Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Battleborn'un 2 Yeni Karakteri Ortaya Çıktı


     Gearbox Software'in FPS oyunu Battleborn adına iki yeni karakter ortaya çıktı. Birbirlerinden tamamen farklı oynanış stillerine sahip olan Ghalt ve Deande karakterleri hedefe giden yolda farklı iki deneyim yaşama fırsatı sunacak.
 
     Ghalt şarjörü 8 mermi kapasiteli çift el pompalı tüfek ve düşmanlarını yanına çekmesine yarayan bir kancaya sahip. Bu sayede uzaktaki düşmanlarını önce yanına çekip ardından pompalı tüfeğiyle işlerini bitirebiliyor. Ghalt ayrıca düşmanlarını gafil avlamak için oyun alanına tuzaklar konuşlandırabiliyor.
 
     Deande ise yelpaze görünümlü bıçaklarıyla hızlı ve keskin darbeler vurabiliyor ve aynı zamanda bıçaklarını fırlatarak daha uzak menzildeki düşmanlarına da hasar verebiliyor.

     Battleborn tam sürüm çıkışını PC, PS4 ve Xbox One için 3 Mayıs 2016'da gerçekleştirecek. Ortaya çıkan bu iki karaktere dair tanıtım videolarını aşağıdan izleyebilirsiniz.
 



Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamespot Battleborn Gearbox FPS multiplayer 5vs5 MOBA 2K Games FPS Xbox One PS4
CoD: Black Ops 3'ün Yeni Haritasından Kısa Bir Video Mighty No. 9 Üçüncü Kez Ertelendi

alsndnz

25.1.2016 18:16:33

0
overwatch varken tutacak oyun değil borderlandsin devamı niteliğinde özellikler ekleyip oyuna adam çekebilirlerdi hikayesi çok açık uçlu bitmişti 2 nin
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Battleborn
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız