Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Battlefield 4'ün China Rising DLC'si Duyuruldu


    Henüz multiplayer bölümü adına pek fazla bilgi alamadığımız Battlefield 4 adına yeni bir duyuru geldi. DICE, Battlefield 4'ün multiplayer modunu tanıtmadan, oyunun multiplayer odaklı DLC'sini duyurdu.
 
    Yapılan açıklamalara göre China Rising adındaki bu DLC, Battlefield 4'ü ön siparişle satın alan oyunculara ücretsiz olarak verilecek. Oyunun bu DLC'sinde dört yeni multiplayer haritasının haricinde yeni araçlar ve silahlar da yer alacak. Yayınlanan görsele aşağıdan bakabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
DICE EA games battlefield 4 PC PS3 Xbox 360 FPS
Xbox One Konferansı Sony'e Yaradı Battlefield 4'ten Hayran Bırakan Görseller
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Dictattor

5.12.2013 20:05:49

0
süper ötesi ve mükemmel....

CWaRRioR

23.5.2013 14:18:44

0
MoH aldığımda kutunun üzerinde BF3 beta early access yazıyodu, fakat sonrasında erken giriş hakkı vermediler. Teknik destekle görüştüğümde herkes katılamıyor dediler. Madem öyle kutunun üzerine neden early access yazıyorsunuz deyince bölgeden kaynaklı türü birşey söylediler. Çevremde betaya girenler olduğunu belirtince de iyice saçmalamaya başladılar. Golden shit ödülünü cidden hakediyorlar.

MovieClipS

22.5.2013 22:24:07

0
Katılıyorum, bu hatta aralgamenin suçu bile değil bu EA'nın suçu adamlar başta demiyor ki satıcılara böyle böyle diye tövbe tövbe.. neyse bf3 doğru düzgün oynıyamadım rus key aldım o yüzden şimdi bilerek battlefield 4 kutulu aldım ya neyse sağlık olsun :)

smalsrol

22.5.2013 19:13:28

0
Haklısın, ne dersen de bir şekilde kıvırırlar fakat orda geçen 'pack' ibaresinin çoğul bir anlamı vardır yani bak orda 'pack' demişiz zaten deyip kıvıramazlar. Pack= Paket , GreenManGaming gibi güvenilir bir Retailercı da bile hala Premium Paketi verilecektir yazıyor bu göz ardı edilemez. Ben de u Battlelog hesabıma gireyim de Eayı yerden yere vurayım o zaman. Vallahi Pre-order verecektim, iyi ki vermemişim.

MovieClipS

22.5.2013 19:09:14

0
Niye bu kadar dert ettiniz anlamıyorum, yanlış yazılmış olabilir, sonuçta aral game de bilmiyor bu oyuna hangi dlcler çıkacak ama burda tabi ki suçla arıyorsak oda aral game'dir. Oyunu satın aldım ben alan alır almayan almaz bu kadar basit 4 harita paketi vs. china risinge de razıyım...

bocekgrafik

22.5.2013 18:41:45

0
EA laf oyununya ekstra para söğüşleme niyetinde belli ki. O laf edenleri ise umursama. Bütün konularda var o tiplerin çeşitli versiyonları.

CommandPrompt

22.5.2013 18:33:13

0
O tarz bir durumda, birz belirtmiştik perakende satıcılar karıştırmış deyip işin içinden sıyrılacaktır EA, ve küçük bir araştırma yaptım, EA'nin kendisinde bu hizmetin "Premium Service" olarak geçtiğini,burada belirtilenin ise "Premium Pack" olduğunu gördüm,yine kelime oyunları... Yani özetle,"minareyi çalan kılıfını hazırlamış" şekli.. Ama bu tarz karışıklığa yok açacağı aşikar olan bir söylemde bulunmaları pre-order ile alacaklar için,en başta etik değil..
quote:

Bu mesajları buraya yazman iyi olmuş ama bir de Battlefield bölümünde konu açarsan daha iyi olur. Hatta BATTLEFIELD 4™ (2013) - ANA KONU'ya da yazmanı öneririm.
"ANA KONU" yazan konuya mesajı ekledim,orada da alan almış çok umursarlar mı bilmiyorum. Burada bile abartıyorsunuz diyenler var. Apple-Samsung kavgasındakiler gibi bu arkadaşlarda EA çalışanı herhaldeki,EA yi savunuyorlar..

smalsrol

22.5.2013 17:55:09

0
quote:

Orijinalden alıntı: CommandPrompt Gerçekten EA'ye inanamıyorum... Konuyu hızlıca anlatayım. Battlefield 4 pre-order ları açıldığında Aral,D&R gibi Türkiyedeki büyük tedarikciler dahi "ÖN SİPARİŞ ÖZEL "PREMIUM EXPANSION PACK" İLE BİRLİKTE" şeklinde ibareler sundular. (Ki ben bunları yazarken halen o şekilde ibareler mevcut.) Bende BF3 deki gibi Premium Exp. alıcağımı düşündüğümden pre-order yapmayı düşünüyordum. Ancak bu haberinizden sonra inceledimki Originde dahi "PREMIUM EXPANSION PACK" yazan ibare "China Rising" ile değiştirilmiş. Bende EA support ile görüştüm. Ve "insanları kandırıyorsunuz,önce premium exp. vericez diyorsunuz ve biz ona göre satın alıyoruz (ki iyi ki almadım),sonra sadece kıytırıkdan bir exp. pack ile değiştriyorsunuz" dedim. Hatta amazonda halen olan ilanı gösterdim ve şu ibareyi de belirttim. " All pre-orders of Battlefield 4 will get a free Premium Expansion Pack. " (direk amazon.com dan) Karşımdaki Adam isimli arkadaşda bana oradaki "a" harfini belirtti... Yani pre-order yaparsanız,bir adet premium exp. pack'i alıcaksınız, yani premium'a dahil olan bir exp. pack,anlamında olduğunu söyledi. Bende bizi kazıkladığınız için teşekkür ederim ve EA'nin nasıl bir firma olduğunu hatırlattığınız içinde teşekkür ederim dedim. Arkadaş tekrar açıklamaya çalışıp,"eğer bi yanlış anlaşılma olduysa özür dileriz" dedi yalandan ama kimi kandırıyor,buda onun işi sonuçta.. Ardından Aral game'e bir mail attım; Merhaba, Sitenize konu başlığındaki oyunu satın almak üzerine girmiştim ve zaten daha öncesinde de takip ediyordum,size sorularda sormuştum. Ancak şuan Origin de gördüm gibi pre-order ile satın alanlar "Premium Expansion Pack" e değil,(Amazon.com daki kelime oyunu gibi) " a free Premium Expansion Pack" yani sadece bir eklenti paketi ki oda şuan Origin de "China Rising" olarak duyuruldu. Ben şahsen BF3 deki gibi bir Premium olduğuna aldanarak alcaktım ancak son anda fark ettim ve EA support ile görüştüm, zaten başta sadece bir eklentiyi vericektik öyle yazmıştık gibi bahaneler ile geçiştirip,karışıklık oldu ise özür dileriz dediler. Başka müşterilerinizin de bu yanlışa düşmelerine izin vermiyecek bir firma olduğunuzu düşündüğümden,gerekeni yapacağınızı ve kimsenin üzülmiyeceğini ümit ediyorum. Teşekkürler. Aral Game'in bu konudaki duruşunu hep birlikte görücez. Yani şu yarım saatte EA'nin gözümdeki yerinin bu kadar hızlı değişmesi ve çok elzem bir durum olmadıkca EA'nin ürünlerini orjinal kullanmamaya özen göstericem.(Ki hak edenlerin orjinallerini savunan biriyim. [link=http://steamcommunity.com/id/iburak/]Steam[/link]). Buradan bu yazıları görüp,pre-order yapmayı düşünen yada sadece EA'nin yaptığı bu marketing kandırmacasına karşı çıkan arkadaşlara iletelim ki kimsenin canı yanmasın. Hemde Aral Game eğer bir düzeltme yapmaz iste,üzerinde bir baskı kurabilelim. Teşekkürler. Edit:Soru soran arkadaşı konuyu görmesi için ekledim.
Bir şey diyeyimmi, orada a ibaresi yoktu, muhtamelen değiştirilmiş, databaselerine girilip dava bile açılabilir. Şuan şok oldum açıkçası. GreenmanGaming'de aynen şu yazıyor Pre-Order to receive the Battlefield 4™ Premium Expansion Pack* . Bence bunun arkasını bırakmayalım.

iamburak

22.5.2013 17:03:23

0
İnşallah bir gün şu EA'nin zarar ettiğini ve oyunları ucuzdan adam akıllı çıkarmak zorunda kaldığını görürüm

dr eshquia

22.5.2013 14:07:11

0
BF3 ön siparişi yaptığımda gelen Back to Karkand eklenti paketi vardı. O da oyun çıkmadan duyurulmuştu. Bunda da China Rising var. Fark nedir ? Kelime oyunu dediğin "Premium Edition" mu vericez dediler, "tüm premium eklenti paketleri" mi, yoksa sadece "premium eklenti paketi" mi? He eğer ilk ikisini dedilerse haklısın davanda, eğer sonuncusu ise konu abartılı..

Babblebabble

22.5.2013 13:22:07

0
Şu tarz haberleri gördüm mü sadece ben mi sinir oluyorum yoksa siz de sinir oluyor musunuz?

BSC Misafiri

22.5.2013 13:21:56

0
Drone Strike nerde ? Bir sonraki mi ?

oyunbilgini57

22.5.2013 12:59:32

0
quote:

Orijinalden alıntı: hik75 bunlarda amma yüzsüz oldular ha, BF4 alacaklara tavsiyem sadece oyunu alin DLC almayin bekleyin biraz, sonra zaten Premium'u duyuracakalardir PSN kardesligiyle yari fiyata alin.
Herkes başka alemde herkese sesleniyorum ilk önce bilgiyi alın sonra burada konuşun . Ön Sipariş eden herkes PREMİUM'A SAHİP OLACAK . Anladınız mı Premium hediye olacak DLC için para vermeyeceksin anlatabildim mi ? Umarım anlamışsınızdır .

BSC Misafiri

22.5.2013 11:45:07

0
Bu DLC sanırım Dalian Power Plant, Daqing Oilfiels gibi Battlefield 2 Uzak Doğu haritalarını içeriyor. Önceden de söylemişlerdi Çin haritalarının remake versiyonlarını hazırlayacağız diye. ??

bocekgrafik

22.5.2013 11:16:17

0
Bu mesajları buraya yazman iyi olmuş ama bir de [link=http://forum.donanimhaber.com/forumid_278/tt.htm]Battlefield bölümünde[/link] konu açarsan daha iyi olur. Hatta [link=http://forum.donanimhaber.com/m_71954109/mpage_25/tm.htm] BATTLEFIELD 4™ (2013) - ANA KONU[/link]'ya da yazmanı öneririm.

CommandPrompt

22.5.2013 10:58:08

0
(Konuyla iligili ayrı konu vs açmayı da düşünüyordum ancak,ön sipariş vericek yada vermiş olan az kişi var anladığım kadarıyla,kalabalık yapmak istemedim. Tabi sizin tavsiyelerinize merak ediyorum.) Bu sabah Aral Game'den dahmin ettiğim gibi bir cevap geldi... Halbuki belki utanırlar diye "siz iyi firmasınız hacılar" şekli yapmıştım ama nafile... Admin (Aral Game) May 22 09:58 (EEST) Merhaba, Bizlerde EA'nın belirlediği içerik dışında farklı bir içerik sunamıyoruz. Daha öncesinde de içeriğin bu şekilde olacağı firma tarafından belirtilmiştir. Battlefield 4'de sadece bu paket bulunmaktadır. Ayrıca Origin'e özel Dijital Deluxe paketi de mevcuttur. Bu pakette Premium Expansion Pack haricinde Battlefield 4 betasına erişim ve oyun içi bonuslar yer almaktadır. İyi günler, Halen,konuyu kendilerine açıklayan bana bile "Premium Expansion Pack" diyorlar... Ve sanki ben(biz) "ya bize premium verin ağalar noluur" demişim gibi farklı bir içerik sunamıyoruz,falan ağız geveliyorlar... Aslında ben göreceğimi gördüm,EA hakkında da , Aral Game hakkında da ama canımı sıkan halen oyunun ön sipariş'inin altına; "Mehmet tarih: 22/05/2013 O değilde yeni bi pack duyuruldu china rising diye biz bunu burdan alıyoruz o pack bize gelecek mi acaba?" şeklinde yorumlar var.. Yani insanlar konuyu anlamamışlar galiba... Yani premium uda mı anlamamışlar? Normal bir "premium servisi" olsa zaten onların hepsini alıcaklarını da mı? öylesine mi almışlar nedir... Ekleme; Ürünün altına; ""PREMIUM EXPANSION PACK" değil sadece "China Rising" ek paketi verilecek zaten,EA'nin destek bölümü ile konuşup,onaylandı. Alacak aradaşların dikkat etmesini öneririm. http://goo.gl/0OY9N (Aral Game'in dürüst olarak silmemesi dileği ile..)" şeklinde bir yorum yaptım,"onaylandıkdan sonra" yayınlanacakmış. Çok onaylanacağını sanmıyorum ama... [link=http://www.aralgame.com/beta/index.php?route=product/product&filter_name=BATTLEFIELD+4&product_id=2396]Oyunun Aral Game'deki ilanının linki..[/link]

bocekgrafik

22.5.2013 10:22:51

0
quote:

Orijinalden alıntı: CommandPrompt Gerçekten EA'ye inanamıyorum... Konuyu hızlıca anlatayım. Battlefield 4 pre-order ları açıldığında Aral,D&R gibi Türkiyedeki büyük tedarikciler dahi "ÖN SİPARİŞ ÖZEL "PREMIUM EXPANSION PACK" İLE BİRLİKTE" şeklinde ibareler sundular. (Ki ben bunları yazarken halen o şekilde ibareler mevcut.) Bende BF3 deki gibi Premium Exp. alıcağımı düşündüğümden pre-order yapmayı düşünüyordum. Ancak bu haberinizden sonra inceledimki Originde dahi "PREMIUM EXPANSION PACK" yazan ibare "China Rising" ile değiştirilmiş. Bende EA support ile görüştüm. Ve "insanları kandırıyorsunuz,önce premium exp. vericez diyorsunuz ve biz ona göre satın alıyoruz (ki iyi ki almadım),sonra sadece kıytırıkdan bir exp. pack ile değiştriyorsunuz" dedim. Hatta amazonda halen olan ilanı gösterdim ve şu ibareyi de belirttim. " All pre-orders of Battlefield 4 will get a free Premium Expansion Pack. " (direk amazon.com dan) Karşımdaki Adam isimli arkadaşda bana oradaki "a" harfini belirtti... Yani pre-order yaparsanız,bir adet premium exp. pack'i alıcaksınız, yani premium'a dahil olan bir exp. pack,anlamında olduğunu söyledi. Bende bizi kazıkladığınız için teşekkür ederim ve EA'nin nasıl bir firma olduğunu hatırlattığınız içinde teşekkür ederim dedim. Arkadaş tekrar açıklamaya çalışıp,"eğer bi yanlış anlaşılma olduysa özür dileriz" dedi yalandan ama kimi kandırıyor,buda onun işi sonuçta.. Ardından Aral game'e bir mail attım; Merhaba, Sitenize konu başlığındaki oyunu satın almak üzerine girmiştim ve zaten daha öncesinde de takip ediyordum,size sorularda sormuştum. Ancak şuan Origin de gördüm gibi pre-order ile satın alanlar "Premium Expansion Pack" e değil,(Amazon.com daki kelime oyunu gibi) " a free Premium Expansion Pack" yani sadece bir eklenti paketi ki oda şuan Origin de "China Rising" olarak duyuruldu. Ben şahsen BF3 deki gibi bir Premium olduğuna aldanarak alcaktım ancak son anda fark ettim ve EA support ile görüştüm, zaten başta sadece bir eklentiyi vericektik öyle yazmıştık gibi bahaneler ile geçiştirip,karışıklık oldu ise özür dileriz dediler. Başka müşterilerinizin de bu yanlışa düşmelerine izin vermiyecek bir firma olduğunuzu düşündüğümden,gerekeni yapacağınızı ve kimsenin üzülmiyeceğini ümit ediyorum. Teşekkürler. Aral Game'in bu konudaki duruşunu hep birlikte görücez. Yani şu yarım saatte EA'nin gözümdeki yerinin bu kadar hızlı değişmesi ve çok elzem bir durum olmadıkca EA'nin ürünlerini orjinal kullanmamaya özen göstericem.(Ki hak edenlerin orjinallerini savunan biriyim. [link=http://steamcommunity.com/id/iburak/]Steam[/link]). Buradan bu yazıları görüp,pre-order yapmayı düşünen yada sadece EA'nin yaptığı bu marketing kandırmacasına karşı çıkan arkadaşlara iletelim ki kimsenin canı yanmasın. Hemde Aral Game eğer bir düzeltme yapmaz iste,üzerinde bir baskı kurabilelim. Teşekkürler. Edit:Soru soran arkadaşı konuyu görmesi için ekledim.
İnan ol, hayretler içinde okudum. Vay anasını. Boşuna kaka ödülü almamış demek ki bunlar. * * * Daha oyun çıkmadan DLC'sini duyurmak nasıl bir mantıktır yaw. Allah belanızı versin sizin.

MovieClipS

22.5.2013 05:57:56

0
Ön siparişi 8 mayısta vermiştim araldan ama inşallah geçerlidir :D

Master_Evil

22.5.2013 01:24:27

-5
bu oyun bence bf3.5 olur başka da birşey olmaz, bf3 o kadar dolu ki daha iyi ne yapacaklar merak ediyorum ha yapacaklarsa yeni bişey helal olsun seve seve alırım ama bf3ün başarısının arkasına yatıp aynı şeyi ısıtıp önümüze sunacakları ihtimali bana daha yüksek geliyor, çünkü burada ea'dan bahsediyoruz para için herşeyi yapar

Fearless_tr

22.5.2013 01:02:07

-1
Arkadaslar zaten bu olucak birseydiki daha 2 gun önce kesinlikle yeni nesile cikartmiycaz dediler oyunu hatta twitterda bir kullaniciya bunu yazdilar bu gunde yeni nesile gelicek diyorlar bunlar hep pazarlama taktigi simdi EA'nin amaci bu nesilde herkeze oyunu aldirttiktan sonra yeni nesilede cikartmakti ama baktiki ön siparisler beklenenin cok altinda hemen acikladilar oyunu simdi bu adilikten baska birsey degil yani ben oyunun faniyim diye gidip ps3e alicam 1 ay sonra bakicamki ps4de cikiyormus gidip bir daha alicam yuh artik bundan sonra premium uyelik felanda almam dlclerin bir cogu özensizdi zaten bakarim hangi dlc iyi onu alirim, premium kullanicilara özel icerik felan fistik dediler her seferinde artwork yada video cikti sacmaligin daniskasi valla battlefielda alternatif olsa almam bir daha bf felan...

Giovannii

22.5.2013 00:44:23

0
Şimdiden önsipariş yapanlar neden bu kadar acele etti bilmiyorum daha oyunun çıkmasına 6-7 ay önceden para yatırmak da nedir daha oyun hakında adam akıllı hiçbir bilgi yokken. Ben sapına kadar bir BF fanı olarak oyun hakkında yapılacak incelemelerden sonra oyunun premium edition sürümünü almayı planlıyorum inşallah.

kingsta

22.5.2013 00:28:49

0
quote:

Orijinalden alıntı: CommandPrompt Gerçekten EA'ye inanamıyorum... Konuyu hızlıca anlatayım. Battlefield 4 pre-order ları açıldığında Aral,D&R gibi Türkiyedeki büyük tedarikciler dahi "ÖN SİPARİŞ ÖZEL "PREMIUM EXPANSION PACK" İLE BİRLİKTE" şeklinde ibareler sundular. (Ki ben bunları yazarken halen o şekilde ibareler mevcut.) Bende BF3 deki gibi Premium Exp. alıcağımı düşündüğümden pre-order yapmayı düşünüyordum. Ancak bu haberinizden sonra inceledimki Originde dahi "PREMIUM EXPANSION PACK" yazan ibare "China Rising" ile değiştirilmiş. Bende EA support ile görüştüm. Ve "insanları kandırıyorsunuz,önce premium exp. vericez diyorsunuz ve biz ona göre satın alıyoruz (ki iyi ki almadım),sonra sadece kıytırıkdan bir exp. pack ile değiştriyorsunuz" dedim. Hatta amazonda halen olan ilanı gösterdim ve şu ibareyi de belirttim. " All pre-orders of Battlefield 4 will get a free Premium Expansion Pack. " (direk amazon.com dan) Karşımdaki Adam isimli arkadaşda bana oradaki "a" harfini belirtti... Yani pre-order yaparsanız,bir adet premium exp. pack'i alıcaksınız, yani premium'a dahil olan bir exp. pack,anlamında olduğunu söyledi. Bende bizi kazıkladığınız için teşekkür ederim ve EA'nin nasıl bir firma olduğunu hatırlattığınız içinde teşekkür ederim dedim. Arkadaş tekrar açıklamaya çalışıp,"eğer bi yanlış anlaşılma olduysa özür dileriz" dedi yalandan ama kimi kandırıyor,buda onun işi sonuçta.. Ardından Aral game'e bir mail attım; Merhaba, Sitenize konu başlığındaki oyunu satın almak üzerine girmiştim ve zaten daha öncesinde de takip ediyordum,size sorularda sormuştum. Ancak şuan Origin de gördüm gibi pre-order ile satın alanlar "Premium Expansion Pack" e değil,(Amazon.com daki kelime oyunu gibi) " a free Premium Expansion Pack" yani sadece bir eklenti paketi ki oda şuan Origin de "China Rising" olarak duyuruldu. Ben şahsen BF3 deki gibi bir Premium olduğuna aldanarak alcaktım ancak son anda fark ettim ve EA support ile görüştüm, zaten başta sadece bir eklentiyi vericektik öyle yazmıştık gibi bahaneler ile geçiştirip,karışıklık oldu ise özür dileriz dediler. Başka müşterilerinizin de bu yanlışa düşmelerine izin vermiyecek bir firma olduğunuzu düşündüğümden,gerekeni yapacağınızı ve kimsenin üzülmiyeceğini ümit ediyorum. Teşekkürler. Aral Game'in bu konudaki duruşunu hep birlikte görücez. Yani şu yarım saatte EA'nin gözümdeki yerinin bu kadar hızlı değişmesi ve çok elzem bir durum olmadıkca EA'nin ürünlerini orjinal kullanmamaya özen göstericem.(Ki hak edenlerin orjinallerini savunan biriyim. [link=http://steamcommunity.com/id/iburak/]Steam[/link]). Buradan bu yazıları görüp,pre-order yapmayı düşünen yada sadece EA'nin yaptığı bu marketing kandırmacasına karşı çıkan arkadaşlara iletelim ki kimsenin canı yanmasın. Hemde Aral Game eğer bir düzeltme yapmaz iste,üzerinde bir baskı kurabilelim. Teşekkürler. Edit:Soru soran arkadaşı konuyu görmesi için ekledim.
Gerçekten teşekkür ederim böyle bir bilgi için. Bende ön sipariş vermeyi düşünüyordum sırf premium verecekleri için. Açıkçası şaşırmıştım bu kadar kolay premium verdiklerine meğersem dalavere varmış...

BSC Misafiri

22.5.2013 00:26:36

0
Bi oyun cikaydi

BSC Misafiri

22.5.2013 00:26:29

0
varya okadar heyecanlanıyorumki o grafiklerde hele şu fotoğrafı gördm bittim hayal edemyrm nası bişey olck

qqqqrpppp

22.5.2013 00:17:15

0
ea akıllanmadı akıllanmayacak..

CommandPrompt

22.5.2013 00:03:46

+3
Gerçekten EA'ye inanamıyorum... Konuyu hızlıca anlatayım. Battlefield 4 pre-order ları açıldığında Aral,D&R gibi Türkiyedeki büyük tedarikciler dahi "ÖN SİPARİŞ ÖZEL "PREMIUM EXPANSION PACK" İLE BİRLİKTE" şeklinde ibareler sundular. (Ki ben bunları yazarken halen o şekilde ibareler mevcut.) Bende BF3 deki gibi Premium Exp. alıcağımı düşündüğümden pre-order yapmayı düşünüyordum. Ancak bu haberinizden sonra inceledimki Originde dahi "PREMIUM EXPANSION PACK" yazan ibare "China Rising" ile değiştirilmiş. Bende EA support ile görüştüm. Ve "insanları kandırıyorsunuz,önce premium exp. vericez diyorsunuz ve biz ona göre satın alıyoruz (ki iyi ki almadım),sonra sadece kıytırıkdan bir exp. pack ile değiştriyorsunuz" dedim. Hatta amazonda halen olan ilanı gösterdim ve şu ibareyi de belirttim. " All pre-orders of Battlefield 4 will get a free Premium Expansion Pack. " (direk amazon.com dan) Karşımdaki Adam isimli arkadaşda bana oradaki "a" harfini belirtti... Yani pre-order yaparsanız,bir adet premium exp. pack'i alıcaksınız, yani premium'a dahil olan bir exp. pack,anlamında olduğunu söyledi. Bende bizi kazıkladığınız için teşekkür ederim ve EA'nin nasıl bir firma olduğunu hatırlattığınız içinde teşekkür ederim dedim. Arkadaş tekrar açıklamaya çalışıp,"eğer bi yanlış anlaşılma olduysa özür dileriz" dedi yalandan ama kimi kandırıyor,buda onun işi sonuçta.. Ardından Aral game'e bir mail attım; Merhaba, Sitenize konu başlığındaki oyunu satın almak üzerine girmiştim ve zaten daha öncesinde de takip ediyordum,size sorularda sormuştum. Ancak şuan Origin de gördüm gibi pre-order ile satın alanlar "Premium Expansion Pack" e değil,(Amazon.com daki kelime oyunu gibi) " a free Premium Expansion Pack" yani sadece bir eklenti paketi ki oda şuan Origin de "China Rising" olarak duyuruldu. Ben şahsen BF3 deki gibi bir Premium olduğuna aldanarak alcaktım ancak son anda fark ettim ve EA support ile görüştüm, zaten başta sadece bir eklentiyi vericektik öyle yazmıştık gibi bahaneler ile geçiştirip,karışıklık oldu ise özür dileriz dediler. Başka müşterilerinizin de bu yanlışa düşmelerine izin vermiyecek bir firma olduğunuzu düşündüğümden,gerekeni yapacağınızı ve kimsenin üzülmiyeceğini ümit ediyorum. Teşekkürler. Aral Game'in bu konudaki duruşunu hep birlikte görücez. Yani şu yarım saatte EA'nin gözümdeki yerinin bu kadar hızlı değişmesi ve çok elzem bir durum olmadıkca EA'nin ürünlerini orjinal kullanmamaya özen göstericem.(Ki hak edenlerin orjinallerini savunan biriyim. [link=http://steamcommunity.com/id/iburak/]Steam[/link]). Buradan bu yazıları görüp,pre-order yapmayı düşünen yada sadece EA'nin yaptığı bu marketing kandırmacasına karşı çıkan arkadaşlara iletelim ki kimsenin canı yanmasın. Hemde Aral Game eğer bir düzeltme yapmaz iste,üzerinde bir baskı kurabilelim. Teşekkürler. Edit:Soru soran arkadaşı konuyu görmesi için ekledim.

alcatraZFKeskin

21.5.2013 23:52:55

0
millet Battlefield 4™ Digital Deluxe ön sipariş ( pre order ) yaptım originden. bu Battlefield 4™ Digital Deluxe da premium geliyor dediler yani tüm dlcler içinde olacak mı ?

:::LOSTPLANET:::

21.5.2013 23:17:58

0
kesinlikle ön sipariş vermeyin sırf bedava dlc alacağım diye. nasılsa season pass alıcaz , bedava verse ne vermese ne .season pass içinde zaten o china rising haritasının da parası olacak.

Uncy

21.5.2013 23:12:18

0
Premium yakın da duyrulur

CILGIN_TURK_96

21.5.2013 23:07:33

0
bunlarda amma yüzsüz oldular ha, BF4 alacaklara tavsiyem sadece oyunu alin DLC almayin bekleyin biraz, sonra zaten Premium'u duyuracakalardir PSN kardesligiyle yari fiyata alin.

Alpins951

21.5.2013 23:04:02

0
Hopppaaa yine başladılar oyun çıkmadan dlc çıkarmaya yetti ama he

GamerHand

21.5.2013 23:03:15

+1
http://majornelson.com/2013/05/21/xbox-one-architecture-panel/ Şu adamlar Xbox One mimarisini konuşuyorlar 45 dakikadır haberine dair tek kelime yok. Çok önemli tüm bilgileri onaylanıyor Xbox One kasasının içindeki resmi olarak yayınlarsanız seviniriz BSC çalışanları. Biliyoruz sizin için çok yorucu bir gece olacak sadece hatırlatmak istedik.

Venom Snake

21.5.2013 23:01:57

+6
EA, Microsoft Al birini vur ötekine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Battlefield 4 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
191 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız