milyon sayfa gösterimi sağladığını bildidi. Partner site Filepay ise, 3 saatin altında bir sürede, 10 bin key dağıttığını belirtti. Daha fazla şifre de kısa zaman içinde paylaşılacak.
 
Oyunun betasında olumsuz yönler de yok değil. Laglerin ve hataların mevcut olduğu oyunda yapımcılar düzeltmelere başladı. Bunun yanı sıra yetkili ağızlardan yapılan açıklamaya göre oyunun PC betasında kaplamalar çok üst düzey değildi. Daha kaliteli kaplamalar ise oyunun tam sürüm versiyonunda mevcut olacak. Bad Company 2 Mart ayının ikinci günü piyasaya çıkıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Battlefield Battlefield : Bad Company 2 PC PS3 xbox 360 DICE EA Games
Duke Baba'dan Yeni Video! 24 - 30 Ocak Steam Satışları

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Battlefield: Bad Company 2 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
41 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız