Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Başka Birinin Zihninde Dolaşmak İster Misiniz?

Alan Kwan

      Hong Konglu bir film yapımcısı, gözlüğüne bir kamera takarak yaşadığı tüm olayları kamera altına almış. Her gece bu görüntüleri, üzerinde çalıştığı zihnini dijital ortama aktarma projesine yüklemiş. "Zihni dijital ortama aktarmak mı?" dediğinizi duyar gibiyim fakat Eternal Sunshine of the Spotless Mind gibi filmlerden etkilenen Alan Kwan'ın yaptığı şey, tam olarak da bu.
 
     Bad Trip: Navigate My Mind isimli bu projede oyuncu, Kwan'ın zihninde olan şeylerin, rüyalarının ve hatıralarının arasında gezebiliyor. Karakalem çizimini andıran bu siyah beyaz dünyada, kafasının yerinde ağaç olan insanlardan göğe uzanan merdivenlere kadar her türlü absürtlük bulunuyor. 
 
     "Bir sanatçı olarak büyüyen teknolojinin; anılarımıza, hayata ve ölüme olan bakış açımızı nasıl değiştirdiğini hep ilgi çekici bulmuşumdur. Teknolojinin bize her şeyi hatırlama imkanı sunması beni gerçekten büyülüyor." Diyen Kwan projede dürüstlüğün çok önemli olduğunu bu yüzden de gün boyu kaydettiği videolar üzerinde hiç bir düzenleme işlemi yapmadığını belirtiyor.
  
     Kwan, "Hatıralarım, ulaşılamayacak yükseklikteki evlerin içinde bulunuyor. Eğer o kadar yükseğe çıkabilirseniz bu hatıraların gizemli fısıltılarını duyabilirsiniz." diyerek oyunun etkileyici ama bir o kadar da ürkütücü atmosferi hakkında fikir sahibi olmanızı sağlıyor.
 
     Aşağıdan bu proje için yayınlanan videoyu izleyebilir ve bu gerçek dışı yapımın atmosferine şahit olabilirsiniz. Videoda, yapımın sadece %5'ini gösterildiğini de belirtelim.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Alan Kwan Bad Trip: Navigate My Mind
Skylanders Trap Team, Dijital Karakterleri Fiziksel Dünya İle Buluşturuyor The Elder Scrolls Online Hediye Ediyoruz
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Blood Money

26.4.2014 00:33:20

0
Tam benlik.

BSC Misafiri

26.4.2014 00:23:13

0
Gerçekten ve gerçekten de 'tüm' olaylar mı? (!)

betadragon

26.4.2014 00:20:58

0
Adamda bolca Anti Analyzing eksikliği var.

thief garrett

25.4.2014 22:54:30

0
eğer böyle bir şey olabiliyorsa inception gerçek olacağa benziyor aynı şekilde bu matrix'ede döndürülebilir

EmReiz

25.4.2014 20:42:30

0
quote:

Orijinalden alıntı: *Meteora* Bundan nasıl bir oyun olur onu anlayamadım pek.Birisi illa zihnine girmemize izin verecek yani ?
Zihnine girebilirmiyiz ?

DubSteq

25.4.2014 20:41:38

0
İnception? Fikir hırsızlığı da var mı bari ? Çok heyecan verici bir haber bu.Hem sanatsal hem de dijital çok acayip bir ikili.

*Meteora*

25.4.2014 19:30:41

0
Bundan nasıl bir oyun olur onu anlayamadım pek.Birisi illa zihnine girmemize izin verecek yani ?

- The Stig -

25.4.2014 19:23:16

+1
Yarabbim sonunda video player mobilde adam gibi calisiyor.. oyuna gelecek olursak ilginc ve gercekten urkutucu.. ama cok yalin geldi bana..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız