Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Battlefield 4'ten 17 Dakikalık Oyun içi Video


     Battlefield 4'ün ilk ekran görüntülerinden sonra oyun içi videosu da ortaya çıktı. Oyunun 17 dakikalık oynanış videosuna baktığımızda grafiksel olarak oldukça iyi bir oyunun bizi beklediğini rahatlıkla söyleyebiliriz.
 
     Silahların sesleri, ışıklandırmalar, karakter tasarımları gerçekten de üst düzeyde görünüyor. DICE açık alanda Frostbite Engine 3'ün ne kadar başarılı olduğunu (kapalı alanda olduğu gibi) bir kez daha gösteriyor. İşte ilk video.

Bu haberin bağlantısı
URL
DICE EA games battlefield 4 PC PS3 Xbox 360 FPS
Battlefield 4'ten İlk Görüntüler Sızdı! Borderlands 2'de Envanterimiz Genişliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Archangel™

12.5.2013 01:44:35

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri grafikte son nokta baş yapıt. bf4 ancak ps4 te oynanır. diğer pc ps3 xbox cihazlar kaldrmaz inflak eder :D mujhahahaha
grafikte baş yapıt dediğin bu oyunun videosunun PC'de HD7990x2 gibi devasa güçte bir kartta oynandığından haberin var mı acaba ?

BSC Misafiri

12.5.2013 01:11:24

-1
grafikte son nokta baş yapıt. bf4 ancak ps4 te oynanır. diğer pc ps3 xbox cihazlar kaldrmaz inflak eder :D mujhahahaha

:::LOSTPLANET:::

4.4.2013 23:09:23

0
grafik olarak tamam ama ateş ettiğinde karşıdaki adamların garip bir şekilde yere yatmaları oynanışın başka bir oyunun tarzına kaydığı kanısını uyandırdı bende. hadi grafik bir nebze nihai oyun çıkana kadar düzeltilir falan da bu yapay zeka düzeltilir mi bilemiyorum. bf3te böyle değildi en azından .

BSC Misafiri

2.4.2013 18:46:27

0
Beyler oyunun duyurulmasından 2 gün sonra İlk DLC'yle karşı karşıyayız.EA Deadspace 3te de böyle yapmıştı.Oyun çıkmadan DLC nedir arkadaş???Daha EA'ye ne saydırsak Watch Dogs ve Farcry3ün başyapımcısını parayla çalmalar DICE'a BF3 için Frostbite yaptırmalar, neyse şu John Richetto gitti 30 Martta , umarım EA şu paragöz stratejisini değiştirir.

BSC Misafiri

31.3.2013 17:18:05

0
Bf4'ü pre order edebileceğim bir yer varmı

TheBladeRunner

31.3.2013 13:06:48

0
@\\RivenDeLL// valla billa arkadasim bana kizma bunlari ben soylemiyorum oyunu gelistiren adamin bizzat klendisi soyluyor:D:D:D

any77

31.3.2013 12:35:04

0
quote:

Orijinalden alıntı: TheBladeRunner @\\RivenDeLL// Hocam sen bu gorsellerin ustune bisi olmaz olursa gercek hayat olur diyorsun ama oyunun yapimcisi dahi senin ayni fikirde degil.Gosterilen BF4 videosu yeni nesillerin pre alpha donanimlarina gore hazirlanmis,ortada final donanim olmadigi icin oyunun gorsellerinde optimize icin hic ugrasilmadigini bi cok seyin eksik oldugunu soylemis.Buyur gerisini sen cevir devam et kisaca ozetlemek istedim. Speaking with CVG, Bach said, “I don’t know if anyone has the next-gen hardware to be honest – really. There are versions of it, but does anyone have the final hardware? Do we really know what the final hardware will be? “There are specs and alpha hardware, but nobody knows exactly what it will be. The only thing I can say about what we’re building is that we’ve set the bar with what we can do and we can scale it down to 360 and PS3.” Bach added that the Battlefield 4 trailer released at GDC isn’t to be taken at face value, and doesn’t reflect the final game’s standards, ” What you saw is pre-alpha – it’s not the final game or anything. We are lacking a lot of optimisation. Without going into detail about what it could look like on a lower spec machine or a higher spec machine, we will have the scalability to bring the most out of any piece of hardware”. Instead, Bach ****ed fans to view the video as a target of what DICE want Battlefield 4 to look like running on your rig of choice. He added that of course, the studio needs to be realistic about what can be run on current hardware, and next-generation rigs as well. Bach concluded, “We’ve seen visual targets that are pre-rendered or running on machines that are designed for showing off technology – this is the game. [Single-player producer] Tobias was playing the game in the Frostbite engine with the content that we’re using to build the game.”
Şu mesajları alıntı yapın! Sonradan görüyorum hep. Bak sana diyebileceğim tek şey şu: Şu videoda grafik olarak hangi şeyleri eksik buldun. Mesela su efektleri mi, sesler mi, kaplamalar tessellation filan mı? Neyi eksik buldun onu soruyorum ben. Bir çok şey eksik ise eksik. Bende bundan bahsediyorum işte. Oyunun çıkış tarihine daha çok var ve o süreye kadar adamlar bomboş stüdyolarda bekleyecekler mi? Tabi ki geliştirecekler. Ben ona göre yorum yaptım. Ama bu gelişmede emin olun, şu videodan çok farkı olmayacak aslında ama sizin eksik bulduğunuz her neyse, orayı düzelteceklerdir. Ayrıca DICE, bf4'ün tekrar pc odaklı olacağını belirttiği için konsolların pre alphasıyla pek etkileneceğini düşünmüyorum ...

freshmind

31.3.2013 08:45:45

0
quote:

Orijinalden alıntı: tesla02

Bf 3 le Bf 4 arasında farkı göremiyorsan o senin bileceğin iş şu deep down u öve öve bitiremediniz videosunuda izledik mağradaki karanlık ortam sayesinde etrafla fazla uğraşmamışlar sadece ejderha ve 2 tane savaşçı üstünde çalışmışlar ayrıca parçalanan sütunlar script senin yaptığın bişey yok killzone gelirsek killzone exc oyun tabiki iyi görünecek oyuncunun göreceği yerleri iyi modelle gerisini salla bfde en ufak bölümler bile es geçilmeden uğraşılıyor.Ayrıca videodaki suyun ve bitkilerin üstüne basıldığında gerçekçi olarak dalgalanıp yada eğildiğini farketmediysen bf 3 le bf 4 arasında sadece partikül efekt farkı var diyorsan
" suyun ve bitkilerin üstüne basıldığında gerçekçi olarak dalgalanıp yada eğildiğini " :)))))))) . Gerçekten de fark etmemişim . Nasılda eğilen bükülen çim koymuşlar oyuna (5 yıl önce çıkan kıçı kırık Turok'ta bile vardı o çimin eğilip bükülmesi, su olayına değinmiyorum bile artık hangi oyunda yokki. ) Yeni nesil Bf 4 ultra-fiber-über-züpper bir biçimde geliyor. Öncelikle noktalama işareti nedir bir onu öğren . Yorumunun son cümlesini de bitirebilse idin eğer iyiydi. Kendin cevabını vermişsin zaten. Bf 3'ten fark olarak dalgalanan su ve eğilen çim bana gösteriliyorsa bu benim gözlemlerime yeterli derecede kanıttır. Aralarında fark olabilir, beğenilebilir, etkileyici gelmiş olabilir. Ama bunun sebebi eğilen çim, dalgalanan su olamaz . Frostbite 2'den Frostbite 3'e geçişin sembolleri bunlar olacaksa eğer İyi güldürdün. Grafiklerin oldukça etkileyici oldukları aşikar. Burda bahsi geçen mevzu Bf 3'ün üstüne grafiksel manada katılanlar... GameTrailers, Youtube(orjinal EA kanalında) , Ign vb... sitelerdeki yorumlarıda okuduk milletin dedikleri yine aynı şeyler. Bf 3'e olan benzerliği dikkat çekmektedir . Bu kötü bir şey değildir . Cod serisi 7 yıldır aynı haltı pişirip önümüze koymuşken Bf serisine birşey denilemez. Mevzu tekrarda söylediğim gibi Bf 3'e biraz fazla benzeme mevzusudur.. Sevgilerimle, saygılarımla.

karabasan78

31.3.2013 05:09:35

0
Yeni nesil grafikler, en az Crysis 3 standardında olacaktır - olmak zorunda. Ama hatırlarsanız, BF3 tanıtımında, askerlerin zırhlı araçtan inme videosunu yayınlamışlardı. Mesut Bey askerden geldikten sonra inceleme yaparken, tanıtımdakinin script olduğunun bariz belli olduğunu söylemişti. Oyunu yüklü olanlar youtube dan karşılaştırabilirler. Bu her zaman böyledir. Oyun sektöründe teşhir içeriği, her zaman kullanıcıya ulaşandan daha güzel/iyi dir.

any77

31.3.2013 02:44:58

0
quote:

Orijinalden alıntı: CWaRRioR @\\RivenDeLL// PS2'den PS3'e geçişteki etkiden daha fazlasını yaşayacağımıza inanıyorum. PS4 tanıtımındaki real time renderler, yeni nesil oyun motorları CGI kalitesinde grafik sunuyor. PS4 tanıtımının canlı yayınında, çoğu kişi gameplay ve real time renderleri cgi sandı. Son zamanlarda çıkan teknoloji videolarına bakıyorum, yüzlerdeki mimikler, ışıklandırmalar, gelişmiş fizik motorları ve tesellation bu zamana kadar hayalimizde canlandırdığımız gelişmeler bence... Sizi bilemem ama bu gelişmeleri beni fazlasıyla heyecanlandırıyor. BF4 için ise bu neslin en iyi görsellerine sahip oyunlarından biri diyebilirim ancak yeni nesille kıyaslanacak seviyede değil maalesef.
Hocam zaten ben, bu nesille farkı olmayacak diyenlere dedim. Bende sizin söylediklerinizi düşünüyorum. Bir yanlış anlaşılma olmuş. Bazıları sanki hiç bir şey değişmemiş gibi konuştukları için, ps2'den ps3'e geçişteki etkinin yaşanmadığını söyledikleri için onlara yazdım ben. Yani yazdıklarımı tamamı ile ters anlamışsınız . Size katılmadığım bir nokta var ki oda, ps4 tanıtımındaki cgi sanılan herhangi bir görüntünün olmaması. Watch dogs'tan daha iyi, killzone'dan çok daha iyi, deep down'dan da çok daha iyi olduğunu düşünüyorum grafiklerin. Deep down'da bir ejderha, bir de adam var. Dolayısıyla uğraşmaları gereken 2 karakter olduğu için cila üstüne cila atmışlardır videolara. Ama bf4 öyle değil ki. 17 dakikalık videoda o kadar çok alanı geziyoruz ki, cila atmaları çok zor geliyor. Hani mutlaka videolarda oynama olmuştur ama video çok büyük olduğu için bu oynama isteseler bile az olacaktır. Bi yeni nesil gelsin bakalım. O zaman herşey belli olacak. Şahsen yeni nesilde hayal ettiğimiz grafik ve fizikleri maalesef göremeyeceğimizi düşünüyorum. Zaten her oyun süper grafik olacak diye bir şey de yok. Günümüzde aynı anda çıkan 2 oyun; skyrim ve bf3. İkisi de aynı anda aynı nesile çıktı ama grafik farkı o kadar fazla ki... O sebeple yeni nesildeki her oyunun süper grafikleri olmayabilir. Bence yeni nesil grafik standardı bf3 grafikleri olacak. Gelişmiş grafikliler ise en fazla ue4'ün tanıtımındaki videodakine benzer olur diye düşünüyorum. UE4'ün videosundaki grafikler zaten çok aşmış, üstün grafikler. Yani bu seviyedeki grafiğe sahip oyunları da göremeyeceğiz düşüncesindeyim aslında. Şimdi biraz karışık oldu, bir dediğim bir dediğimi tutmuyor gibi oldu. Aslında demek istediğim çok über grafikleri göremeyeceğimizi düşünüyorum. Zaten gerek de yok. Bf3 grafikleri bana göre yeterli. İlerisi biraz göz zevkine giriyor. Bf3 grafikleri herkes için oynanabilir ve kabul edilir düzeydedir. Yani eleştiri almaz. Ha daha iyi grafik olsa kim istemez. Ama işte videolardaki grafikleri, özellikle de ue 4'ün tanıtım videosundaki grafikleri oyunun içerisine yerleştiremezler diye düşünüyorum. Zaten hep script şekline benzer videolar yayınlanıyor. Hiç gameplay yayınlamadılar. Nedeni ise bu derece üst grafiği oyuna ekleyip oynanabilir hale getirmek çok zor bir işlem. İnşallah bu grafikler sadece videolarda kalmaz diyorum...

tesla02

31.3.2013 01:25:23

-1
quote:

Orijinalden alıntı: tesla02 freshmind
Bf 3 le Bf 4 arasında farkı göremiyorsan o senin bileceğin iş şu deep down u öve öve bitiremediniz videosunuda izledik mağradaki karanlık ortam sayesinde etrafla fazla uğraşmamışlar sadece ejderha ve 2 tane savaşçı üstünde çalışmışlar ayrıca parçalanan sütunlar script senin yaptığın bişey yok killzone gelirsek killzone exc oyun tabiki iyi görünecek oyuncunun göreceği yerleri iyi modelle gerisini salla bfde en ufak bölümler bile es geçilmeden uğraşılıyor.Ayrıca videodaki suyun ve bitkilerin üstüne basıldığında gerçekçi olarak dalgalanıp yada eğildiğini farketmediysen bf 3 le bf 4 arasında sadece partikül efekt farkı var diyorsan

tesla02

31.3.2013 01:12:16

-1
freshmind

BSC Misafiri

31.3.2013 00:30:24

-1
altanbilisim 29.03.2013 08:02:19 amerika bütün avrupayı kurtardı mw3'te el insaf be kardeşim bu mu senaryo böyle saçmalık görmedim ben. mw2'de resmen yıkıldılar ama mw3'te maşallah hiçbir şey olmamış gibi oradan oraya milletin başkanını bilmem nesini kurtarıyorlar.savaş yeri avrupa ama taraflar gene aynı amerika-rusya peh! black opslara lafım yok istikrarlı ilerliyor ama mw serisi komple saçmalıktan ibaret.

kaplan3461

30.3.2013 19:42:40

0
cok sağlam gelıyo oyun beklediğime yakın bf4 bu oyunun ps3 cıkması olabılır ama daha nasıl kaldırcak bu ust duzey grafıği vıdeo benı heyacanlandırdı baya btf 3 dekı su grafıği neydı o bf4 de ust duzey patlamalar anlık şok lar cok ıyı ama ateş edıp namludan baktığinda btf 3 gıbı geldı bana vıdeodakı su gercekten guzel gozukuyo ama o grafıği zaten ps3 verıyo en son last the of demosunda gorduk ılk bf4 vıdeodan cok etkılendım hele yuz ler gercek gıbı ama yuz efeklerı bana gore cod da daha ıyıdı bı btf 3 yuz efekleri bı cod bolks 2 yuz grafıği baya ıyıdı ama sadece yuz detaylarında onde btf3 ılk cıkan o bınaya grış bınanın ustune cıkıp kapşidaki bınayı yerle bır etmemız o vıdeo baya etkılemışti ondan eksik yuz ayrıntıları su efekleri parcamalar fort 3 fark var ama odakar yok simdi call of de sıra buna mısıleme yapcaktır , yuz olayıda dahada ılerde olcaktır.

freshmind

30.3.2013 17:56:20

-2
Neler oluyor bu sitenin editörlerine yahu ? Killzone 4 ile arasında bir nesil farkı var demekte nedir ? Biz kör müyüz ? O kadar beklentinin bir karşılığı olsa gerek videoyu izlediğimde şoke oldum. Sunumun gerçekten güçlü olduğu sahnelere geçilmeden önce Bf 3'e mod yapmışlar şakalandık galiba deyip araştırmaya konuldum. Battlefield 3'ten sadece partikül efektleri ve sunum kalitesi ile farklılık gösteren bir video ile karşı karşıyayız (ki bu kötü bir şey değil) . Nasıl bu kadar abartılıyor. 7990 da oynanmış deniyor 5770 te mi oynasalardı ? Adamlar teknolojik sunum yapıyorlar, reklam ve gösterişi aynı anda sunuyorlar, partnerleri olan Amd nin en güçlü grafik yongası ile çalıştırılan bir gösterim.. Bundan daha doğal ne olabilir ? BF 3 grafiksel manada hala fps türünde bir mihenk taşıdır, oldukça beğeni kazanmıştır. Üzerine eklemeler yapılıp, rötuşlarla önümüze gelen bir oyunun oluşması olgusu kötü bir olguda değil... Ama genel bir BF 3'e benziyor görüşü oluştuysa o insanlarda geri zekalı yada kör değildir herhalde ! Neden half-life'a, Cod'a , Arma'ya yada özbek pilavına benzetilmiyor ? Kaplamalar, renk tonları, modellemeler, ışıklandırmalar Bf 3 ile oldukça! benzer.. (ne kadar farklı versiyonlar olsalarda aynı motorun temeli ile geliştiriliyor oluşundan olsa gerek) Bf 3'e hastayım, Cod serisine karşı olan yakarış ve eleştirileri yapan yorumcu ve oyunculardanım ama el insaf yahu.. Ancak burada tamamı ile Script bazlı sahnelere dayalı gaza getirici bir videonun gazı ile Mesut beyin (bizim bu alanda hobi edinmemize sağladığı katkılarla öncülük etmiş bir ismin) yaptığı yorumları, gerçekten tüm içtenliğimle kendisinin profesyonelliğine yakışmayacak ölçüde amatörce buluyorum. Ps3 ve Xbox 360'a gelen bir oyunun Ps4 ve yeni Xbox'ta ki kalitesi nasıl tartışılmış şaşırıyorum. Bu mudur DH bu mudur Bsc ? Koca bir videodaki Scriptlerin farkına varmadan gazına gelip hevele güvele öven bir dolu dizin yorum ? Yakıştıramadım. DH ve Bsc'nin en azından tecrübe bazında bundan daha fazlasını taşıdığını biliyorum. Doyum seviyemiz fazla mı yükseldi bilmiyorum ama bir Unreal 4 bir Deep Down bir Killzone 4'ten sonra Bf 3'e göre çok çok ileride bir adımın atılmadığını görüyorum.. Sevgilerimle saygılarımla.

tesla02

30.3.2013 17:07:21

0
Battlefield 3 teki premium sistemine laf edenler bf 4 te premium var diye başlamışlar arkadaşlar hesabını yapın bf 3 premium sistemi en iyi dlc alma yolu: Bf 3 pre alınca normal oyun + 5 dlc alıyorsun 5 dlc ile 20 yeni harita onlarca yeni silah ve araç ve yeni oyun modları geldi ne kadar para veriyorsun buna en fazla 120 130 tl birde black ops 2 ye bakalım oyunun kendi 180 küsür tl dlc leri 15 dolar 3 tane yeni harita bi tane silah var dlc de eee bu kadar para döktük oyuna karşılığını veriyormu yok her zaman derler cod ların singe güzel diye single içinde gidip 180 tl vermeye gerek mi var D

TheBladeRunner

30.3.2013 16:16:45

0
Assagida attigim mesaj oyunun yapimcisinin kendi agzindan dokulen kelimeler oldugunu goz onune alip Mesut Beyin dunku yaptigi failleri goz ardi edin derim.Iyi gunler dilerim.

BlackBeasT

30.3.2013 12:38:57

0
Mesut Hocanın BF4 açıklmasıyla konuya kilit vuralım...

BSC Misafiri

30.3.2013 09:10:11

0
Tek kelime ile muhteşem.

gesso

30.3.2013 01:07:58

-1
quote:

Orijinalden alıntı: HoLLyqan O değilde Azerbeycan bayrağını kimsemi farketmedi ?
Bu mesaja eksi veren kim yahu?

BSC Misafiri

29.3.2013 22:10:13

+5
COD un yanından bile geçemez gibi yorumlara tepkim korsan almayın arkadaşlar o zaman zevkine varırsınız!!!

BSC Misafiri

29.3.2013 14:32:26

-1
Grafik motorunun yenilenmediğini söyleyenler at gözlüğünü çıkarsın . Partikül efektleri , patlamalar , patlamadan sonra çıkan kül parçalarının havada uçuşması daha gerçekçi olmuş , silah modellemeleri , çevre detayları , su efektinde bence ileriye gidilmiş -BF 3'de ki su efektini ben beğenmiyordum- , büyük ihtimal Destruction 4.0 o berbat Destruction 3.0'a fark atmış , silahın size gelen sesleri iyileştirilmiş , silah sesleri tekrar kayda alınmış , yüz animasyonları oyun içinde süper olmuş -BF 3'de sorgu sahnelerinde süperdi- , otların dalgalanması geliştirilmiş , arka fondan gelen sesler falan daha iyi olmuş . Umarım yeni Destruction multiplayerda genel haritanın %100 olmasada bir %80'lik parçalanmasını görmek istiyoruz . BF BC2'de ki destruction 2 süperdi . Destruction 3.0'da sadece binanın belirli yerleri patlatıyor çoğu binayı kökünden kazamıyorduk . Umarım güzel bir oyun olarak karşımıza çıkar ümitliyim .

Sherlock69

29.3.2013 14:07:21

0
Crysis 3 Ten kat kat iyi grafiklere sahip daha ne bekliyorsunuz herkes istediğini oynasın Cod un grafik motoru değişince onunda küllerinden doğacağını hepimiz biliyoruz ancak Battlefield 4 çok harika olmuş be abi

musta2

29.3.2013 13:44:25

0
CWaRRioR ben sana COD u savunuyorsun demedim ki ... ben sadece COD u savunup üstüne alınması gereken kişilere seslendim ses niye üstüne alınıyor sun ki ? ayrıca zevkler ve renkler tartışılmaz din ede karıştırmıyorum (eğer karıştıysa özür dilerim) size grafikleri kötü geldiyse bişey diyemem ama bana oldukça iyi geldi zevkler tartışılmaz olduğundan tartışmaya gerekte yok

BSC Misafiri

29.3.2013 12:21:10

+2
03:30 da içeri giren askerin girdiği kapıyı kapatma şekline dikkat eden oldu mu acaba? bunu bile gerçekçi yapmışlar. helal olsun.

TheBladeRunner

29.3.2013 11:44:27

-2
@\\RivenDeLL// Hocam sen bu gorsellerin ustune bisi olmaz olursa gercek hayat olur diyorsun ama oyunun yapimcisi dahi senin ayni fikirde degil.Gosterilen BF4 videosu yeni nesillerin pre alpha donanimlarina gore hazirlanmis,ortada final donanim olmadigi icin oyunun gorsellerinde optimize icin hic ugrasilmadigini bi cok seyin eksik oldugunu soylemis.Buyur gerisini sen cevir devam et kisaca ozetlemek istedim. Speaking with CVG, Bach said, “I don’t know if anyone has the next-gen hardware to be honest – really. There are versions of it, but does anyone have the final hardware? Do we really know what the final hardware will be? “There are specs and alpha hardware, but nobody knows exactly what it will be. The only thing I can say about what we’re building is that we’ve set the bar with what we can do and we can scale it down to 360 and PS3.” Bach added that the Battlefield 4 trailer released at GDC isn’t to be taken at face value, and doesn’t reflect the final game’s standards, ” What you saw is pre-alpha – it’s not the final game or anything. We are lacking a lot of optimisation. Without going into detail about what it could look like on a lower spec machine or a higher spec machine, we will have the scalability to bring the most out of any piece of hardware”. Instead, Bach advised fans to view the video as a target of what DICE want Battlefield 4 to look like running on your rig of choice. He added that of course, the studio needs to be realistic about what can be run on current hardware, and next-generation rigs as well. Bach concluded, “We’ve seen visual targets that are pre-rendered or running on machines that are designed for showing off technology – this is the game. [Single-player producer] Tobias was playing the game in the Frostbite engine with the content that we’re using to build the game.”

altanbilisim

29.3.2013 08:02:19

0
Olay tamamen grafik olmamalı seneryosu da iyi olmalı ben hem cod hem de battlefield 2 ve 3 ü oynadım elbette grafik battlefield ama senaryo diyince COD eğerki Cod ekibi yeni oyunlarında grafik adına sağlam bir adım atarlarsa battlefield ekibinin işi o zaman zorlaşır şu an battlefield 3 oynuyorum gerçekten grafik ve ses efektleri muhteşem

HoLLyqan

29.3.2013 06:01:40

-1
O değilde Azerbeycan bayrağını kimsemi farketmedi ?

BSC Misafiri

29.3.2013 01:21:16

+1
BSC Misafiri 29.03.2013 00:15:03 CoD'un oyuncak tabancalarına, balon frag grenade'lerine ya da çamur texturelerine ve oda çatışmalarına her türlü tercih edilir. Çeyreği etmezmiş, oyundan hiç anlamıyorsun bari buraya gelip anons etme. BF yıllarca aynı grafik motorunu kullansa bile CoD'un eline her türlü verir hem de hiç kasmadan.

CWaRRioR

29.3.2013 00:23:06

0
quote:

Orijinalden alıntı: musta2 grafikleri yenin nesil için yeterince iyi değil diyen arkadaş sana seslniyorum o grafikleri oynatacan ekran kartın varmı ? bf4 ün grafikleri piyasadaki en iyi grafikler olacak zaten daha ne istiyosunuz Allah tan belanızı mı ?(Allah bilir ateistsindir sen) bf3.5 diyenlerede söyliyim 2 laf arkadaş adamalr grafikleri süper seviyesinden ütopik seviyesine çıkarmış yeni senaryo yazmış daha ne olsun ? ona bakarsan her COD oyununda sadece senaryo değişiyor başka değişen bişey yok !?! grafik ve seslerde en ufak ir değişim varsa(COD SERİSİNDE) bende aptalım DİCE en azından oyunu geliştirmek için uğraşıyor benim gönlümün tahtı f serisidir NOKTA
Ben BF 3.5 dedim mesela... Kalkıp CoD'la da kıyaslama yapmadım, sen neden CoD ile kıyaslıyorsun ki, görsel şölen mi sunuyor CoD? Bak ne demişim : "BF4 için ise bu neslin en iyi görsellerine sahip oyunlarından biri diyebilirim ancak yeni nesille kıyaslanacak seviyede değil maalesef." Gördüğün gibi bu nesildeki hakkını da vererek yeni nesil için yeterli olmadığını da ben söylemişim. PS4'ün oyun içi görüntülerini izle, real time renderlerini izle sonra BF4'ten ötesi yok diye konuş. Kalkıp ateist muhabbeti yapacağına at gözlüğünü çıkar da yeni nesil nasıl oluyormuş incele, teknolojik altyapısını öğren. Şu tartışmaya din karıştırıp ahkam kesiyorsun bir de utanmadan. Helal olsun, ne diyeyim...

BSC Misafiri

29.3.2013 00:15:03

-4
codun çeyreği bile etmez. içi boş grafik kasmakla bu işlerin olmayacağını ea ne zaman öğrenecek acaba?

TheBladeRunner

28.3.2013 23:59:38

-2
@\\RivenDeLL// Yav ha la he.... ya he la he.... he la he laa la..... Dediğine göre BF4 grafikleri bile bu nesil kokuyor . Peki şu videoda 2'inci dakikadan sonrasını izle, o kısımdaki grafiklerin ötesini yeni nesilde göremeyeceksiniz, adamlar aşmış zaten. Bunun ileri grafiği filan bildiğin gerçek grafik oluyor. Deep down demişsin de, deep down'un videosu sadece küçücük bir alandaki bir adam ve bir ejderhayı gösteriyor. Bu kadar az nesne varken her nesneye ince ince özenmiş olabilirler ki emin ol bf4'ün grafikleri deep down'u ezer geçer. Buraya yazıyorum. Şu videoyu izleyip de "bu bende grafik olarak şaşkınlık uyandırmadı, grafiklerini sevmedim." demek artık ismini siz koyun... Söyleyecek laf bulamadım ben. Bir insan beğenmez videoyu da, grafik olarak şu videonun eleştiri alacağı aklımın ucundan dahi geçmezdi. Bu kadar da fanboyluk olmaz diyorum... ........................................................................................................................ ........................................................................................................................ Hocam seninle bi alip veremedigim yok ama attigin mesajlar cogu zaman ayri konularda bir birine uymuyor.BF4 un ilk yayinlanan renderli 3 remini gorunce bende olay bitmis dedim burda ama daha sonra bu oynanis videosu geldiginde bende ozellikle Lokraziel arkadasinda dedigi gibi Deep Down ile kiyaslayinca oha dedirten hic bisey olmadigini gordum.BF4 un Deep Down u ezip gecicek bi yani yok.Bu oyunu ezip gecen gorselleri olan bi oyunu gercek yasamdan zaten ayrit edemezsin oyun o kadar saglam duruyor ve bu oyunun open world RPG olucagi soyleniyor. BF3 1080p ultrada acabiliyosan ac bak daha sonra bu videoyu gel 1080p de izle BF4,BF3 den tas catlasin %30-35 daha iyi duruyor.Lokraziel arkadasa hak veriyorum BF4 de" true next gen" diyebilecegimiz bi gorsellik yok oyun bu konsollarada geliyor 360 ve ps3e.Firmalar bu nesille bagini kesmedigi surece yeni nesilde yani ps4,720 ve pc de gercek gorsellerle karsilasmamaiz biraz guc gibi ancak ve ancak 2-3 yil sonra yeni neslin gercek gucunu gosteren oyunlarla karsilasacagiz gibime geliyor.Deep Down u haric tutuyorum gercekden true next gen duruyor oyun o da ne zaman cikar belli degil ki ps4 exc olucagi soyleniyor.

musta2

28.3.2013 23:01:19

0
\\RivenDeLL// bencede artık hiçbir grafik bf4 ün ilerisinde olamaz...

musta2

28.3.2013 22:57:58

0
grafikleri yenin nesil için yeterince iyi değil diyen arkadaş sana seslniyorum o grafikleri oynatacan ekran kartın varmı ? bf4 ün grafikleri piyasadaki en iyi grafikler olacak zaten daha ne istiyosunuz Allah tan belanızı mı ?(Allah bilir ateistsindir sen) bf3.5 diyenlerede söyliyim 2 laf arkadaş adamalr grafikleri süper seviyesinden ütopik seviyesine çıkarmış yeni senaryo yazmış daha ne olsun ? ona bakarsan her COD oyununda sadece senaryo değişiyor başka değişen bişey yok !?! grafik ve seslerde en ufak ir değişim varsa(COD SERİSİNDE) bende aptalım DİCE en azından oyunu geliştirmek için uğraşıyor benim gönlümün tahtı f serisidir NOKTA

CWaRRioR

28.3.2013 22:35:19

0
@\\RivenDeLL// PS2'den PS3'e geçişteki etkiden daha fazlasını yaşayacağımıza inanıyorum. PS4 tanıtımındaki real time renderler, yeni nesil oyun motorları CGI kalitesinde grafik sunuyor. PS4 tanıtımının canlı yayınında, çoğu kişi gameplay ve real time renderleri cgi sandı. Son zamanlarda çıkan teknoloji videolarına bakıyorum, yüzlerdeki mimikler, ışıklandırmalar, gelişmiş fizik motorları ve tesellation bu zamana kadar hayalimizde canlandırdığımız gelişmeler bence... Sizi bilemem ama bu gelişmeleri beni fazlasıyla heyecanlandırıyor. BF4 için ise bu neslin en iyi görsellerine sahip oyunlarından biri diyebilirim ancak yeni nesille kıyaslanacak seviyede değil maalesef.

any77

28.3.2013 22:21:49

0
quote:

Orijinalden alıntı: LoKRazieL Beyler... ben beğenmediğimi söylemedim gayet hoş ama beni şaşırtan bir şey olmadığını söyledim sadece ne bilim arkadaşın biri bf 3.5 demiş işte o kelime zaten herşeyi anlatıyor gerçekten yeni nesil diyebileceğimiz şuan ben sadece deep down'u görüyorum ayrıca bunun fanboylukla ne alakası var anlamışta değilim kendim bizzat pc kullanıcısıyım yargısız infaz ediyorsun resmen bizi obje genişliğine sığdırılmamış olabilir tamam ama ps2 den ps3 e geçtiğimizde yaşadığımız şaşkınlığı sadece ben bu videoda yaşamadığımı dile getirdim o kadar
Hocam bana diyorsanız üstünüze alınmamanız gerektiğini yazmıştım zaten. Ayrıca ps2'den ps3'e geçişteki gibi bir şaşkınlığı hiç bir oyunda yaşayamayacaksınız. Benden demesi. Çünkü ps2 grafiklerinin gelişmeye ihtiyacı vardı, ama ps3 grafikleri artık gelişti ve bunun ilerisi yok, bf3'ün ilerisi biraz gerçek grafik gibi oluyor. Sizden zaten tek bir şey istiyorum, bu videodaki grafiğin ilerisini yapabilirler mi? Bir düşünün derim...

cccaaannn

28.3.2013 21:14:15

0
cod ile bf i birbirlerine rakip olarak görmüyorum cod biraz daha gerçekçilikten uzak ama vuruş hissi güzel ve kendini oynatıyo bf ise daha gerçekçi savaş deneyimi isteyenler için açıkçası bf oynamaya vaktim yok o atmsfere girmek zaman alıyor takıma adapte olmak cod oynamak ise böyle birşey gerektirmiyor oyuna girmen ile alışma süren arası 5 saniye ama yine de cod un grafiklerinin bf gibi olmasını isterdim ne kadar imkansız gözükse bile

KFK

28.3.2013 21:01:52

0
quote:

Orijinalden alıntı: \\RivenDeLL//

Gayet iyi anladım, birde burada büyük harfle yazılır filan... Saçmaladın Bu hitap meselesi değil ki? Bak anlıyorum ama artı ksıkmaya başladı 3.1 3.1. Saçmalıyorsun, ne 3.1'i. 3.5 bile demiyorsun yani 3.1 diyorsun. Allah var, doğruları söyle. Şu bf4'teki grafiksel gelişim bile bunu 3.5 yapar. Neden hala hiç gelişme olmamış gibi yazıyorsun onu anlamadım.
Sen haklısın, iyi akşamlar.

any77

28.3.2013 20:45:44

-1
quote:

Orijinalden alıntı: KFK

Affedersiniz bitişik, Türkçe ise büyük harfle yazılır. EA Türkiye kuruldu da seni başına mı geçirdiler ben çözemedim. Yorumum saçmaysa ciddiye alma, ben sana hitap etmiyorum. Artı, neden 3.1 dediğimi bizzat senin yorumunu alıntılayarak izah etmiştim. Okumadık mı? Okuduysak, okuduğumuzu anladık mı?
Gayet iyi anladım, birde burada büyük harfle yazılır filan... Saçmaladın Bu hitap meselesi değil ki? Bak anlıyorum ama artı ksıkmaya başladı 3.1 3.1. Saçmalıyorsun, ne 3.1'i. 3.5 bile demiyorsun yani 3.1 diyorsun. Allah var, doğruları söyle. Şu bf4'teki grafiksel gelişim bile bunu 3.5 yapar. Neden hala hiç gelişme olmamış gibi yazıyorsun onu anlamadım.

oyunbilgini57

28.3.2013 20:28:02

0
Sıcak haberler var . Battlefield 4 Sonbahar 2013'de çıkacak ve BETA'sına MoH Warfighter L.E'yi ön sipariş edenler ile BF 4 Digital Deluxe alanlar dışında Tüm BF 3 Premium sahiplerininde katılacağı son Premium videosunda söylendi .

evrika

28.3.2013 20:21:32

0
bu oyun yalniz AZERBAYCAN dami gecicek ?

Kerim5100

28.3.2013 20:05:08

-1
quote:

Orijinalden alıntı: tizar

umarım ikinci hesabınla kendini pohpohlamıyorsundur ergenus. bakın ne demiştim bu cinsler gider bf3 ü konsolda oynarlar gelir burada coda çamur atarlar. sizin ben sigle a bakış açınızı yiyeyim. akşam kalk saba bitirmiş la sen ne sanıyorsun bu işleri? o bölümler kaç ayda yazılıp çiziliyor haberin var mı? 5-7 saatlik single fps deneyimi gayet doyurucudur. millet izleyeceği iki saat film için 30-40 lira vermekten çekinmiyor adamlar sana kendini içinde hissedeceğin film gibi oyun sunmalarına rağmen neymiş sabah kalk akşam bitirmiş. kendi dediğin ile çelişiyorsun bir oyunu sabahtan akşama tek solukta bitiriyor isen bu o oyunun sağlamlığını kalitesini gösterir. kimse tat almadığı senaryoyu bir oturuşta bitirmez. asıl oyuncu kitlesi singlecılardır sizin gibi ego peşindeki ergenuslar yüzünden zaten 100 oyundan 99 u multili çıkıyor. çok killstreak yapınca alayınıza madalya takıyorlar. benim için daima ilk plan single dır! arada çok sıkılırsam da girerim multi atar çıkarım.
alakası yok konsolla pc le tek oturuşta bitirebilmek senaryonun basitliğini belirtir (zaten cod larda da bu belli adamlar sanki tek seferde yapmış iki senede bir parça parça kakalıyorlar bize) skyrim i sabah oturup akşam bitirebiliyor musunuz bakiyim çünkü oyunun kaliteli olduğunu görünce oyunu tek seferde bitirmek istemiyorsun daha uzun sürsün diye daha da uzatıyorsun ama cod moh bf gibi fps lerde durum belli talimatlar belli (cod da adamların nerden çıkacağı da belli artık) cod serisi 4 ten sonra benim için adamlı tüfekli space invaders tan farklı birşey değildir adamlar zaten bulduk bir manyak kitle her çıkan oyunumuzu alıyorlar diye her türlü birşeyler piyasaya çıkarıyorlar hani oyun motorunda değişiklik hani fiziksel gerçekçilik ea in bile aklı başına geldi de bc2 den beri destruction motorunu kullanıyorlar yoksa bf de başlarda diğer fps lerle aynı konumdaydı

KFK

28.3.2013 19:20:18

0
quote:

Orijinalden alıntı: \\RivenDeLL//

Vay efendim pardon af edersiniz, özür diliyoruz. Siz 3.2 değil, 3.1 dediniz. Çok özür dileriz. Bizim hatamız. Saçma saçma yorumlar yapıyorsun farkında değilsin. Adam gibi fikrini söyle burada, bf 3.1 ne? Zaten DICE premium ile her 5 dlc'de oyunu 3.5 yaptı. Şimdide 4'ü çıkarıyor işte, anlaşılmayacak ne var burada? En azından beğenmediysen bile adam gibi beğenmedim dersin, tutturmuş CoD'cular 3.5 3.5 deyip duruyorlar. Beğenmedim dersiniz. 3.5 nedir, türkçeniz mi yok anlamadım ki?
Affedersiniz bitişik, Türkçe ise büyük harfle yazılır. EA Türkiye kuruldu da seni başına mı geçirdiler ben çözemedim. Yorumum saçmaysa ciddiye alma, ben sana hitap etmiyorum. Artı, neden 3.1 dediğimi bizzat senin yorumunu alıntılayarak izah etmiştim. Okumadık mı? Okuduysak, okuduğumuzu anladık mı?

LoKRazieL

28.3.2013 18:27:32

+2
Beyler... ben beğenmediğimi söylemedim gayet hoş ama beni şaşırtan bir şey olmadığını söyledim sadece ne bilim arkadaşın biri bf 3.5 demiş işte o kelime zaten herşeyi anlatıyor gerçekten yeni nesil diyebileceğimiz şuan ben sadece deep down'u görüyorum ayrıca bunun fanboylukla ne alakası var anlamışta değilim kendim bizzat pc kullanıcısıyım yargısız infaz ediyorsun resmen bizi obje genişliğine sığdırılmamış olabilir tamam ama ps2 den ps3 e geçtiğimizde yaşadığımız şaşkınlığı sadece ben bu videoda yaşamadığımı dile getirdim o kadar

BlackBeasT

28.3.2013 18:21:22

0
quote:

Orijinalden alıntı: LoKRazieL deep down'un grafiklerini gördükten sonra yeminederim hiç bende bir şaşkınlık uyandırmadı deep down gerçekten yeni nesil kokuyor bunlar bu nesilin kalıntıları hala....
Deep down demi...yerinde tespit ordaki ejdarha BF4 varmı ? yok eğer olsaydı usa army cız bız ederdi.. USA itibarını zedelemek için eklemediler kesin ....yeni nesil grafik ama PS4 göre yeni nesil, PC içinde meeting yapan var mı ? oda yok hangi nesille kıyaslıyorlar , deep down öyle değil ortaçağın dipinde ejdarhalar ile kapışıyorlar hemde o grafikleri gördükten sonra BF4 grafikten bahsetmek olmaz BF4da deep downun ejdarhası olsa ki olmaz o yeni nesil demi la LokRaziel... (arkadaşın içtiğinden bende aldım ) deep down olduk ba la ejdarha ile redeo yapıom BF4 doğru yoldayız , share tuşuna basdım geldimi sana foto

CWaRRioR

28.3.2013 18:04:46

-1
BF 3.5

any77

28.3.2013 17:32:29

+1
quote:

Orijinalden alıntı: LoKRazieL deep down'un grafiklerini gördükten sonra yeminederim hiç bende bir şaşkınlık uyandırmadı deep down gerçekten yeni nesil kokuyor bunlar bu nesilin kalıntıları hala....
Yav ha la he.... ya he la he.... he la he laa la..... Dediğine göre BF4 grafikleri bile bu nesil kokuyor . Peki şu videoda 2'inci dakikadan sonrasını izle, o kısımdaki grafiklerin ötesini yeni nesilde göremeyeceksiniz, adamlar aşmış zaten. Bunun ileri grafiği filan bildiğin gerçek grafik oluyor. Deep down demişsin de, deep down'un videosu sadece küçücük bir alandaki bir adam ve bir ejderhayı gösteriyor. Bu kadar az nesne varken her nesneye ince ince özenmiş olabilirler ki emin ol bf4'ün grafikleri deep down'u ezer geçer. Buraya yazıyorum. Şu videoyu izleyip de "bu bende grafik olarak şaşkınlık uyandırmadı, grafiklerini sevmedim." demek artık ismini siz koyun... Söyleyecek laf bulamadım ben. Bir insan beğenmez videoyu da, grafik olarak şu videonun eleştiri alacağı aklımın ucundan dahi geçmezdi. Bu kadar da fanboyluk olmaz diyorum...

LeSRiSeL

28.3.2013 17:23:12

+1
adamlar aşmış kendini ya müthiş bir oyun yapmışlar..anladığım kadarıyla ruslar azerbaycan'ı işgal etmiş ve amerikalılarda azerbaycan da

any77

28.3.2013 17:12:17

-1
quote:

Orijinalden alıntı: KFK

3.2 istihzaydı. 3.1 dedim ben. Eksileyen liseli, arkadaşlarını çağırdı herhalde :)
Vay efendim pardon af edersiniz, özür diliyoruz. Siz 3.2 değil, 3.1 dediniz. Çok özür dileriz. Bizim hatamız. Saçma saçma yorumlar yapıyorsun farkında değilsin. Adam gibi fikrini söyle burada, bf 3.1 ne? Zaten DICE premium ile her 5 dlc'de oyunu 3.5 yaptı. Şimdide 4'ü çıkarıyor işte, anlaşılmayacak ne var burada? En azından beğenmediysen bile adam gibi beğenmedim dersin, tutturmuş CoD'cular 3.5 3.5 deyip duruyorlar. Beğenmedim dersiniz. 3.5 nedir, türkçeniz mi yok anlamadım ki?

any77

28.3.2013 17:06:32

+1
quote:

Orijinalden alıntı: cemmedagon Herkezde bir heyecan ,tamam arkadaşlar oyun güzel ama bana kalırsa bu FPS furyası fazlasıyla abartılıyor,BF 3 çıkmadan evelde ne laflar edildi,Halen bir bad company 2 olgunluğu yok oyunda,birçok bug birçok hata,okadar övdükleri frostbite 2 bile balon çıktı,multiplayer da 2 bina yıkılıyor başkada bişey yok,konteynırları bile yıkamıyorduk,hadi metro haritasını saymıyorum onda bikaç binanın bazı yerleri yıkılıyodu,frostbite 2 diye getire getire mavi ekran filitreli net bi grafik sunuldu önümüze,üstüne bide EA oyunu premiumlaştırdı,premium almayanlara ikinci sınıf muammelesi yaptı,multiplayer ıda parayla satar bunlar,ama görüyorumki bütün çoluk çocuk toplaşmış heryerde ya fanboy mesajları yada codcuların saldırıları,yahu bi kişi çıkıpta demiyor, bakalım çıktıktan sonra ne olacak,cicim ayları geçsin bakın görün nasıl topa tutacaklar,zaten EA oyunundanda fazla bir beklentim yok,hava gazı...
Frosbite2'ye balon dedin, "ne içtiysen bana da kardeşşş..." diyeceğim ama lüzum yok. Ve yanlış anlamadı isem "metroda bir kaç binanın..." dedin. Ne dediğinin farkında ol bence . Sen burada bf'ye "hava gazı" demişsinde, o hava gazına para verip oynayan sensin. Yorumlarına dikkat et. Hava gazı olsaydı; 1- sen almazdın, daha doğrusu alırdın, ne yaptığını bilmiyorsun çünkü, 2- BF3 20 000 000 adet satmazdı . Bundan sonrasını üzerine alınma hocam Bakıyorumda hep: "BF3'de çıkmadan ne laflar edildi de, sonra balon oldu da, çöp oyundu da..." vs vs. Geçmiş geçmişde kaldı. Ayrıca bf'nin balon olduğu filan da yok. tabi siz CoD fanları senaryo bölümünde hayali karakterlerle oynamaktan zevk aldığınızdan, bf3 gibi gerçek karakterlerle multiplayer'da oynayamıyorsunuz, hayali karakter kötü olunca da "yok bf olmamış" diyorsunuz. Tabi senaryo da önemlidir ama senaryo kötü diye bir oyunda yerden yere vurulmaz ki? Senaryo biten bir şey sonuçta ama multiplayer sonsuz biymeyen ve senaryoda öldürdüğün adamdan 1 zevk alıyorsan multide 1000 zevk alıyorsun. Yani bf açık ara cod'dan önde şu anda. Tamam cod'da iyiydi ama eskiden iyiydi. CoD4 efsaneydi ama artık değil. Artık battlefield efsane. Bu kadar basit. Bu dakikadan sonra cod'u savunmak yobazlık ve eski kafalılıktan başka bir şey değil aslında. Her iki oyununda eksisi artısı var ama bf açık ara önde oluyor bu karşılaştırmaya göre.

aerandir79

28.3.2013 16:49:50

0
yok arkadasım seninde bir yanlışın var oyun 256 gb ram 7 tb kurulum alanı ayrıca dx 14.3 desteği ve 8 gb ekran kartı istiyor arkadaşın bilgisayarını acilen yenilemesi lazım.

BlackBeasT

28.3.2013 16:48:39

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri ya arkadaşler benim sistemim şöyle 32gb DDR 3 Ram i7 İşlemci 1 telebayt hardisk ve GTX TİTAN GDDR5 384 BİT nvidia Ge Force DX 11. 1 SİZCE KALDIRIMI BUNU ?
1 telebayt ? o ne la... 1 teletabi demek istedin yoksa 1 terabayt mı ? pencerden at o PCyi 1 telebayt değil 1 terabayt olsaydı BF4 kaldırırdı

musAKka

28.3.2013 16:34:53

+2
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri ya arkadaşler benim sistemim şöyle 32gb DDR 3 Ram i7 İşlemci 1 telebayt hardisk ve GTX TİTAN GDDR5 384 BİT nvidia Ge Force DX 11. 1 SİZCE KALDIRIMI BUNU ?
Kaldırmaz, oyun en az 128 GB ram ve 4,5 TB kurulum alanı istiyor.

BSC Misafiri

28.3.2013 16:09:18

0
yorumlara deli olmamak değil bazı arkadaşlar yorum atarken bunun bi oyun olduğunu unutuyor hep aynı diyenler var bu oyun oyun nolcaktı iki osurup adamı toklayıp üstündemi tepinmek istiyosun ne istiyosun anlamadım kötü diyosun iyi olması için ne olması gerektiğini söylemeyisun çünkü bu oyun gerçeği çekmemiş adamlar ve son olarak bu baştaki şarkının adı ne ?

BSC Misafiri

28.3.2013 16:08:56

-3
ya arkadaşler benim sistemim şöyle 32gb DDR 3 Ram i7 İşlemci 1 telebayt hardisk ve GTX TİTAN GDDR5 384 BİT nvidia Ge Force DX 11. 1 SİZCE KALDIRIMI BUNU ?

BSC Misafiri

28.3.2013 16:08:38

0
infinity ward yeni oyununu duyurunca al sana 2.ci battlefield mi? call of duty mi? faciası!

LoKRazieL

28.3.2013 16:02:51

0
deep down'un grafiklerini gördükten sonra yeminederim hiç bende bir şaşkınlık uyandırmadı deep down gerçekten yeni nesil kokuyor bunlar bu nesilin kalıntıları hala....

tizar

28.3.2013 15:13:20

-1
quote:

Orijinalden alıntı: Archangel™ DICE niye single koyar ki başta hata sonra laf edecek birşey çıkıyor diğer oyunun fanlarına ...
senaryoları karakter benzerlerini araklayacaklarsa koymasınlar zaten özentilik de bir yere kadar. istedikleri kadar grafik abansınlar hiç bir zaman mw serisindeki senaryo tadını oyuncuların karakterle özdeşleşmelerini yakalayamayacaklar.

Archangel™

28.3.2013 14:38:26

-1
DICE niye single koyar ki başta hata sonra laf edecek birşey çıkıyor diğer oyunun fanlarına ...

tizar

28.3.2013 12:43:33

-3
quote:

Orijinalden alıntı: Kerim5100

Ağzına sağlık bunları ben diyecektim vallahi sen söylemişsin artık oyun dünyası bile BF'nin üstünlüğünü kabullenmişken CoD'çular hala diretiyor ne eğlencesi arkadaş multisi multi değil çerez single ı hiç saymıyorum sabah kalk akşam bitir BF öyle mi (para meselesine daha gelmedim bile BF3 premium bile 130 lira MW3 160 lira) sonuç olarak Battlefield dünyanın en iyi FPS oyunudur ve bu konuda EA DICE a çok teşekkür ediyorum bu saatten sonra ortaya başka şeyler atan hıyarın önde gidenidir
umarım ikinci hesabınla kendini pohpohlamıyorsundur ergenus. bakın ne demiştim bu cinsler gider bf3 ü konsolda oynarlar gelir burada coda çamur atarlar. sizin ben sigle a bakış açınızı yiyeyim. akşam kalk saba bitirmiş la sen ne sanıyorsun bu işleri? o bölümler kaç ayda yazılıp çiziliyor haberin var mı? 5-7 saatlik single fps deneyimi gayet doyurucudur. millet izleyeceği iki saat film için 30-40 lira vermekten çekinmiyor adamlar sana kendini içinde hissedeceğin film gibi oyun sunmalarına rağmen neymiş sabah kalk akşam bitirmiş. kendi dediğin ile çelişiyorsun bir oyunu sabahtan akşama tek solukta bitiriyor isen bu o oyunun sağlamlığını kalitesini gösterir. kimse tat almadığı senaryoyu bir oturuşta bitirmez. asıl oyuncu kitlesi singlecılardır sizin gibi ego peşindeki ergenuslar yüzünden zaten 100 oyundan 99 u multili çıkıyor. çok killstreak yapınca alayınıza madalya takıyorlar. benim için daima ilk plan single dır! arada çok sıkılırsam da girerim multi atar çıkarım.

KFK

28.3.2013 11:30:32

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri valla izliyorum izliyorm gülüyorum sizeha bu codculr bf4 dha bu video çıkmdn toplanıp beyler oynun grafiklerine laf atalm sen 3.5 de sen 3.2de ulan bu grafikleri nerde gördnz filme benzyo
3.2 istihzaydı. 3.1 dedim ben. Eksileyen liseli, arkadaşlarını çağırdı herhalde :)

porsux

28.3.2013 11:26:52

0
Arkadaşlar lütfen bana kızmayın inanın coddan nefret eden birisiyim battlefielda da mp olarak bugüne kadar saygı duymuş birisiyim. Ben bu senaryodaki işleyişi günümüzdeki oyunlarda beğenmiyorum. Bana çok sıradan geliyor. Yani adam vur ilerle araya sinematik girsin bir iki holywood tarzında sahne gör sonra devam et tekrar adam vur. Buraya kadar yazdığım kısım sadece cod içindi. Bu videoda gördüğüm şey ise bunların inanılmaz bir görsellikle sağlanmış olması. Tek fark bu ! Her iki oyundada kaç seridir yaptığımız tek şey takım halinde manasız biçimde saldırmak. 2000 li yılları hatırlayın özellikle başlarını. Fps oyunları çok daha etkili bir atmosfer sunuyorlardı. İlerleyişte bir etkileyicilik vardı ne yaptığımızı biliyorduk böyle podoslamasına dalmıyorduk herşeye. HAAA podoslama daldığımız '' bölümlerde '' oluyordu ona lafım yok ama bu yeni nesil fps lerde her oyunda her bölümde her dakika her saniye yaptığımız şey AYNI ! Bu benim zoruma gidiyor. Artık eski tarzda fps leri görmekte çok ama çok zorlanıyorum. Hatta fps lere has olmadığını düşündüğüm bu özelliği başka tarzda savaş oyunlarında aramaya başladım düşünün artık çektiğim kıtlığı. Sniper Elite v2 mesela. Çoğu kişiye göre ortalama bir oyun olarak görülüyor ama oyunun sakinliği zaman zaman aksiyonu beni etkiledi. Ki tps kamera açısına sahip olmasına rağmen ! Bu yeni nesil savaş oyunlarındaki lineerliğin ne zaman yok olacağını merak ediyorum. Return to Castle Wolfenstein, Call of Duty 1 ve 2 ( ki bu seri en başından itibaren bu yakındığım özelliğe sahipti ama sonraki oyunlarında inanılmaz derece katladı bu özelliği ve çok canımı sıktı) Medal of Honor Allied Assault, Iron Storm ( özellikle bu oyun tam olarak istediğim özellikleri barındırıyordu Savaş gerilimi hissi.) Freedom Fighters. Bu oyunları aranızda hatırlayanlar varmı bilmiyorum. Fakat ben Battlefield tan özellikle senelerdir singleplayer modu olmadığı için sürekli ümitle beklediğim bu oyundan bu tarzda bir senaryo modunu görerek hayal kırıklığı yaşıyorum. Ne demek istediğimi anlatabildiğimi sanmıyorum ama belki benle aynı duyguları yaşayan arkadaşlar vardır..

atsuma

28.3.2013 11:07:52

0
quote:

Orijinalden alıntı: \\RivenDeLL//

Keşke joker kartımız olsa
Joker hakkını kullan

Kerim5100

28.3.2013 08:56:12

+1
quote:

Orijinalden alıntı: \\RivenDeLL// Bazı arkadaşlar mavi filtreden bahsetmişler, hatta bahseden kişide ağır CoD fan'ı. Soruyorum cod fanına: BF renksiz de CoD çok renkli değil mi? Her seferinde renklerle, grafiklerle görsel şölen yapıyor CoD değil mi? Her seferinde mükemmel oynanışla geliyor cod değil mi? Her sefrinde muazzam yıkım efektleriyle geliyor cod değil mi? Doğallı yok yazmışlar, cod çok doğal sanki. Duvara bazuka ile ateş et, duvarda çizik yok. Sonrada bf'yi eleştiriyorlar "yıkım hiç gerçekçi değil" diyerek Sen bir CoD'a bak sonra konuş. CoD'a gelince bu rahat oynanış, bf'ye gelince bu doğallık yok olarak değerlendiriliyor.
Ağzına sağlık bunları ben diyecektim vallahi sen söylemişsin artık oyun dünyası bile BF'nin üstünlüğünü kabullenmişken CoD'çular hala diretiyor ne eğlencesi arkadaş multisi multi değil çerez single ı hiç saymıyorum sabah kalk akşam bitir BF öyle mi (para meselesine daha gelmedim bile BF3 premium bile 130 lira MW3 160 lira) sonuç olarak Battlefield dünyanın en iyi FPS oyunudur ve bu konuda EA DICE a çok teşekkür ediyorum bu saatten sonra ortaya başka şeyler atan hıyarın önde gidenidir

Ottoman_Enes_TR

28.3.2013 01:41:54

+1
şu 2 senedir ea battlefield 3 ile birlikde atağa kaltktı bir codcu olarak (cod 1 den beri seriyi full olarak orjinal almış birisiyim sadece bu black ops 2 almadı saçma sapan senaryo bana göre ) grafik filan silip süpürdü battelefield 3 çok güzeldi. yiğidi öldür hakkını yeme adamlar gelişiyo her senedir grafik oynanış mükemmel helal olsun. bu sene bana göre farz oldu bu oyuna para vermek. cod eskisi gibi modern warfare 1 deki gibi ozaman devrim yapmıştı yine öyle oyunlar çıkarırda geçer battlefield serisini eskisi gibi şahsen ben onu oynarım. içimden bises bu olay fifa pes dönüşecek eskiden herkez pes oynardı millet fifaya yöneldi inşallah cod serisi bu duruma düşmez.

BSC Misafiri

28.3.2013 00:30:23

+2
valla izliyorum izliyorm gülüyorum sizeha bu codculr bf4 dha bu video çıkmdn toplanıp beyler oynun grafiklerine laf atalm sen 3.5 de sen 3.2de ulan bu grafikleri nerde gördnz filme benzyo

BSC Misafiri

28.3.2013 00:28:52

0
Mavi filtre bence yakışıyor öyle oyun çok renkli oluyor sadece savaş oyunu için . Etraf pastel boyanmış gibi oluyor .

ButtHead

28.3.2013 00:02:20

0
Çok güzel olmuş grafikler senaryo efektler harika adamlar yapiyor.

any77

27.3.2013 23:45:34

+3
Bazı arkadaşlar mavi filtreden bahsetmişler, hatta bahseden kişide ağır CoD fan'ı. Soruyorum cod fanına: BF renksiz de CoD çok renkli değil mi? Her seferinde renklerle, grafiklerle görsel şölen yapıyor CoD değil mi? Her seferinde mükemmel oynanışla geliyor cod değil mi? Her sefrinde muazzam yıkım efektleriyle geliyor cod değil mi? Doğallı yok yazmışlar, cod çok doğal sanki. Duvara bazuka ile ateş et, duvarda çizik yok. Sonrada bf'yi eleştiriyorlar "yıkım hiç gerçekçi değil" diyerek Sen bir CoD'a bak sonra konuş. CoD'a gelince bu rahat oynanış, bf'ye gelince bu doğallık yok olarak değerlendiriliyor.

firebird8

27.3.2013 23:26:48

0
Para verip alacağım ilk oyun olacak. Oyunla bitse iyi, sistemi de baştan aşağı değiştirme vakti geldi..

tizar

27.3.2013 23:22:38

-5
quote:

Orijinalden alıntı: budavar bu oyun bana çok ışıklı ve renksiz geliyor
bf3 de kullandıkları mavi filtreyi yine köklemişler. doğallık sıfır.

digimon52

27.3.2013 23:19:57

+2
Ek paket gibi olmus. azlinda :D

musta2

27.3.2013 23:11:57

0
bence bunu beklemek yanlış olur ,her fps gibi battlefield serisininde ir tarzı,sunumu var bence bu değişmez multiplayerde görev zorunluluğu yok hem senin istediğin şey multiplayer :D

adam olun

27.3.2013 23:11:53

0
bu oyun bana çok ışıklı ve renksiz geliyor

Bouche

27.3.2013 22:56:06

0
Singleda bu sefer bir ekiple calisicak olmamiz SPnin degerini arttirir Multinin zaten cok iyi olacagina eminim Hadi bakalim bekliyoruz

dedektiv99

27.3.2013 22:54:04

0
Öncelikle sakin olun gençler, Oyun kötü değil,ama yeterince iyi mi ? değil.Çünkü insan hayalindeki oyunu bekliyor. Kısıtlı imkanlar doğrultusunda ortaya konulan oyunu görüncede , olmamış bu diyor. " Oyun güzel,yeterli değil. " Bf3'e çok benzer yönü var.Klasik bir savaş oyunu. Çizgisel ilerleyiş, görev al,göreve git. O sırada karşına çıkan olayları izle, Karşına çıkan düşmanları vur, İlerle, Göreve git,yeni görev al... Böyle gider bu.Grafikleri gerçek bile olsa,bu döngünün dışına çıkıp oyunculara extreme duygular veremedikleri sürece OLMAYACAK.

stun

27.3.2013 22:43:02

0
tizar mw 2 nin azımızı açık bırakan sahnelerınden söz etmissin evet haklısın ama onlar eskıde kaldı hatta sonra gerçek cod yapımcılarını kovup paralarını vermedıler davalık oldular.. 5 saatlik cod una bioshock infinite muamelisi yapmayı bırak arkadaşım.. ki senaryo olarak bile artık vasata koşuyor...oynamadan da yorum yapmıyorum bo2 de oynadım... ama tek zevk alabıldıgım cod bo 1 di ondan sonrası vasat http://gamercards.exophase.com/psn/user/SummitTR eskı makınaya niye yeni grafık geliştirsinlermiş :? sen bi konsolda bf3 - tomb raider- bioshock :infinite nasıl gözüküyor biliyor musun :? bence bir baksan iyi olur.. hadi grafiği geçelim.. ses konusunu ne yapıcaksın :? ses te rezalet.. oynanış olarakta yerınde sayıyor.. bütün codcularında tek tesellısı yenı nesıl.. ee nerede oynanış videonuz.. fol yok yumurta yok ..çıkmasınlar gene aynı grafıklerle :?

any77

27.3.2013 22:35:27

0
quote:

Orijinalden alıntı: atsuma bu görsellikte hangi kartlarla oynuyacağız bu oyunu :)) boşuna tartışmayın ya
Keşke joker kartımız olsa

any77

27.3.2013 22:33:43

0
quote:

Orijinalden alıntı: emrahcey Bu oyunun bu videosunu izledikten sonra FPS yapımcılarının bir kez daha kendi projelerini gözden geçirmeleri gerektiğine inanıyorum. Daha iyisi olabilir mi ? Elbette olabilir ama kaç kişinin ekran kartı bu daha iyiyi kaldırabilir. Hatta kaç kişinin ekran kartları bu çıkacak BF4 rahat oynatacak kapasitede olacak ? BF 4 hep multiplayer çıkarırdı. Fakat şimdi tek kişilik senaryoda da kendisini kanıtladı. Cry-engine'in kalitesine lafım yok fakat senaryo olsun oyun için biraz önceki gibi bir gidiş olsun. Artık kendilerininde çeki düzen verip, eksiklerini görüp daha iyiye gitmeleri gerekir. Eksikleri biliyoruz ki , oyun motoru ve grafikleri değil.
Bende bundan bahsediyorum. Eksikleri var ama bunlar grafikleri ve oyun motoru değil. Hala grafiklere ve oyun motoruna laf atıyorlar. Grafikleri beğenmeyenler var da grafikleri daha iyi olsa sanki kendi oynayabilecek . Bir şey söyleyeceğim de harbiden o ilk araba sahnesinden sonra hani bir binada uyanıyor ya, işte o kısım bildiğin gerçek grafik olmuş. Sonlarına doğru grafik azaldı. Ama azaladı derken kötü oldu demiyorum. O videonun başlarında crysis3'ü filan rahat 2'ye katladı grafikler ama sonlarına doğru crysis3 seviyesine indi ... Yani kötü demiyorum zaten crysis3 bile grafiklerine ağzımız açık baktırdı. Hele şu videonun yine başlarında su'da yürüyor ya, işte orda suyun dalgalanması filan süper yapmışlar vallahi ...

any77

27.3.2013 22:25:50

+1
quote:

Orijinalden alıntı: tizar

aha ben buradayım bf 3.5 yeni nesil çıktığında bende araya kaynayayım payımı alayım mantığı ile yapılmış. kim ne derse desin bu sene bunca zaman cod a haksız yere yedirilen lafları çok kötü geri yiyecekler. bir kere cod serisi iki farklı seri olarak çıkıyor bf ciler eleştirdiklerinde ikisini bir katıp eleştiriyor halbuki oyunu yapanlar farklı firmalar tamamen isim hakkı olayı. mw serisi 3 topu topu 3 oyunu aynı motorla çıktı kabul. cod4 çıktığında herkes ağzı açık oynamadı mı? mw2 çıktığında yine çoğunluk beğenmişti. mw3 çıktığında ise cod yerden yere vuruldu. kopyala yapıştır oyun yapıyorlar dendi. bir kere eski nesil konsol cuların buraya gelip cod hep aynı motorla çıkıyor deme hakları yok! yeni motorun nimetlerinden yararlanamayacak bir kutu için yeni motor yapmanın alemi de yok. cod satış oranları konsolda pc yi 15 e katlıyor. adamlar eski nesil için neden yeni motor yapsınlar? dandik konsollar iw engine i bile tam olarak kullanamıyor ki. bf3 yeni motorla geldi de ne oldu? yazın bakalım pc satış oranlarıyla konsol oranlarını? eldeki donanım belli sen istediğin kadar yeni motor yap o kısıtlı kutularla anca şahini modifiye edersin. burada cod u yeren mesajlar atanların çoğu bf3 ü konsollarında oynuyor gel de gülme şimdi durum ne oldu ben size söyleyeyim ea denen altın dışkısı bf serisini çöp etti. bf3 ü çıkardı herkes ovvvv falan hemen ardından moh ı dayadılar aynı motorla ne oldu? şimdi de üstünden 1.5 sene geçmeden bf4 ü duyurdular bu sonbaharda da çıkaracaklar. yani adamlar bf3 çıkmadan bf4 ü yapıyorlardı. cod her sene çıkıyor deyip eleştiren bf ciler azcık kendi tarafınıza bakın! bf4 videolarını izledim araçlardan tut hareket animasyonlarına alayı copy paste künye alma animasyonu bile aynı lan. ee hani eleştirileriniz? işte alayınız böyle fan hayran olduğunuz oyunu eleştirin hadi? acti yeni nesille birlikte yumruğunu masaya vuracak. amaçta buydu zaten siz diyorsunuz ya bf4 frostbite 3 kullanıyor nah kullanıyor frostbite 3 yeni nesil konsollar için 2 nin yamanmış halinden başka bir şey değil. çünkü frostbite 2 yeni nesil için geliştirilmedi. hiç birinizin cod a laf atma hakkı yok. burada cod dan nefret edenlere sorsan say cod serilerindeki karakterleri bölümleri desen alayı ezbere bilir çünkü cod hafızalara kazınmıştır. hangi moh bf oyunundaki karakterler senaryo aklınızda kaldı? bugün cod hala çok satıyorsa sebebi oyuncuları oyuna çeken unsurların olmasıdır. mw4 ile birlikte bu seri yeniden yükselecek.
Sana önceden verdiğim cevapta "ya cod fanısın ya da..." diye yazmıştım. Doğru tespit . Sen bize cod'a laf atamazsın diyorsan ben de sana derim o zaman, bf'ye laf atamazsın diye ... Çok yazmıyorum sıkıldım sana cevap yazmaktan, ne de olsa cod fanısın, ne yazsam geri çevireceksin.

any77

27.3.2013 22:13:51

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Ama daha hala karakter araca binerken animasyon yok. Cipe binmek için tuşa basar basmaz kapıdan ışınlanıyoruz sanki
Doğru, benimde o kadar gözüme çarpıyor ki. Ama savaş anında arabaya biniş animasyonu çok vakit kaybettirir. Far cry3'te çok oldu bu. Araca binmeye çalıştığımda animasyon geliyor ve o sırada beni öldürüyorlar. İşte bu tür bir sorun olmaması açısından böyle bir şey yapılmış olabilir. Yoksa DICE bir animasyonu yapamayacak değil ya ...

terekeme_1903

27.3.2013 22:09:27

+1
Vay anasını grafikler, aksiyon fln süper yaa Ama o araçlara binerken animasyon olmaması hakikaten göze çarpıyor. Neyse her güzelin bir kusuru vardır

BSC Misafiri

27.3.2013 22:06:19

0
Animasyonun kaldırılma sebebi oyunun hızlı olması olabilir veya senaryo kısmında ister tank istersekde başka bir araçlar gitmemiz olabilir diye düşünüyorum eğer bunlar olmadan kaldırıldıysa çok kötü olmuş .

ageof98

27.3.2013 22:04:34

-1
Saçma saçma sayfalarca yazıp durmuşsunuz.Madem seviyorsunuz niye karşınızdakine ikna etmeye çalışıyorsunuz ? İki oyunun da seveni var Mp'lerinden belli oynayın işte oyununuzu.İki firmanın sırf para için yaptıkları rekabete herhangi bir çıkarınız olmadan yardım etmeye çalışıyorsunuz.Boş işler bence bunlar

tizar

27.3.2013 21:58:35

-3
quote:

Orijinalden alıntı: digimon52 Sirf Cod´a rakip Olmak icin Bf3´den Hemen Bf4´de geciyorlar. BF1942 ,Bf2 ve Bf3´arasindaki grafik farkina bakarak anlarsiniz. Simdi Soruyorum Yeni Cod , Yeni Grafik Motoru Ile Gelirse Ne Olacak ? Yorumlariniz da Bf4´du hala hakli cikaracakmi ? Yorumlara Bakiyorum Cod Fanlari Ortatan yok olmus neden ? yoksa BF´ye Yatay ve Dikey Gecismi yapdilar ? ___________________________________________________________________
aha ben buradayım bf 3.5 yeni nesil çıktığında bende araya kaynayayım payımı alayım mantığı ile yapılmış. kim ne derse desin bu sene bunca zaman cod a haksız yere yedirilen lafları çok kötü geri yiyecekler. bir kere cod serisi iki farklı seri olarak çıkıyor bf ciler eleştirdiklerinde ikisini bir katıp eleştiriyor halbuki oyunu yapanlar farklı firmalar tamamen isim hakkı olayı. mw serisi 3 topu topu 3 oyunu aynı motorla çıktı kabul. cod4 çıktığında herkes ağzı açık oynamadı mı? mw2 çıktığında yine çoğunluk beğenmişti. mw3 çıktığında ise cod yerden yere vuruldu. kopyala yapıştır oyun yapıyorlar dendi. bir kere eski nesil konsol cuların buraya gelip cod hep aynı motorla çıkıyor deme hakları yok! yeni motorun nimetlerinden yararlanamayacak bir kutu için yeni motor yapmanın alemi de yok. cod satış oranları konsolda pc yi 15 e katlıyor. adamlar eski nesil için neden yeni motor yapsınlar? dandik konsollar iw engine i bile tam olarak kullanamıyor ki. bf3 yeni motorla geldi de ne oldu? yazın bakalım pc satış oranlarıyla konsol oranlarını? eldeki donanım belli sen istediğin kadar yeni motor yap o kısıtlı kutularla anca şahini modifiye edersin. burada cod u yeren mesajlar atanların çoğu bf3 ü konsollarında oynuyor gel de gülme şimdi durum ne oldu ben size söyleyeyim ea denen altın dışkısı bf serisini çöp etti. bf3 ü çıkardı herkes ovvvv falan hemen ardından moh ı dayadılar aynı motorla ne oldu? şimdi de üstünden 1.5 sene geçmeden bf4 ü duyurdular bu sonbaharda da çıkaracaklar. yani adamlar bf3 çıkmadan bf4 ü yapıyorlardı. cod her sene çıkıyor deyip eleştiren bf ciler azcık kendi tarafınıza bakın! bf4 videolarını izledim araçlardan tut hareket animasyonlarına alayı copy paste künye alma animasyonu bile aynı lan. ee hani eleştirileriniz? işte alayınız böyle fan hayran olduğunuz oyunu eleştirin hadi? acti yeni nesille birlikte yumruğunu masaya vuracak. amaçta buydu zaten siz diyorsunuz ya bf4 frostbite 3 kullanıyor nah kullanıyor frostbite 3 yeni nesil konsollar için 2 nin yamanmış halinden başka bir şey değil. çünkü frostbite 2 yeni nesil için geliştirilmedi. hiç birinizin cod a laf atma hakkı yok. burada cod dan nefret edenlere sorsan say cod serilerindeki karakterleri bölümleri desen alayı ezbere bilir çünkü cod hafızalara kazınmıştır. hangi moh bf oyunundaki karakterler senaryo aklınızda kaldı? bugün cod hala çok satıyorsa sebebi oyuncuları oyuna çeken unsurların olmasıdır. mw4 ile birlikte bu seri yeniden yükselecek.

any77

27.3.2013 21:53:55

+1
quote:

Orijinalden alıntı: tizar

takmışlar bi frostbite 3 la yeni motor değil relax gençler yamalanmış güncel versiyon. daha senaryo modundan video gösterdier. multide grafikler daima daha kötüdür. boşa demiyoruz bf 3.5 diye.
Bakın dediklerinizi anlıyorum ama grafikleri daha ne yapabilirler ki? Aslında oyunun daha bf3.5 veya bf4 olup olmadığını bilmiyoruz. Multiden video göstersinler o zaman göreriz. Yav bir şey diyeceğim de oyun harika olmuş. Özellikle de video süper ötesi. Hala ney bulup da eleştirmeyi başarabiliyorsunuz vallahi anlamış değilim. Sinir oluyorum. Yav video harika. Daha doğru dürüst bir şey belli değilken hala nedir bu bf3.5 3.5 deyip duruyorsunuz. Oyun bf4 olmuş gayette. “Multide grafikler daima daha kötü olur” demişsin de nereden biliyorsun daha iyi olmayacağını. Bunun garantisini veremezsin. Daha bir şey belli değilken gelip burada multide grafikler kötü olacak diye mesajlar yazamazsınız. Ayrıca herşey grafik midir. Zaten bf3 herşeyiyle inanılmaz bir oyundu. Daha oyuna ne ekleyebilirler ki Allah aşkına söyleyin. Grafik eklerler, eklemişler. Senaryo eklerler, onuda videoya göre eklemişler. Daha ne bekliyorsunuz diyorum. Verdiğiniz cevap; 3.5, 3.5 deyip duruyorsunuz. Bir açıklama getirin şu olaya yav. Doğru düzgün benim gibi uzun bir yazı yazında anlayalım ne demek istediğinizi. Şu videoya göre oyunun nesi eksik söyleyin. Ne bahane bulacaksınız. Karşımdaki ya CoD fanları ya da bf3'e o kadar alıştıktan sonra ve o kadar para verip level kastıktan sonra bir yerleri 3 buçuk atıyorda o yüzden BF üç buçuk diye tutturuyorlar. Neyin peşindesiniz anlamıyorum ki? La oyun süper olmuş. Hadi sizi de kırmayalım bf 3.5 olsun. Ama oyun süper değil mi? Videodakine göre yorum yapacaksın. Multi bilgileri yayınlansın o zaman görürüz nasıl olduğunu ve ona göre de yorum yaparız. Ama şu anda elimizde bir kaynak var ve sadece ona göre yorum yapmak zorundayız şu an için. Yav vallahi şöyle bir oyuna ve böyle bir muazzam videoya bile laf uzattınız ya, başka bir şey demiyorum ben ya. Gerçekten konuşmaya bile değmez. Videoda aksiyon desen, aksiyonun babasını yapmışlar zaten. Dediklerimde bir kulağından girip diğerinden çıkacak biliyorum. Tekrar tekrar diyorum: BU OYUN BF 3.5 İSE, BF4 NASIL BİR OYUN OLUR. Merak ediyorum cidden. Hayal gücünüzü. Şu videoda ki oyuna bile bf 3.5 diyorsanız demek ki tam istediğiniz olmamış ki tam olarak bf4 değil diyorsunuz. Yine soruyorum. Gerçekten size göre bf4 nasıl bir oyun olmalı. Şu videoda neyi eksik gördünüz. Daha videoya ne ekleyebilirlerdi size sesleniyorum. Neyini eksik buldunuz da hala “yok olmamış, bf 3.5 olmuş işte ya” diyebiliyorsunuz??? Birde EA çalışanı gibi konuşuyorsunuz frosbite2’nin yamalanmış güncel haliymiş de filan filan. Nereden bildiğini merak ediyorum. Eğer kaynak varsa söyle okuyup bende bilgi sahibi olmak isterim. Bir oyun motorundan ne beklenir ki zaten. Yıkımları geliştirirler, grafikleri ve dinamikleri geliştirirler. Eee, bu videoda bu üçünde kat be kat geliştiğini görüyoruz. BF3 ile aynı grafikler var diyenlerinde zaten gözlerinde sorun vardır ki bf3’ten daha ayrıntılı olanları fark edemiyorlardır. Bak bende sebep üretiyorum nasıl olurda böyle bir videoya hala olmamış diyebiliyorsunuz diye. Amacım tartışmak değil, sadece sizi anlamaya çalışıyorum. Nedir bu bf4’ü beğenmeme? Nedir bu bf4’ü eleştirme. Şu videoda bir tane bile bir eksi bulabilsem diyeceğim ki “ha bu adamlar bu videonun şurasını beğenmediler” ama neresi kötü arkadaş anlamadım ki??? Sakince cevap verdim ve sakin bir cevap bekliyorum. Sakince fikirlerimizi söyleyelim burada ;) …

BSC Misafiri

27.3.2013 21:28:44

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Ama daha hala karakter araca binerken animasyon yok. Cipe binmek için tuşa basar basmaz kapıdan ışınlanıyoruz sanki
aynen oyunun tek eksiği bu bence ayrıca jijpin hız göstergeside donuk gibi

Riwalp

27.3.2013 21:28:43

0
ne zaman çıkacak bilen varmı amd 8000 serisini ile beraber mi gelir şimdi bu

BSC Misafiri

27.3.2013 20:46:59

+1
Ama daha hala karakter araca binerken animasyon yok. Cipe binmek için tuşa basar basmaz kapıdan ışınlanıyoruz sanki

Kristallklar

27.3.2013 20:44:50

0
bunu oynamaya bilgisayar lazım şimdi

emrahcey

27.3.2013 20:42:44

+1
Bu oyunun bu videosunu izledikten sonra FPS yapımcılarının bir kez daha kendi projelerini gözden geçirmeleri gerektiğine inanıyorum. Daha iyisi olabilir mi ? Elbette olabilir ama kaç kişinin ekran kartı bu daha iyiyi kaldırabilir. Hatta kaç kişinin ekran kartları bu çıkacak BF4 rahat oynatacak kapasitede olacak ? BF 4 hep multiplayer çıkarırdı. Fakat şimdi tek kişilik senaryoda da kendisini kanıtladı. Cry-engine'in kalitesine lafım yok fakat senaryo olsun oyun için biraz önceki gibi bir gidiş olsun. Artık kendilerininde çeki düzen verip, eksiklerini görüp daha iyiye gitmeleri gerekir. Eksikleri biliyoruz ki , oyun motoru ve grafikleri değil.

digimon52

27.3.2013 20:42:25

0
Sirf Cod´a rakip Olmak icin Bf3´den Hemen Bf4´de geciyorlar. BF1942 ,Bf2 ve Bf3´arasindaki grafik farkina bakarak anlarsiniz. Simdi Soruyorum Yeni Cod , Yeni Grafik Motoru Ile Gelirse Ne Olacak ? Yorumlariniz da Bf4´du hala hakli cikaracakmi ? Yorumlara Bakiyorum Cod Fanlari Ortatan yok olmus neden ? yoksa BF´ye Yatay ve Dikey Gecismi yapdilar ? ___________________________________________________________________

FERFEROS

27.3.2013 20:29:43

0
Harika.

Archangel™

27.3.2013 20:11:40

0
quote:

Orijinalden alıntı: cRaws29 videonun başında çalan şarkıyı bilen varmı

atsuma

27.3.2013 20:07:33

0
bu görsellikte hangi kartlarla oynuyacağız bu oyunu :)) boşuna tartışmayın ya

cRaws29

27.3.2013 19:57:39

0
videonun başında çalan şarkıyı bilen varmı

S741

27.3.2013 19:56:05

0
jet vardır diye tahmin ediyorum

ploff

27.3.2013 19:42:50

0
quote:

Orijinalden alıntı: ploff 12 - 13 dk arası neydı oylee... Oradan sağ cıkamazlar artık :D Oyun cok saglam gelıyor.
Çıkmıs :) vıdeo donmustu. Sımdı ızledım..

ploff

27.3.2013 19:41:30

+1
12 - 13 dk arası neydı oylee... Oradan sağ cıkamazlar artık :D Oyun cok saglam gelıyor.

tizar

27.3.2013 19:40:31

-3
quote:

Orijinalden alıntı: \\RivenDeLL//

Eğer ki siz "bir oyun çıksın" diyorsanız o zaman size de diyorum bir oyun çıksın. Şu anki videodakine göre bakıldığında her şey tam gözüküyor. Elimiz de bir tek bu bilgi var. Önceki oyunun üzerinden " eski oyun şöyleydi, böyle oldu, iyiydi sonra kötü çıktı vs vs..." gibi yorumlar yapmak çok saçma. Evet bende hatırlıyorum bf3 hüsranını ama DICE cezasını ve dersini almıştır. Koskoca Electronic Arts'ın ana oyun motoru frosbite2 yıkıldı, BF4'ye frosbite 3 kullanıldı. Koskoca EA'nin ana oyun motoru olan frosbite2 bile bf4 için yetersiz geliyorsa ben bu oyundan bir şeyler beklerim arkadaş. Oyundaki yıkım dinamikleri süper ötesi, zaten oyun sırf şu videodaki 20 dk'lık senaryo için bile oynanır yani . Oyun bildiğin bf4. Eğer ki oyun gerçekten bu videodaki gibi ise (öyle olacağını düşünüyorum) satışların 30 milyonu bile bulacağını düşünüyorum. Ama tabiki de oyunun her anı videodaki gibi olmaz ama diğer kısımlarının pek de farkı olmayacağını düşünüyorum. Dediğim gibi, DICE dersini almıştır bf3'ten. Özellikle de senaryo kısmında iyi ders aldılar. Gereğini de yaptılar gibi. Oyundaki grafikler zaten öçzellikle de o ilk su altından sonra su basmış bir binada yürüdüğü kısım bildiğin gerçek grafik olmuş zaten ... Bence oyun çok iyi olacak ama neredeyse daha 1 yıl var oyunun çıkmasına. Bende buna sinir oluyorum. Bu kadar nasıl bekleyeceğim bu oyunu ...
takmışlar bi frostbite 3 la yeni motor değil relax gençler yamalanmış güncel versiyon. daha senaryo modundan video gösterdier. multide grafikler daima daha kötüdür. boşa demiyoruz bf 3.5 diye.

cemmedagon

27.3.2013 19:35:21

0
Herkezde bir heyecan ,tamam arkadaşlar oyun güzel ama bana kalırsa bu FPS furyası fazlasıyla abartılıyor,BF 3 çıkmadan evelde ne laflar edildi,Halen bir bad company 2 olgunluğu yok oyunda,birçok bug birçok hata,okadar övdükleri frostbite 2 bile balon çıktı,multiplayer da 2 bina yıkılıyor başkada bişey yok,konteynırları bile yıkamıyorduk,hadi metro haritasını saymıyorum onda bikaç binanın bazı yerleri yıkılıyodu,frostbite 2 diye getire getire mavi ekran filitreli net bi grafik sunuldu önümüze,üstüne bide EA oyunu premiumlaştırdı,premium almayanlara ikinci sınıf muammelesi yaptı,multiplayer ıda parayla satar bunlar,ama görüyorumki bütün çoluk çocuk toplaşmış heryerde ya fanboy mesajları yada codcuların saldırıları,yahu bi kişi çıkıpta demiyor, bakalım çıktıktan sonra ne olacak,cicim ayları geçsin bakın görün nasıl topa tutacaklar,zaten EA oyunundanda fazla bir beklentim yok,hava gazı...

Deswaaa

27.3.2013 19:33:59

0
btf şahane gerisi hikaye

modifci

27.3.2013 19:33:23

0
Fevkaladenin de fevkinde

breaxman

27.3.2013 19:32:33

-1
Yeni nesilde Call of Duty'nin grafikleri bundan aşağı olursa seri biter beyler.BF Akar

any77

27.3.2013 19:25:50

0
quote:

Orijinalden alıntı: EmuMaster
Bakın dedikleriniz çok doğru ama yapımcılar ne yapsınlar. Her oyunda mutlaka bir devlet ezilecek. O zaman önceki oyunlarda da ruslar tepki göstersinler. Hatta savaş açsınlar abd'ye. Olur mu akıl var mantık var. Her savaş oyununda mutlaka bir devlet'in halkı ölecek. Kanun bu. Bu oyunu ingilizler yapsaydı, ingilizler'in bütün dünyayı dağıttığı bir senaryo işlenirdi . Şimdi adamlar ne yapsın. Müslümanları öldürüyoruz diye oyunu çıkarmasınlar mı? Müslüman yerine yahudi mi öldürsünler, ha yapmazlar, israil sonuçta . ABD'nin asya'daki kolu. Mecbur birileri ölecek. On lar da müslümanlar olmuş. Hatta müslümanlar filan olmamış. Asıl savaş ABD, RUSYA ve ÇİN arasında geçiyor ki büyük ihtimal ABD yenecektir. Çünkü bu oyunu amerikalılar yapıyor. Şimdi ruslar ve çinliler, bizi öldürüyorlar diye oyunu almasınlar mı? Mantıklı konuş biraz?

gokhans19

27.3.2013 19:22:19

0
Ulan şu saçma atışma yorumları yüzünden işe yarar yorumları okuyamıyoruz. Hangi siteye girsem o ona saldırıyor. Azıcık sakin olun bu sadece bir oyun. Mkya giriyorum aynı buraya giriyorum aynı. Adamlar maaşla eleman tutsalar bu kadar olmazdı.

Espa

27.3.2013 19:19:18

+4
Yuh diyorum yahu . Cep telefonlarında, işlemcilerde, tvlerde, otomobillerde vs. marka fanatikliği yapanı gördüm ama oyunlarda bile bu fanatiklik varmış. Yahu neyin kafasındasınız çıksın oyna bitir işte nedir bu bok atma telaşı.

any77

27.3.2013 19:18:42

0
quote:

Orijinalden alıntı: KFK

Azizim oyun çıksın, bir oynayalım, ondan sonra karar veririz. Battlefield 3 öncesi heyecanı da çıktığı zamanki hüsranı da iyi hatırlıyorum. Toparlanması aylar aldı. Heyecan yapmıyorum o yüzden. Kötü oyun demedik Battlefield 3.1 dedik. Bu demektir ki evet bir şeyler değişmiş gibi ama tamamını bir görelim. Hani yüzden güzel bir kızın profil resmine tıklayınca geri kalanının iri yarı, doğu alman bayan milli gülle takımından sıçramış gibi çıkmasındaki dumuru hatırla. O hesap işte. E iyiyse 9 daha koyarız çıkınca, çok zor değil. Tavsiyem senin ve diğer arkadaşların da beklentilerini düşük tutmaları. VPN kullandık yahu! O derece sabırsızdık BF3'te. Sonra daha aylarca uğraşıldı üzerinde, saç baş yolduk. Ne ara unuttunuz?
Eğer ki siz "bir oyun çıksın" diyorsanız o zaman size de diyorum bir oyun çıksın. Şu anki videodakine göre bakıldığında her şey tam gözüküyor. Elimiz de bir tek bu bilgi var. Önceki oyunun üzerinden " eski oyun şöyleydi, böyle oldu, iyiydi sonra kötü çıktı vs vs..." gibi yorumlar yapmak çok saçma. Evet bende hatırlıyorum bf3 hüsranını ama DICE cezasını ve dersini almıştır. Koskoca Electronic Arts'ın ana oyun motoru frosbite2 yıkıldı, BF4'ye frosbite 3 kullanıldı. Koskoca EA'nin ana oyun motoru olan frosbite2 bile bf4 için yetersiz geliyorsa ben bu oyundan bir şeyler beklerim arkadaş. Oyundaki yıkım dinamikleri süper ötesi, zaten oyun sırf şu videodaki 20 dk'lık senaryo için bile oynanır yani . Oyun bildiğin bf4. Eğer ki oyun gerçekten bu videodaki gibi ise (öyle olacağını düşünüyorum) satışların 30 milyonu bile bulacağını düşünüyorum. Ama tabiki de oyunun her anı videodaki gibi olmaz ama diğer kısımlarının pek de farkı olmayacağını düşünüyorum. Dediğim gibi, DICE dersini almıştır bf3'ten. Özellikle de senaryo kısmında iyi ders aldılar. Gereğini de yaptılar gibi. Oyundaki grafikler zaten öçzellikle de o ilk su altından sonra su basmış bir binada yürüdüğü kısım bildiğin gerçek grafik olmuş zaten ... Bence oyun çok iyi olacak ama neredeyse daha 1 yıl var oyunun çıkmasına. Bende buna sinir oluyorum. Bu kadar nasıl bekleyeceğim bu oyunu ...

dockhanger

27.3.2013 19:16:34

+1
internet cafelerde kantır cod oynayıp gelip burda bf 4 e bok atmaK cok komik olur gençler yapmayın

RedTurkei

27.3.2013 19:16:32

0
yüz ifadeleri çok iyi olmuş bunda 3te barbattı

KFK

27.3.2013 19:02:36

+1
quote:

Orijinalden alıntı: \\RivenDeLL//

Sakince bir şey sormak istiyorum. Bu oyun bf 3.2 ise, sen bf4'ten ne gibi bir yenilik bekliyorsun??? Cevap bekliyorum! Grafikler 10/10 sesler 10/10 oynanış 10/10 Yıkım 10/10 aksiyon 10/10 Bunu 11 yapamayacaklarına göre daha nasıl bir yenilik bekliyorsun. Grafikler bildiğin gerçek olmuş. Bu oyunun videosunu 4k bir monitörde izleyin. Normal monitörlerde tabi gerçek grafik değilmiş gibi geliyor. Çünkü bu görüntüyü monitörde izliyorsunuz. Oyunlar monitörde oynandığı sürece gerçek grafikler olmayacak zaten. Tamamı ile gerçek olmasa da grafikler crysis3 kadar olmuş. Eee, geriye ne kaldı, şu oyunun nesi kötü de bf 3.2 diyorsun???
Azizim oyun çıksın, bir oynayalım, ondan sonra karar veririz. Battlefield 3 öncesi heyecanı da çıktığı zamanki hüsranı da iyi hatırlıyorum. Toparlanması aylar aldı. Heyecan yapmıyorum o yüzden. Kötü oyun demedik Battlefield 3.1 dedik. Bu demektir ki evet bir şeyler değişmiş gibi ama tamamını bir görelim. Hani yüzden güzel bir kızın profil resmine tıklayınca geri kalanının iri yarı, doğu alman bayan milli gülle takımından sıçramış gibi çıkmasındaki dumuru hatırla. O hesap işte. E iyiyse 9 daha koyarız çıkınca, çok zor değil. Sizin 1 düşmeniz daha zor olur, 3.9 diyemezsiniz.Tavsiyem senin ve diğer arkadaşların da beklentilerini düşük tutmaları. VPN kullandık yahu! O derece sabırsızdık BF3'te. Sonra daha aylarca uğraşıldı üzerinde, saç baş yolduk. Ne ara unuttunuz? Yani onlar sana oyunun ne kadarını sunuyorsa sen de o kadarını değerlendir. Bu kadarcık görüntüye oyunun tamamı muamelesi yapmayın.

BSC Misafiri

27.3.2013 19:00:56

+1
işte battlefield farkı...

BSC Misafiri

27.3.2013 19:00:54

0
Benim fark ettiğim en büyük yenilik BF 3'de ki küçük alan etkisinden kurtulması ve yapımcının dilediği gibi adam öldürmeme falan olmuş . Umarım oyunun devamıda böyledir .

Frozen Grenadier

27.3.2013 18:56:56

+1
videonun 6 dakikasını izlemek için yarım saat harcadım kalanını da youtube dan izleyeyim bari

Jose_Gökhan

27.3.2013 18:38:15

0
Grafikler her zamanki gibi harika,senaryo modu üzerinde çok çalışmışlar ve ayrıca sunumda da çok yol kathetmişler.Call of duty yi alt etmek için yapmışlar hepsini ve başarmışlar da.Benim gibi cod hayranı birini bile etkilediler.Ama benim bildiğim COD'un cevabı çok sert olacak.Bu çekişme yine bize yarayacak.İkisinide oynarım :D

any77

27.3.2013 18:31:43

0
quote:

Orijinalden alıntı: KFK Battlefield 3.1 yazınca bir liseli arkadaşımız ergenlik heyecanıyla eksilemiş. Al arttırıyorum: Battlefield 3.2 Derslerinde başarılar dilerim.
Sakince bir şey sormak istiyorum. Bu oyun bf 3.2 ise, sen bf4'ten ne gibi bir yenilik bekliyorsun??? Cevap bekliyorum! Grafikler 10/10 sesler 10/10 oynanış 10/10 Yıkım 10/10 aksiyon 10/10 Bunu 11 yapamayacaklarına göre daha nasıl bir yenilik bekliyorsun. Grafikler bildiğin gerçek olmuş. Bu oyunun videosunu 4k bir monitörde izleyin. Normal monitörlerde tabi gerçek grafik değilmiş gibi geliyor. Çünkü bu görüntüyü monitörde izliyorsunuz. Oyunlar monitörde oynandığı sürece gerçek grafikler olmayacak zaten. Tamamı ile gerçek olmasa da grafikler crysis3 kadar olmuş. Eee, geriye ne kaldı, şu oyunun nesi kötü de bf 3.2 diyorsun???

BSC Misafiri

27.3.2013 18:22:56

+1
Şu dandik oynatıcıyı bir değiştirmediniz.

KFK

27.3.2013 18:15:23

-2
Battlefield 3.1 yazınca bir liseli arkadaşımız ergenlik heyecanıyla eksilemiş. Al arttırıyorum: Battlefield 3.2 Derslerinde başarılar dilerim.

UrukHai_

27.3.2013 18:12:13

0
Bundan sonra Call of Duty'ye B.k Yemek Düşer

elmariacci

27.3.2013 18:10:26

0
bomba gibi olmuş

TheMEA

27.3.2013 18:07:41

0
Çok iyi olmuş.

HeavyBlitz

27.3.2013 17:55:46

0
Yeni kral belli olmuş demek. Edit: Ha bir de şu Azerbaycan lafını görünce hemen "Yoksa Azeri askerlerini mi vuracağız!!!111!! " ciler bi bitin artık yahu. Aynı şeyi Battlefield 3 de de yaptınız, ama hiçbir şey yoktu oyunda. Tam bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın.

BSC Misafiri

27.3.2013 17:46:45

0
Dalga mı geçiyorsunuz anlamıyorum yoksa görme sorununuz mu var ? Bundan daha güzel grafikli oyun mu var söyle de bilelim.

FantasyFiRe

27.3.2013 17:43:03

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Bize tek kişilik senaryo değil,multiplayer oynanış videoları lazım.Campaign olmasada olur.
ya arakdaşım beynine kan gitmiyo heralde senaryo modundaki oynayışla veya grafikle multideki farklı mı oluyor adamlar resmen show yapmış halen gereksiz laf kalabalığı yapanlar var senin gibi. Bir oyun güzel olmuşsa güzel deyin be kardeşim ölmezsiniz. Biriside çıkıp demiş "Her yıl çıkan oyundan hayır gelmez cod gibi" niye gelmesin bu kadar yobaz bir düşünce yok tamam cod dan hayır gelmiyor niye çünkü oyunda ne grafik ne oynayış ne de multi yönünden bir gram gelişim yok ama DICE bu işin hakkını veriyor adamlar bf3 çıkalı 1.5yıl oldu görüyoruz ki boş durmamışlar grafik ve fizik motorunda bariz bir gelişim var. Yok illaki bunun bf3 den hiç farkı yok diyen adamada bu saatten sonra laf anlatılmaya çalışılmaz çünkü analayacak kapasite yoktur.

Krone

27.3.2013 17:35:53

0
Süper.

B2 Spirit

27.3.2013 17:34:02

0
Umarım sonu MOH serisi gibi olmaz BF serisinin. Bu yorumu da tamamen objektif bir şekilde yapıyorum. BF2 olsun BF1942 olsun BFBC olsun çoğu oyununu oynadım. Bence bu oyunun adı Battlefield Bad Company 3 falan olmalıydı. Senin ana oyunun bu. 2 yıl yeni ana oyun için çok az bence.

Espa

27.3.2013 17:26:10

0
Süper, bitirmek için sabırsızlanıyorum

FantasyFiRe

27.3.2013 17:24:18

0
Adamlar oyun değil film fragmanı yayınlamışlar adeta tek kelimeyle MÜKEMMEL Benim de dikkatimi ilk baştaki azerbaycan bağrağı çekti ama sonradan olay anlaşıldı senaryo çin ve rusya bir cephe ABD bir cephe olarak işlenmiş gibi. Rusya azerbaycanı işgal etmiş ordaki şehir bakü olabilir öldürülen askerlerde rus askeriydi konuşmalardan ve kıyafetlerinden çok rahat anlaşılıyor

any77

27.3.2013 17:17:39

0
quote:

Orijinalden alıntı: _Pulse_ şimdi bu oyunsa diğerleri ne?
Başka söze gerek yok vallahi, süpersin hocam . Cidden "şimdi bu oyunsa diğerleri ne?" ...

any77

27.3.2013 17:16:19

0
Kim ne derse desin oyun süper olmuş. Harika olmuş kesinlikle. Bf3'e göre de gelişim olmamış diyenlerin bir oyundan ne beklediğide tartışılır. Adamlar yapıyor. Fazla söze gerek yok; Harika olmuş! Fakat çok sistem kasacak gibi duruyor vallahi. Grafiklerin iyi olmasını geçtim, birde oyunda aksiyon öğeleride olunca karlar çok zorlanacak gibi; çevre detayları, patlamalar, çatırtılar çaturtular, sesler, ışıklandırmalar, aksiyon ve sürekli hareketli olan etraf sistemi çok zorlayacak gibi. Ses'leri neden dahil ettim derseniz sırf şu oyun için bile ses kartı ve 5+1 sistem alınır . Şimdiden sistem yenileme hazırlıklarında bulunun derim... ...

_Pulse_

27.3.2013 17:13:22

+2
şimdi bu oyunsa diğerleri ne?

BlackBeasT

27.3.2013 17:09:00

0
1 solukda izledim ,savaş sahası atmosferi, gerek resim kalitesi gerekse parçakül efektleri ile sesler çok iyi yansıtılmış , inşaat sahasında sipere geçince sağdan soldan sinek vızıltısı gibi geçen kurşunlar tırsdım ya la ... o durumda siperden çıkamazdım

TheBladeRunner

27.3.2013 16:53:54

+1
ulan ne gunlere kaldik bir oyun basligi altinda siyaset yapiliyor.Allah akil fikir versin size.Madem bu kadar duyarlisiniz baska yerlerde de o kadar duyarli olsaydiniz simdi ulkecek bu halde olmazdik.Sanal biseyin uzerinden siyaset asiri derecede sacma.

Aeronautical Engineer

27.3.2013 16:49:32

0
Müthiş

BSC Misafiri

27.3.2013 16:47:23

-1
Bize tek kişilik senaryo değil,multiplayer oynanış videoları lazım.Campaign olmasada olur.

BSC Misafiri

27.3.2013 16:47:10

0
Bf3 ten tek bir farkı daği yok her yıl cıkan oyundan hayır gelmez cod dahil

BSC Misafiri

27.3.2013 16:46:47

0
çok güzel grafikler.... artık cod'un da bi şeyler yapması lazım.....

BSC Misafiri

27.3.2013 16:46:45

-1
l love you battefield

BSC Misafiri

27.3.2013 16:46:33

0
Benim PC 720p'de bu videoyu açmıyo,oyunu nasıl oynayacağım,ağlamak istiyorum.

BSC Misafiri

27.3.2013 16:46:15

+1
azerbaycan askerleriyle çatışma olmuyordur umarım, eğer oluyorsa ea al o oyunu dür bük....

BSC Misafiri

27.3.2013 16:45:55

0
Hay kardeşim oyun bu lan oyun... Sanki anana küfür ediliyo.. uzaylılarla mı savaşsınlar gerçekçi olmaya çalışıyolar dert ne?

EmuMaster

27.3.2013 16:45:29

+2
quote:

Orijinalden alıntı: stun tartışmayı bilmeyen bir zihniyet var karşımda..zenin yazdıgın herşeyi kabul etmemı beklıyorsun değilmi :? çunku onlar senin dogruların.. bana karşı cevap bile veremeyecek kadar zavallısın dahada birşey yazmam sana..
Nolur yaz bak ağlarım

stun

27.3.2013 16:40:42

0
tartışmayı bilmeyen bir zihniyet var karşımda..zenin yazdıgın herşeyi kabul etmemı beklıyorsun değilmi :? çunku onlar senin dogruların.. bana karşı cevap bile veremeyecek kadar zavallısın dahada birşey yazmam sana..

EmuMaster

27.3.2013 16:37:56

-1
quote:

Orijinalden alıntı: stun sen hiçbirşey yeme zaten... adam altın ayakkabısını açık arttırmaya çıkartıp bağışladı diyoruz sende .. alim numaralarına yatıyorsun. .ben yiyorum sen yeme ya.. zavallı gibide benim azımdan yazmaya çalışıyorsun her seferinde farketmedım değil... sen kendı mılletını düşünüyorsun durumu abartıyorsun dıyorum kı sadece senın dınıne mensup insanların başına gelmıyor.. ruslarada gelıyor korelılerede gelıyor... bf3 oynarken rus ölduruyorsun sorun yok.. ama musluman oldurmeye gelınce sorun oluyor. .aynı şekılde ac serısınde italyada italyan ölduruyorsun.. ama iş istanbul' a gelınce.. sorun oluyor... niye adam italyan kestırıyor ozaman sana.... çok boş konuşuyorsunda farkında değilsin... herşey amerıkanın oyunları diye bağaran tiplerden hiçbir farkın yok..ozaman oynamıyacaksın.. kuçuk çocuklara aşılar diyorsun oyun +18 sınır oluyor... sen kendı işine geldıgın taraftan bakıyorsun.. italyan keserken kimsenin gıkı çıkmıyor ama

PlayerX

27.3.2013 16:31:58

0
Harika

stun

27.3.2013 16:30:25

-1
sen hiçbirşey yeme zaten... adam altın ayakkabısını açık arttırmaya çıkartıp bağışladı diyoruz sende .. alim numaralarına yatıyorsun. .ben yiyorum sen yeme ya.. zavallı gibide benim azımdan yazmaya çalışıyorsun her seferinde farketmedım değil... sen kendı mılletını düşünüyorsun durumu abartıyorsun dıyorum kı sadece senın dınıne mensup insanların başına gelmıyor.. ruslarada gelıyor korelılerede gelıyor... bf3 oynarken rus ölduruyorsun sorun yok.. ama musluman oldurmeye gelınce sorun oluyor. .aynı şekılde ac serısınde italyada italyan ölduruyorsun.. ama iş istanbul' a gelınce.. sorun oluyor... niye adam italyan kestırıyor ozaman sana.... çok boş konuşuyorsunda farkında değilsin... herşey amerıkanın oyunları diye bağaran tiplerden hiçbir farkın yok..ozaman oynamıyacaksın.. kuçuk çocuklara aşılar diyorsun oyun +18 sınır oluyor... sen kendı işine geldıgın taraftan bakıyorsun.. italyan keserken kimsenin gıkı çıkmıyor ama

tizar

27.3.2013 16:22:02

-3
nesi frostbite 3 ya bildiğin bf3 ün makyajlanmış hali işte sadece yüz animasyonları daha iyi onun haricinde her şey aynı.

mo0rfin

27.3.2013 16:17:47

0
Soluksuz izledim

DdrizztT

27.3.2013 15:59:19

0
Ulan senelerce beni kandırmışlar.Memleketim de bir tek ben Azerice konuşuyormuşum geri kalan herkes Rusça :) (Azerbaycan'da Rusça anadil gibi bilinir buna itirazım yok.)

stun

27.3.2013 15:56:57

-2
quote:

Orijinalden alıntı: EmuMaster

Makaram sarı bağlar lo gız söyler gelin ağlaaaar Teey teey teey şappi şappi. aho aho. Rus vurulmuş koreli vurulmuş zerre umrumda değil.Çıksalardıda itiraz edelerdi? Ben bu dünyada bir birey olarak benim inancıma sahip olan insanları animasyonda olsa kayırmaya çalışıyorum tepkimi gösteriyorum abes bir şeymi var? Ha şimdi diyeceksin "ama ama kendinde diyoşun ayimaşsyon diyeee fıjı fıjı fıjı yo maykıl" Aynen moruk animasyon.Bayrakta bez parçası ayaklar altına alınıp yırtıldığı zaman hakaret olarak algılanıyor.Hani karşında biri türk bayrağına yapsa sinirlenir kudurursun demi? Hah işte bende kendi ülkesini savunan insanları oyunlarda öyle diğer müslüman kişiler tarafından öldürülüp görülünce aynı şekilde sinirleniyorum. Kafa sonradan dank ettide, geç olsung güç olmasın Allah'a şükürler olsun sonunda fark ettik milletin üstünde ne oyunlar oynandığını. Bak moruk bu medya ve oyunların misyonerlik aracı olduğuna dair sana başka bir örnek vereyim şimdi burayı iyi dinle hatta sana bi jest geçiyim "listen to me" anasını satıyım. Tv ekranlarında osmanlı paşaları pezevenk ilan edilip rtük'e şikayet edilen en çok şey olmasına rağmen yasaklanmıyor. Ama türkiyenin güya derin devlet ve gizli gerçeklerini anlatan kurtlar vadisindeki polat tv'deki en özel kanallarda yayınlanıyor en çok rating alan dizi. Sencede bu işte bi terslik yokmu lan?Bak gerçek kahramanlar oldu pezevenk , Hayal ürünü oldu kahraman. Bu ne biliyormusun eski tarihi yıkıp sana , aynı amerikanın insanına senelerdir süpermen'i batman'ı nasıl yedirdilerse o şekilde felsefeyi uyhuluyorlar Yani senin polat memati sakarya fırat ve diğerleri aslında wolverine superman batman anladınmı orjinalci? Bak şimdi nereye bağlayacam ; Makaram sarı bağlar lo gız söyler gelin ağlaaaar aho aho teeey teeey. şaka lan şaka dur bağlayacam kablo yetişmiyor. hah oldu. Şimdi senin haberin aslında yok gece 3 sularında patlama sesinin şoku ve sersemliği ile uyanıp babanı ölü kardeşinin bacağını kopuk evin yarısı yıkılmış kulağının çınladığını hissini farketmediğin için bu deneyimleri yaşamadığın için bilemezsin. Misket topu ile öldürülen filistinli çocukla hiç hayatta karşı karşıya gelmediğin için yada en azından empati yapmadığın için bilemezsin. Nerden bilecen?Sen gidip takas yapıp orjinal oyun aldın senelerdir.3 öğün karnın doyuyor ölüm riskin yok "araplarda bizi satmış zaten hacı yeaaaa" felsefeside varsa değme senin keyfine değilmi stun? Zaten onları Allah yaratmadı onlar kendi kendilerine oluştular amerikanın uzaylıları getirdi o arapları. Şerefsiz araplar cık cık cık.Halbuki 1. dünya savaşında omuz omuza kafir ingilize karşı çarpışıyorduk bizi nasıl satarlar.İngilizlerin oyunu amerikanın oyunu olamaz değilmi bunlar? Hatta birde dalga geçelim inci sözlük uslubu ile "amerihanın oyunları usdaaaa bunlar" Ve malesef stun'cum evet amerikanın oyunları.Üstteki yazdığım o acıklı sahne dahil hepsi gerçek. Yani bf4'teki gibi zor anlar yaşayan amerikan askerleri yok paşaaaaam.Bunlar en büyük terörist bunlar en büyük haysiyetsiz namussuz şerefsiz gaspçı insanlar. Eğer müslüman gençlikte bunları duygulanıp oynuyorsa "alt tarafı oyun la nolacakki ne büyüdüyonuzki ne namus meselesi devlet meselesi yapıyonuzki" deyip orjinal alıp oynuyorsa hatta ve hatta korsan dahi oynuyorsa bende dahil yazıklar olsun. Anladınmı şimdi eleştirdiğim noktayı stun?
kendin kendine açıklıyorsun... zaten rus ' ta hristiyan veya koreli de budist ozaman.. hristiyan hristiyan öldürmüş oluyor... tabi senin umrunda değil dediğin gibi.. burada din üzerinden konuşuyorsunda filistindekılerı de amerıkalımı öldürdü..? musluman muslumanı öldürdü..orada..c. ronaldo hristiyan değil mi ..:? niye altın ayakkabısını satıp ta bağışladı.. :? sonuçta oyunda bazı anımasyonlar ölmek zorunda... bunlar killzone - geow gibi yapımlar olmadıkları içinde illa 2 ülke savaşmak zorunda oyunda... gerçekte ölen biri var mı yok.. ama bayrak sembolik bir şey.. ve gerçek... ben şuana kadar hiç kurtlar vadiside izlemedım.. ve çok hayalperestsin.. ben ne desem boş sen kurup kurup ilerliyiceksin... amerikan ordusunuda biliyoruz .. şehitlerine gazilerine üzülürler ama amerikanın orada ne işi vardı diye sorsalar azını açamazlar... ama oyunlara siyasi yönden bakamassın...

EmuMaster

27.3.2013 15:43:00

+1
quote:

Orijinalden alıntı: stun
Makaram sarı bağlar lo gız söyler gelin ağlaaaar Teey teey teey şappi şappi. aho aho. Rus vurulmuş koreli vurulmuş zerre umrumda değil.Çıksalardıda itiraz edelerdi? Ben bu dünyada bir birey olarak benim inancıma sahip olan insanları animasyonda olsa kayırmaya çalışıyorum tepkimi gösteriyorum abes bir şeymi var? Ha şimdi diyeceksin "ama ama kendinde diyoşun ayimaşsyon diyeee fıjı fıjı fıjı yo maykıl" Aynen moruk animasyon.Bayrakta bez parçası ayaklar altına alınıp yırtıldığı zaman hakaret olarak algılanıyor.Hani karşında biri türk bayrağına yapsa sinirlenir kudurursun demi? Hah işte bende kendi ülkesini savunan insanları oyunlarda öyle diğer müslüman kişiler tarafından öldürülüp görülünce aynı şekilde sinirleniyorum. Kafa sonradan dank ettide, geç olsung güç olmasın Allah'a şükürler olsun sonunda fark ettik milletin üstünde ne oyunlar oynandığını. Bak moruk bu medya ve oyunların misyonerlik aracı olduğuna dair sana başka bir örnek vereyim şimdi burayı iyi dinle hatta sana bi jest geçiyim "listen to me" anasını satıyım. Tv ekranlarında osmanlı paşaları pezevenk ilan edilip rtük'e şikayet edilen en çok şey olmasına rağmen yasaklanmıyor. Ama türkiyenin güya derin devlet ve gizli gerçeklerini anlatan kurtlar vadisindeki polat tv'deki en özel kanallarda yayınlanıyor en çok rating alan dizi. Sencede bu işte bi terslik yokmu lan?Bak gerçek kahramanlar oldu pezevenk , Hayal ürünü oldu kahraman. Bu ne biliyormusun eski tarihi yıkıp sana , aynı amerikanın insanına senelerdir süpermen'i batman'ı nasıl yedirdilerse o şekilde felsefeyi uyhuluyorlar Yani senin polat memati sakarya fırat ve diğerleri aslında wolverine superman batman anladınmı orjinalci? Bak şimdi nereye bağlayacam ; Makaram sarı bağlar lo gız söyler gelin ağlaaaar aho aho teeey teeey. şaka lan şaka dur bağlayacam kablo yetişmiyor. hah oldu. Şimdi senin haberin aslında yok gece 3 sularında patlama sesinin şoku ve sersemliği ile uyanıp babanı ölü kardeşinin bacağını kopuk evin yarısı yıkılmış kulağının çınladığını hissini farketmediğin için bu deneyimleri yaşamadığın için bilemezsin. Misket topu ile öldürülen filistinli çocukla hiç hayatta karşı karşıya gelmediğin için yada en azından empati yapmadığın için bilemezsin. Nerden bilecen?Sen gidip takas yapıp orjinal oyun aldın senelerdir.3 öğün karnın doyuyor ölüm riskin yok "araplarda bizi satmış zaten hacı yeaaaa" felsefeside varsa değme senin keyfine değilmi stun? Zaten onları Allah yaratmadı onlar kendi kendilerine oluştular amerikanın uzaylıları getirdi o arapları. Şerefsiz araplar cık cık cık.Halbuki 1. dünya savaşında omuz omuza kafir ingilize karşı çarpışıyorduk bizi nasıl satarlar.İngilizlerin oyunu amerikanın oyunu olamaz değilmi bunlar? Hatta birde dalga geçelim inci sözlük uslubu ile "amerihanın oyunları usdaaaa bunlar" Ve malesef stun'cum evet amerikanın oyunları.Üstteki yazdığım o acıklı sahne dahil hepsi gerçek. Yani bf4'teki gibi zor anlar yaşayan amerikan askerleri yok paşaaaaam.Bunlar en büyük terörist bunlar en büyük haysiyetsiz namussuz şerefsiz gaspçı insanlar. Eğer müslüman gençlikte bunları duygulanıp oynuyorsa "alt tarafı oyun la nolacakki ne büyüdüyonuzki ne namus meselesi devlet meselesi yapıyonuzki" deyip orjinal alıp oynuyorsa hatta ve hatta korsan dahi oynuyorsa bende dahil yazıklar olsun. Anladınmı şimdi eleştirdiğim noktayı stun?

Mr.Lazyy

27.3.2013 15:40:41

0
@EmuMaster Hacı sen önce para dediğin şeyin ne olduğunu nerede tutulduğunu öğren de ondan sonra millete akıl dağıt.

stun

27.3.2013 15:32:33

0
quote:

Orijinalden alıntı: furkan3191 @EmuMaster İnsanlara kin kusmana tartışmana gerek yok. Eğer iktisat fakültesinin herhangi bir bölümmünde okuyan arkadaşın varsa sorabilirsin. Bahsettiğin ülkeler kaapitalizmin dışına çıkan ülkelere saldırıp fiziki müdahalede bulunur. Eğer onların çarkına çomak sokmazsan satılanı alır istediklerini satarsan güvendesindir Türkiye gibi. Yani sorun onlara para yedirmek değil PARA YEDİRMEMEK. Şirketlerin yönettiği bir dünyada ırkın dinin felan önemli değildir. Hristyan Yunanistan istenilen özelleştirmeler(satışları) yapmadığı için darboğaza sokuldu. Şimdi adalardan başladılar satmaya.
haklı olabılırsın.. büyük ihtimallede haklısındırda ama bir görüşümü bellı etmek ıstıyorum.. hristiyan ülkelerinin hepsi yunanistanı çok fazla severler bunun kaynagıda helen kültüründen gelir.. yunanistan'a borç teklıf edildi,yardım edılmeye çalışıldı.. halk isyan etti borcuda istemedıler bn öyle biliyorum..

stun

27.3.2013 15:25:58

0
quote:

Orijinalden alıntı: EmuMaster

Crysis 1 ,warhead, cod mw2 Orjinal aldığım oyunlar.Diğerlerini arkadaşlardan temin ettim.O zamanlar orjinal aldığım için kafamı taşlara vuruyorum zaten bunu inkar edemem. Önemli olan zararın neresinden dönülürse kardır. Hayal gücü olayına gelirsek 2023'e kadar olurda bir ülke buraya girecek olursa ben yine görürüm senin orjinal oyun humanistliğini. Hemde kaçakmı anlaşmalımı ne idüğü belirsiz oyun getiren spotçudan takas yapıp aldığın oyunların humanistliğini. Evet oyunların çoğu emperyalizmin elinde bu doğru.Ama god of war'da kratos'u müslüman öldürürken gördünmü?Crysis serisinde müslümanlara yapılan bir eylem gördünmü? Dead space'de aynı şekilde doom serisinde hakeza half life'da yine aynı böyle saçma siyasi politikaları varmı bu oyunların? Bak canım kardeşim gidip oyunmu takaslıyon orjinal oyunmu alıyon veyahut oyun çıksın diye firmaya bağışmı yapıyon ne yaparsan yap şu gerçekleri kabul et. Bunlar misyonerlik projeleridir.Gerçekte yedikleri b.ku gizlemek unutturmak için oyunlarıyla yine hem kendi çocuklarının hemde müslüman çocukların beynini yıkayıp zehirlemek için piyasaya sürdükleri hayal ürünü bunlar. Sen para ver moruk.Sen bol bol para ver bol bol oyun takasla bunların oyunlarını al katkıda bulun. Mademki aldığımız çoğu şey bunların elinde.Ben bunların kazancını minimum'da tutacağım hatta elimden geldiğince engel olacağım kazanmalarına.Sen ise maximum seviyede kazandırmaya devam et.Hadi koçum benim.3 senedir oyun takaslama rekoruna gidiyorsun ps3'üde ps4'le takasla gel burada yine övün "bakın ps4 oyunu takaslıyom ben oricinelciyim la ben" diye millete atar yap. "İngiliz edebiyatı bölümü okuyom oyunlarda en edebi espiriyi bile anlıyom" diye gel hava yap ingilizce oyun çıkmıyor diye isyan edenlere "gidin ingilizce öğrenin la sene olmuş 2013 ingilizcedemi bilinmezmiş" diye laf soktuğunu sanıp kendini tatmin et. Yani her türlü batı hayranlığında filama taşı usta.Hiç birinden geri durma.Fanatik gibi savun anasını satıyım orjinal oyun almayı ingilizce bilmeyi , yıkanan beynini millete burada hayal gücü olarak atfetmeyi. Daha yazıyımmı gülüm?
sen para verılınce ne sanıyorsun direk amerika birleşik devletlerının kasasınamı gidiyor sanıyorsun :? hadi EA dağıtımcılıgında bf3 aldın.. kişisel.. ceo ları olan bir firmaya gidiyor paran... hani desen cod almayın.. cod karının bir kısmını amerıkan gazılerıne bağışladı.. tm ..derim.. sadece musluman mı olduruyorlar :? bf3 te rus öldürmedikmi .? mw 2 de rus dolu koskoca havalimanı taramadıkmı hatta en fazla tepkı çeken oydu... benim takaslama yapmam .. mp kod dışında yapımcılara birşey kazandırmıyor.. ben en kısa yoldan kendi karımın peşindeyim.. ''"gidin ingilizce öğrenin la sene olmuş 2013 ingilizcedemi bilinmezmiş'' benim hiçbiryerde böyle bir lafımda yok.. herşeyi kendı muazzam hayal gücüne göre değiştir saptır.. ne güzel dünya... yapılan senaryoların kurgu oldugunuda biliyorsundur..crysis te de koreli öldürdük .. öldürmedikmi.. koreliler isyan çıkarsın ozaman.. her oyunda bir milleti öldürüyorsun sonuçta.. olayların kurgu oldugunu unutmayın..

Kerim5100

27.3.2013 15:19:00

0
quote:

Orijinalden alıntı: DarkSidesOfMe grafikler çok iyi ancak nasıl sistem isteyecek bakalım?
Vallahi ben şu an bile günümüz konsollarının kaldıracağını düşünmüyorum artık pc de gtx690 ekran kartı falan ister herhalde

furkan3191

27.3.2013 15:17:36

0
@EmuMaster İnsanlara kin kusmana tartışmana gerek yok. Eğer iktisat fakültesinin herhangi bir bölümmünde okuyan arkadaşın varsa sorabilirsin. Bahsettiğin ülkeler kaapitalizmin dışına çıkan ülkelere saldırıp fiziki müdahalede bulunur. Eğer onların çarkına çomak sokmazsan satılanı alır istediklerini satarsan güvendesindir Türkiye gibi. Yani sorun onlara para yedirmek değil PARA YEDİRMEMEK. Şirketlerin yönettiği bir dünyada ırkın dinin felan önemli değildir. Hristyan Yunanistan istenilen özelleştirmeler(satışları) yapmadığı için darboğaza sokuldu. Şimdi adalardan başladılar satmaya.

DarkSidesOfMe

27.3.2013 15:01:17

0
grafikler çok iyi ancak nasıl sistem isteyecek bakalım?

EmuMaster

27.3.2013 15:00:13

+3
quote:

Orijinalden alıntı: stun
Crysis 1 ,warhead, cod mw2 Orjinal aldığım oyunlar.Diğerlerini arkadaşlardan temin ettim.O zamanlar orjinal aldığım için kafamı taşlara vuruyorum zaten bunu inkar edemem. Önemli olan zararın neresinden dönülürse kardır. Hayal gücü olayına gelirsek 2023'e kadar olurda bir ülke buraya girecek olursa ben yine görürüm senin orjinal oyun humanistliğini. Hemde kaçakmı anlaşmalımı ne idüğü belirsiz oyun getiren spotçudan takas yapıp aldığın oyunların humanistliğini. Evet oyunların çoğu emperyalizmin elinde bu doğru.Ama god of war'da kratos'u müslüman öldürürken gördünmü?Crysis serisinde müslümanlara yapılan bir eylem gördünmü? Dead space'de aynı şekilde doom serisinde hakeza half life'da yine aynı böyle saçma siyasi politikaları varmı bu oyunların? Bak canım kardeşim gidip oyunmu takaslıyon orjinal oyunmu alıyon veyahut oyun çıksın diye firmaya bağışmı yapıyon ne yaparsan yap şu gerçekleri kabul et. Bunlar misyonerlik projeleridir.Gerçekte yedikleri b.ku gizlemek unutturmak için oyunlarıyla yine hem kendi çocuklarının hemde müslüman çocukların beynini yıkayıp zehirlemek için piyasaya sürdükleri hayal ürünü bunlar. Sen para ver moruk.Sen bol bol para ver bol bol oyun takasla bunların oyunlarını al katkıda bulun. Mademki aldığımız çoğu şey bunların elinde.Ben bunların kazancını minimum'da tutacağım hatta elimden geldiğince engel olacağım kazanmalarına.Sen ise maximum seviyede kazandırmaya devam et.Hadi koçum benim.3 senedir oyun takaslama rekoruna gidiyorsun ps3'üde ps4'le takasla gel burada yine övün "bakın ps4 oyunu takaslıyom ben oricinelciyim la ben" diye millete atar yap. "İngiliz edebiyatı bölümü okuyom oyunlarda en edebi espiriyi bile anlıyom" diye gel hava yap ingilizce oyun çıkmıyor diye isyan edenlere "gidin ingilizce öğrenin la sene olmuş 2013 ingilizcedemi bilinmezmiş" diye laf soktuğunu sanıp kendini tatmin et. Yani her türlü batı hayranlığında filama taşı usta.Hiç birinden geri durma.Fanatik gibi savun anasını satıyım orjinal oyun almayı ingilizce bilmeyi , yıkanan beynini millete burada hayal gücü olarak atfetmeyi. Daha yazıyımmı gülüm?

DeathLive

27.3.2013 14:54:48

0
Bu Nasıl Bir Grafik Ve Aksiyondur Arkadaş Video İzliyince Vay Be Adamlar Yapmış Dedim Ama Kaldıran Pc de Helal Olsun 3 Bin TL Masraftır Bunu Full Ayarlarda Oynaması Güzel Bir Oyun Geliyor

Veyron720

27.3.2013 14:48:42

0
Kimse de demiyorki aga bu nedir ? :O Gerçekten de gerçek! Aksiyonun dibi!!!

stun

27.3.2013 14:43:34

-3
emumaster ''hadi müslüman gençliği her ortadoğu vurma oyununu orjinal alalım emperyalist güçlere biraz daha para kazandıralım biraz daha ortadoğunun içine edilmesinde katkıda bulunalım alt tarafı oyun diye geçerlim.''' sen bunları diyorsun ama .. crysis oyununu orjinal oynamadınmı dead space oyununu orjinal oynamadınmı :? hepsı gene aynı firmaya gelıyor.. yan isende vermiş oldun sence emperyalist güçlere para...oyun askeri bir oyun olunca emperyalist güçler olurlar zaten...böyle düşünüyorsan hiç oyun oynama çunku vereceğin paranın %70 inden fazlası amerikan firmalarına gidicek..bide hayal gücünü ve karamsarlıgını fazlaca taktir ettim..

firlama777

27.3.2013 14:31:20

0
Sonunda nihayet beklediğimiz video geldi 17 dklık kısa bir film gibi grafikler okadar güzelki sanki o an ordaymışcasına yaşarak izletti kendini senaryoyuda başarmışlar BF3'e göre aşırı derecede gelişmeler var aksiyon doruklara ulaşmış ve Battlefield adını altın harflerle kazıycak bu sene.. Grafikleri beğenmeyenlerde 1080p de izleyemedikleri için boş boş konusuyorlar 360p kalitesiyle yorum yapıyorlar önce gidin 1080p izleyin ha yok izleyemiyorsanızda boş boş konuşmanın luzumu yoktur.

kratos_03

27.3.2013 14:19:13

-1
Keşke 650 ti yerine 660 ti alsaydım. Benim kart oynatır bunu ama hangi ayarlada. Yine sanırım 720p de sabit kalacağım :(

digimon52

27.3.2013 14:02:50

-1
@TheBladeRunner he he . sen inandigin seyi düsün kendi sisteminle oynayacaksin hata ben 550ti ekran kartimla bile oynarim bu oyunu. ( Ps4 her türlü akar,bu arada )

alemburda34

27.3.2013 14:01:49

0
oh be hele şükür adam akıllı bir video gördük yalnız bsc bu kadar beklediğimizi biliyorsunuz bu videoyu nasıl Türkçe altyazı yapmazsınız şaşırdım :(

TheBladeRunner

27.3.2013 13:51:33

0
@digimon52 arkadasim biraz daha abart istersen.Crysis 3 gibi bosa sistem kastirmazlarsa su an eldeki kartlarla 1080p catur cutur oynarsin.Bide yazdiklarin min.sistem gereksinimleri ha vay be. Baska bi yorumda da arkadas ps4 bu grafigi verirse demis herhalde verir kardesim dalgami geciyosun.

EmuMaster

27.3.2013 13:51:19

-9
Bir başka müslüman vurma oyunu daha geliyor sanırım. Şimdi hadi azeri toprağını işgal etmiş rusları öldürelim diyelim.Sence bu gerçek hayattaki yaşananlar ile çelişmiyormu kardeş?Yani benim bildiğim amerika ülkeye girmeden önce fitne fesat ile ülkeyi birbirine düşürür sonra nükleer gücü bahane ederek ülkeye girer petrolü hamutlar oradaki müslümanların babalarını kardeşlerini kocalarını öldürür karısına kızına tecavüz edip boğazını keser bi kenara atar çocuğun elinede ingilizce bilmediği halde "çavuş helebilmem ne babamı öldürdü annemi becerdi" diye kartondan yazı verir foto çektirir. Videoyu izlemeden önce kesin duygusal bi müzik koymuşlardır oyunun bi yerine diyordum.Videoyu başlatır başlatmaz müzik çalınca gülme krizi geçirdim yere yattım.Fedakar amerikan komutanı kendi hayatını feda ederek askerlerini kurtarıyor vay be ne kadar duygusal. Yani bunun yanında bizim istanbulu fethetmek için karadan yürüttüğümüz olayını hemen unutturuverir. Çünki oyunlar çizgifilmler filmler ve klipler en iyi misyonerlik amacıdır. Neyse ben bi tarafımı yırtıp kafama güneş enerjisi ile çalışan pervaneyi entegre edip şapka yapsam yine sana bir şeyler anlatılmaz. O yüzden hadi türk gençliği.Pardon bu ülkede sadece türkler yaşamıyordu demi dur şöyle ele alıyım.Hadi müslüman gençliği her ortadoğu vurma oyununu orjinal alalım emperyalist güçlere biraz daha para kazandıralım biraz daha ortadoğunun içine edilmesinde katkıda bulunalım alt tarafı oyun diye geçerlim."onlar animasyon yeaaaa gherchejjk değilhkiiii" diye kendi kendimizi kandıralım oyunu über süper mega dupper yapıp gece gündüz sanal da olsa müslüman vuralım.Zorda oynadığımızda oradaki müslüman karaktere daha çok sinirlenelim bilinç altımıza bunun kin olarak yerleşmesinin farkına bile varmayalım. Hadi aslanlarım benim hadi fatih'in torunları hadi osmanlı soyu.Bırakın kendi atanızı geçmişinizide sahte amerikanın sahte senaryo oyunlarıyla duygulanın hadi koçlarım benim. 2-3 gün sonra o oyunlardaki olanlar bizim başımıza geldiğindede sırt sırta verip savaşmayı beklerim aynı amerikan askerlerine karşı. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Not: Kimse gücenmesin mademki iş siyasete bindi bunlar da benim görüşüm.Hani hep bazı kesim diyorya düşünce özgürlüğü diye. Al sana düşünce özgürlüğünün babası.

Wayward Son

27.3.2013 13:41:10

0
quote:

Orijinalden alıntı: grkm_61 Her Geçen Sene Dahada Seviliyor BF Serisi..Bu Oyunla Birlikte Dahada Sevilecek..Şu Grafiklere Bakarmısın..Senaryo kısmı Harika Olacak Gibi..;)
11 yıldır seviliyor/seviyoruz zaten her geçen günü mü kaldı ?

capoeira_GS

27.3.2013 13:40:42

-2
Çok güzel görünüyor ama en çok merak ettiğim multiplayer inşallah senaryoda düzgün olmuştur bu sefer vuruş hissi olacakmı bakalım battlefield 3 de pek yoktu

digimon52

27.3.2013 13:32:52

-4
minumum sistem gereksimleri: Gtx Titan :) ( Mümkünse SLI ) 16-32 GB Ram :) I7 Islemci :) ________________________ HADI BAKEM TOPLAYIN DA GELIN GARiii !!! dedikleri kadar varmis duvarlarin kirilma olayi BF BC´yi gecmis. DX11 Sonuna kadar kullanilmis.UltraAyar hepsi . bu oyunu bu kivamda cogu kisi oynayamaz diye düsünüyorum. en azindan bf3 kivaminda :D oynar.

Ambarad

27.3.2013 13:30:00

0
Görünüş olarak 3. oyuna hayli benziyor. Bakalım ne gibi değişiklikler göreceğiz.

BSC Misafiri

27.3.2013 13:26:09

0
quote:

Orijinalden alıntı: feelmysoul azeri bayrağı var eğer azeri vuruyorsak yine alacakmısınız ? böyle fanboyluk olmaz MOHA da multiplayerda taliban var diye karşı çıkıp kaldırtmışlardı amerikalılar onlar kadar olamazsınız!
Kardeşim adamlar Azerbaycan'da diye azeri vurduklarını nereden çıkartabiliyorsun? zaten Azeri (halkını) vuracağımız bir senaryo koymazlar, koyamazlar

mute2323

27.3.2013 13:09:59

0
Yok artık lebron james

FarukArsLN

27.3.2013 13:07:02

0
Aman Allah'ım bune böyle izlerken her saniyesinde tüylerim diken diken oldu o elemanlardan bitanesi ölürse ağlarım ya ben, daha adamın bacağı koptuğunda gözlerim doldu acayip etkiledi on numara olacak sonbaharı hiç sevmem artık iple çekiyorum

_BEDIRHAN_

27.3.2013 13:04:29

0
oyun daha beta aşamasında bile değildir arkadaşlar o yüzden bf3 e benzeyebilir.hatta sesleri bile bf3 ile aynı. 2013 ün sonunda çıkacak bir oyun için fazla önyargılı olmayalım. bekleyelim görelim. ama çok iyi bir oyun olacağı kesin. ben özellikle patlama efektlerini ve su efektlerini çok beğendim şimdiden.

rambocuk

27.3.2013 13:01:52

0
işte yeni nesil buna denir ps4 bu grafiği verirse ps4 de ilk alıcağım oyunlardan biri

_GRKM_

27.3.2013 13:00:06

0
quote:

Orijinalden alıntı: waltran battlefield 3 dlc simi bu? hani benim gördüğüm öylede ayrıca grafiksel olarak gene yetersiz, daha iyi olabilirdi
Ne İçtin Sen bu Sabah He..Daha ne Olsun ..!

BSC Misafiri

27.3.2013 12:58:59

+3
BF3'ün daha net grafikli hali olmuş senaryosu da daha aksiyonlu ben beğendim açıkçası. Grafiklerden zaten bu kadar kısa sürede yeni bir devrim beklemiyordu kimse ama ışıklandırmalar ve karakter tasarımı baya aşmış kendisini.

BSC Misafiri

27.3.2013 12:58:46

0
girişte çalan müziğin adı nedir bilen var mı

_GRKM_

27.3.2013 12:58:26

-1
Her Geçen Sene Dahada Seviliyor BF Serisi..Bu Oyunla Birlikte Dahada Sevilecek..Şu Grafiklere Bakarmısın..Senaryo kısmı Harika Olacak Gibi..;)

kubilayyy

27.3.2013 12:49:17

0
cod u bırakıp bf serisine geçme nedenim silah sesleri...sabırsızlıkla bekliyorum

gokhans19

27.3.2013 12:35:41

0
İnsanlar artık bu grafikleride beğenmiyorsa diyecek tek söz var. Alın elinize silahı çıkın sokağa milleti vurun. Artık bf4ten daha gerçekçisi anca bu oluyor çünkü. Adamlar daha ne yapsınki grafikte. Videodaki grafikler anca pc, ps4 te görülebilecek türden. Maalesef ps 3te falan grafikleri bu seviyede görmek hayal. Buna en iyi örnek bf 3 zaten. Konuya cod tarafından bakarsak eğer cod bu sene süper grafiklerle gelmezse cod serisi artık tamamen bittiğini resmiyete dökecek demektir. Eğer grafik motoru yenilenmezse bu seneki cod son cod oyunu olabilir. Cod gibi bir serinin bitmesini istemem ama bu oyunada bakıldığında hakikaten bomba gibi geliyor.

KFK

27.3.2013 12:31:33

-4
Battlefield 3.1

oyuncu11790

27.3.2013 12:26:10

+8
Açıkçası görsellik namına bf3 üstüne bir şeyler koymak zor olacaktı ama gerçekten seviye atlatmayı başarmışlar özellikle karakterlerin yüzlerindeki parlamalar yüz tasarımları harika , asker animasyonları bf3'teki gibi iyi , sonuç olarak bf4 görsel olarak yine sınırları zorlamış ... Senaryo tarafında kafama takılan en büyük soru yapay zeka sanki bf3 teki yapay zeka ile benzer halde gibi geliyor şu görsellik ve oynanış yanında bence pekte yakışmıyor , umarım daha iyi halde karşımıza çıkar.. Son olarak bf4 yine bomba geliyor açıkçası multi tarafındaki değişiklikler ve geliştirmeleri çok merak ediyorum

aykut291

27.3.2013 12:23:32

+1
Grafikler çok etkileyici gerçketen

feelmysoul

27.3.2013 12:21:14

0
quote:

Orijinalden alıntı: dr eshquia Azerbaycan'da geçiyor diye Azeri vurmak gibi sığ yorum yapan arkadaşlar, hemen politika yapmış. Azerbaycan'ı işgal eden Ruslar düşmanınız. Şimdi yüreğinize su serpildi mi :)
doktor geldi tamam. size göre milli değerleri koruyan her düşünce sığ dimi?herneyse seninle konuşmaya girmeye gerek yok.

onur89tr

27.3.2013 12:21:10

0
Bazı arkadaşlar Azeri bayrağı gördüm, oyunu almam demiş. Bu oyun her türlü alınır. Sonuçta eğleniyoruz. Siyasete ve milliyetçiliğe çevirmenin anlamı yok diye düşünüyorum. Adamlar sürekli Amerika'yı başrolde tutuyor. Fakat Türk'lerin de böyle teknolojisi olsun, Türk'ler de böyle oyunlar yapsın, bakalım dünya alıyor mu, almıyor mu? Crysis'i saymıyorum. Çünkü firmanın başı Türk, içi dünya karması. :D

dr eshquia

27.3.2013 12:10:25

0
Azerbaycan'da geçiyor diye Azeri vurmak gibi sığ yorum yapan arkadaşlar, hemen politika yapmış. Azerbaycan'ı işgal eden Ruslar düşmanınız. Şimdi yüreğinize su serpildi mi :)

gurpolo4

27.3.2013 12:09:24

0
Süper olmuş grafikleri çok beyendim

BSC Misafiri

27.3.2013 12:02:44

-1
valla KZ Shadow Fall a yeni nesil diyenler bu görüntülere uzay nesli der herhalde. FPS nasıl yapılırmış grafik nasıl olurmuş görsün minimum konsolcular. Oyun PS4 e de çıkacak ama oyunu hakkını verecek FPS severler bu oyunu kesinlikle PC de oynayacaktır.

BSC Misafiri

27.3.2013 12:01:54

0
BUNASIL BI AKSIYON YA! PATLAMALAR FALN MUAZZAM GRAFİKLER UMARIM PS3 TEDE AYNISI OLMAZI ZOR AMA BUNA YAKIN Bİ KALİTE OLUR VE CALLOFDUTY SERİSİ TAMAMEN ALTINA ALIR:)

BSC Misafiri

27.3.2013 12:01:42

+1
Savasi mesrulastiran, öldurmeyi bir eglence sayan, Baska ulke topraklarinda istedigi gibi top kosturan zihniyetin yaptigi oyundan da bu beklenirdi. hangi ulkerle problemin varsa oyuna dusman olarak koy. Helal lan buyuk yenilik biz niye dusunemedik simdiye kadar. Arada orduya ölecek gencler lazim sloganiyla asker topla, böyle oyunlarin direkt olarak ordu tarafindan destekledini biliyoruz. Ne on kurus veririm ne de oynarim.

Uncy

27.3.2013 11:56:39

0
Mükemmel olmuş

Fearless_tr

27.3.2013 11:53:54

0
Beyler onu bunu birakinda platformlar arasinda ps4 varmi, bu grafikleri en iyi ps4de aliriz bence ps3 ve xbox360a cikartirlarsa sadece yazik olur

Sp4rtacus

27.3.2013 11:43:55

0
Bu videoyu izledikten sonra Battlefield 3'üm gözüme kötü gözükmeye başladı

multiTYRT

27.3.2013 11:25:23

0
[:(]

feelmysoul

27.3.2013 11:19:57

0
azeri bayrağı var eğer azeri vuruyorsak yine alacakmısınız ? böyle fanboyluk olmaz MOHA da multiplayerda taliban var diye karşı çıkıp kaldırtmışlardı amerikalılar onlar kadar olamazsınız!

TncyKrmn

27.3.2013 11:08:34

0
Grafik olarak yetersiz diyenler hangi oyunda böyle grafik görmüş? Bad Company oyunun yeniden yapıldığını düşünün. Her yer yıkılıyor(videoda göründüğü kadarıyla) Aksiyon iyi olacak gibi daha ne olsun. Zaten ne gerek var bu kadar grafiğe Cod dayasın 2006 daki grafikleri yetinsinler. Birde killzone ile kıyaslayan arkadaş , Oyunlar bir çıksın görelim işkembeden sallayıp yorum yapmayalım. Önyargıları yıkmak gerekir.

numenorian

27.3.2013 11:06:45

0
Oyun şahane olmuş tam bir fps tek çevredeki yıkılabilir öğeler çok güzeldi tek beğenmediğim yanı yukarıdaki arkadaşlarda bahsetti araç kullanırken en azından bir animasyon kullanılabilirdi jipin direksiyonundayekn birden şak diye üstündeki silaha ışınlanınca birden ne oldu şimdi diye kalakaldım yine de harika olmuş.Bı oyunu oynamak için 1400-1500 lira para harcayan adamın aylık gelirinin net 2000-3000 tl olması gerek uçmayın çıkışında en güzel olay optimizasyon sıkıntısının olmaması olucak

BSC Misafiri

27.3.2013 10:57:16

-4
bf3 ek paketi, moh gibi olmuş bu oyunun single'indan bir cacık olmaz.

Project Scorpio

27.3.2013 10:22:10

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Vasat görünüyor. KZ Shadow Fall şehir modellemesi ve efektleri bundan kat kat daha iyi. Single olarakta Bioshock u geçemez.
Güldürdün la anten.

umutcan_tekcan

27.3.2013 10:12:12

0
quote:

Orijinalden alıntı: redspawn ekran kartımı kastıran bütün oyunlara ve yapımcılara helal olsun. Nitekim bu seride öyle oluçak,ama istiyorum ki şu frosbite 3 motoru ile gerçek bir nazi almanyası 2 dünya oyunu yapılmasını harika olurdu.
Aman Gözünü seviyim AN-94*M16A3*M320 Olmadan savaşamam çıkartmasınlar :)

musAKka

27.3.2013 10:07:59

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Vasat görünüyor. KZ Shadow Fall şehir modellemesi ve efektleri bundan kat kat daha iyi. Single olarakta Bioshock u geçemez.
Daha çıkmamış bir oyunu, yine çıkmamış, sadece 5 dakikalık oynanış videosu yayınlanan başka bir oyunla kesin yargılarla karşılaştırmak da güzelmiş. Hele ki daha çıkmamış bir oyunun Single modunu başka bir oyunla direkt karşılaştırmak apayrı bir güzellik. Tebrik ettim.

umutcan_tekcan

27.3.2013 10:06:34

+1
Canım aşkitom battlefield yenilenmiş hali ile geliyor. "Hoşgeldin" FPS Dalında bu alemin tek kralı sensin Bu benim görüşüm cod hayranları bende bir cod hayranıydım bf3 ten sonra düşünceler değişti bf3 multiplayer oynarken yıllardır boş bir oyun (COD SERİSİ) oynadığımın farkına vardım. Zaten battlelog.com hizmeti başlı başına bir olay aklına gelecek herşeyi hesaplıyorlar. Welcome Welcome Welcome Welcome Master

BSC Misafiri

27.3.2013 09:58:59

0
Açıklanan platformlar arasında PS4 yok. Bu PS4'e gelmeyeceği anlamına mı geliyor? Yoksa daha sonra mı duyurulacak?

BSC Misafiri

27.3.2013 09:58:55

-10
Vasat görünüyor. KZ Shadow Fall şehir modellemesi ve efektleri bundan kat kat daha iyi. Single olarakta Bioshock u geçemez.

angaraeski

27.3.2013 09:58:31

+1
Oyun o kadar güzel gözüküyor ki oynanış süresi 4 saat olur bu sefer.

betaprox

27.3.2013 09:46:27

-3
bf3 daha iyi

Project Scorpio

27.3.2013 09:44:38

-1
quote:

Orijinalden alıntı: waltran battlefield 3 dlc simi bu? hani benim gördüğüm öylede ayrıca grafiksel olarak gene yetersiz, daha iyi olabilirdi
Konsollar için grafikler oldukça yeterli sen oynamazsın olur biter.

BSC Misafiri

27.3.2013 09:38:41

0
hakketten cok gercekcı .durbun sıstemınde bır degısıklık olmus ıstersenız klasık ıstersenız aynı anda durbunu kullanabılıyorsunuz bu bf3 te yoktu benım bıldıgım kadarıyla valla ps4 de oynanır.

Wayward Son

27.3.2013 09:28:46

0
Mükemmel, fazla yoruma gerek yok. Işıklandırma, efektler, animasyonlar muazzam. Ön siparişe de açsınlar bir zahmet :) Bir de multi bilgileri gelse, bir de yanına BC3'ü duyursalar da kendimizden geçsek. Umarım Multi için Close Quarters tadında fazla harita çıkmaz; bolca, "tamamen yıkılabilen" bina ve geniş haritalar temennimiz.

emin-hawk

27.3.2013 09:21:50

0
Hızlı hareket ettiğinde devamlı takılıyor kasıyor farketmiyomusunuz.

emin-hawk

27.3.2013 09:19:52

-5
Yemişim grafiğini kasmaktan oyun oynatmaz bu playstation da düşer 15fps ye

arkham92

27.3.2013 09:17:13

0
quote:

Orijinalden alıntı: Xabi Alonso Hikaye modunda gözüme çarpan en büyük eksiklik jipe binerken animasyon olmayışı.Sonuçta sp oynuyoruz gerçekçi olması gerek basıyosun E ye tak aracın içindesin saçma geliyor.Onca gerçekçi grafiğin içinde sırıtmış sanki.Hadi multide mecburen bu araca iniş biniş animasyonları yok biri gelip bu animasyon sırasında bizi vurur diye ama bari sp de olsun ya.
Aynen katılıyorum arabaya binme animasyonu olsa daha güzel olurdu. Arabanın önüne gelip E tuşuna bir basıyorsun hopp birden arabadasın ışınlanmış gibi. Saçma olmuş biraz o kadar gerçekliğin arasında abes durmuş.

waltran

27.3.2013 09:11:35

-8
battlefield 3 dlc simi bu? hani benim gördüğüm öylede ayrıca grafiksel olarak gene yetersiz, daha iyi olabilirdi

Cpt. Miller

27.3.2013 09:10:41

0
Frostbite 3'ün gücü belli ediyor kendini, sp'ın atmosferi de çok güzel. Ben daha çok mp beta'yı merak ediyorum.

arkham92

27.3.2013 08:40:47

0
Tek kelimeyle süper olmuş her sene pc teknolojisi tavan yapıyor bu artık son vurgun falan olmuş tam bir fps test oyunu olmuş manyak bir oyun bizi bekliyor hadi bakalım zaman ve iyi bir ekran kartı almanın dışında başka bir engelimiz kalmadı oyunu oynamak için :)

redspawn

27.3.2013 08:35:41

0
ekran kartımı kastıran bütün oyunlara ve yapımcılara helal olsun. Nitekim bu seride öyle oluçak,ama istiyorum ki şu frosbite 3 motoru ile gerçek bir nazi almanyası 2 dünya oyunu yapılmasını harika olurdu.

by__metallica

27.3.2013 08:35:34

0
Derste açıp izleyecem dayanamayıp şimdi. 17 dk abartı olmuş sanki :) 30 saniyeye razıydık

BSC Misafiri

27.3.2013 08:35:19

-2
Bunu bu ayarlarda oynatacak ekran kartının fiyatını merak etmekteyim,7970 le ultrada eriyor pc ikinci ekran kartı şart oldu da crosfire bf4 uyumu stabil olabilecekmi meraklar içerisindeyim.Oyunun bize geliş maliyeti ekran kartı + oyun fiyatı ortalama1400 lira arkadaş,ama değer.

BSC Misafiri

27.3.2013 08:25:23

0
Oyun Frosbite 3 kullaniyor aciklandi. Son olarakta video inanilmaz adamlar resmen noktayi koymus.

BSC Misafiri

27.3.2013 08:25:21

-2
azerbaycan bayrağı var la ne ayak eğer azeri vuruyosak dahada ea oyunu almam

r0ket

27.3.2013 08:24:43

+2
ohaaaaa. arkadaş bugüne kadar grafik delisi olmadım ama cidden oha demekten başka bir bulamıyorum. geçenlerde yayınlanan bad motherfakır videosunu izliyorum sandım gerçeklik olarak. üst düzey denilen şey bu olsa gerek. phantom pain in videoları bile halt etmiş bunun yanında o derece artık düşünün...

UqR67

27.3.2013 08:23:04

0
Alın size senaryooooo en sonunda iştee istenilen buydu aksiyon tavan grafikler sesler kendine bağladı video ..Helal sana dice:)

Bernhard

27.3.2013 08:22:00

0
Uyarı için teşekkürler, düzeltilmiştir.

Archangel™

27.3.2013 08:17:16

0
Haberde yanlış bilgi var. Frostbite 2 değil FROSTBITE 3 Origin'de Preorder sayfasında gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz. Oyun muhteşem
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Battlefield 4 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
191 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız