Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Banlanmayı Bekleyen Kaç Kişi Kaldı

Kopya kullanan oyuncular endişeli bakışlarla ban dalgasının geçmesini bekliyor.
Microsoft'un korsan oyuna karşı belli aralıklar ile yaptığı ban dalgasının en kuvvetlisi sanırız bu sonuncu olandı. Peki bu ban dalgasından kaç kişi etkilendi?
 
Xbox Live Genel Müdürü Marc Whitten, VentureBeat ile yaptığı söyleşide oldukça merak edilen banlanma olayları ile ilgili konuştu. Xbox Live'a modifiye edilmiş yani korsan oynamaya uygun şekle getirilmiş konsollarla girenlerin banlanmasına devam edildiğini söyleyen Whitten, buna rağmen söylenenin aksine bu rakamın bir milyon kişiye ulaşmadığını belirtti.
 
Bu haberin kaynağının nereden geldiğini de merak ettiğini söyleyen Xbox Live müdürü, neden böyle bir haberin ortaya çıktığına da anlam verememiş.
 
Ban dalgasının bir milyon kişiye etki ettiği haberi oyun sektöründe uzun süre konuşulmuştu ve bu haber informationweek kaynaklı olarak yayılmıştı.
 
Ayrıca geçtiğimiz günlerde gene Xbox Live yetkililerinden bir açıklama gelmiş, fakat bu konuda Marc Whitten kadar net konuşmamışlardı.
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Xbox 360 Xbox Live microsoft
Left 4 Dead 2'de Maksimum Grafikler Jurassic: The Hunted'ın Demosu Yayınlandı

sf4master

22.11.2009 00:30:15

0
hehehe beni banlayamadılar 3k yedim:D sonuçta daha beter oldum:(
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox 360
+ TAKİBE
AL
54 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız