Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

BattleTech Geliştiricisi Hairbrained Schemes İki Yeni Proje Üzerinde Çalışıyor

 
Mech temalı sıra tabanlı strateji oyunu BattleTech'in geliştiricisi Hairbrained Schemes iki yeni proje üzerinde çalışıyor.

Stüdyonun kurucu ortağı Mitch Gitelman bugün yayınladığı kısa bir video ile oyunculara teşekkür etti ve ileride oyuncuları BattleTech olmayan iki yepyeni oyunun beklediğinin sinyalini verdi.
 
"Dört yıl boyunca geliştirme sürecindeki desteğiniz için tekrardan teşekkürler. Hairbrained Schemes olarak 55 bin destekçimiz ile birlikte son 20 yılda ilk sıra tabanlı taktiksel Mech savaş deneyimini oyunculara sunduk. Oyunumuz birçok ödül aldı ve övgü topladı. Bunu birlikte başardığımız için gurur duyuyoruz ve bu başarı BattleTech'i dokuz ücretsiz güncelleme ve üç büyük genişleme paketi ile desteklemeye devam etmemize imkan sundu." 
Hairbrained Schemes, BattleTech'i tamamen terk etmeyecek. Bu ay yeni bir güncelleme yayınlanacak ve bu güncelleme son olsa da geliştirici ekip müşteri desteğini sürdürmeye devam edecek. Bu iki oyun hakkında şimdilik herhangi bir bilgi paylaşılmadı.
 
Teşekkür mesajı videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer
Age of Empires Serisi 25 Milyondan Fazla Satmayı Başardı Taktiksel RPG Broken Lines 25 Şubat'ta PC için Çıkacak

BSC Misafiri

12.2.2020 16:19:14

0
Klan istilası döneminde geçen Mech Commander 3 fena olmaz :) Mad Cat isterük !
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız