Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bastion'un Satış Rakamları Açıklandı

Bastion'un sıradışı bir sunumu var

     Bağımsız geliştirici Supergiant Games'in sıradışı aksiyon-rpg oyunu Bastion'a olan ilginin oldukça yüksek olduğu oyunun satış rakamlarından anlaşılıyor. Geliştirici firmanın patronu Amir Rao'nun açıklamasına göre Bastion bütün platformlarda 1.7 milyon adet sattı. Satışların %90'ı oyunun piyasaya çıktığı ay gerçekleşmiş.
 
    Xbox Live Arcade, PC ve mobil platformlar için piyasaya çıkan Bastion'un inceleme puanları da bir hayli yüksek. Eğer oyun hakkında bir bilginiz yoksa, sitemizdeki incelemesini aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
bastion bastion video game bastion oyun xbla xbox live arcade pc windows warner bros interactive supergiant games bastion soundtrack bastion müzikleri
100 Milyon Adet Skylanders Oyuncağı Satıldı Abe, PS All-Stars Battle Royale'e Gelmeyecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

VitalyScherbo

7.2.2013 08:17:38

0
Steam'de sürekli indirime giriyor hocam. Daha geçen hafta 3.75 dolardı. Kesinlikle oynanması gereken harika bir oyun Bastion.

The_Rahip

7.2.2013 03:47:44

0
Birturlu oynamak kismet olmadi. Satis rakami ise oldukca iyi. Yuksek satis rakamlari bu alanda daha kaliteli oyunlarin habercisi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bastion ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız