Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bandai Namco ve ILCA, Bandai Namco Aces Stüdyosunu Kurdu

 
 
Bandai Namco ve ILCA, merkezi Shinjuku -Tokyo/Japonya'da bulunan Bandai Namco Aces adlı yeni bir stüdyonun kurulduğunu duyurdu. Daha önce duyurulduğu gibi ILCA, Ace Combat serisinin bir sonraki oyununu geliştirme konusunda öncülük ediyor.
 
Yüzde 51'i Bandai Namco'ya ve yüzde 49'u ILCA'ya ait olan Bandai Namco Aces stüdyosu, Ace Combat serisi de dahil olmak üzere yüksek kaliteli içerikler sunmak için her iki şirketin bilgi birikiminden yararlanacak. 
 
Başkan Yardımcısı Kazutoki Kono şunları söyledi:
 
"Yaratıcılığımız duygularımız bağlantılı. Hayranlarımıza her zaman heyecan verici içerikler ve hizmetler sunmaya çalıştık. Bu süreçte eğlencenin özünün, yaratıcılığımızın ortaya çıkmasında en önemli etken olan duygularımızda olduğunu bulduk. Hayranlarımızın duygularını harekete geçirmek bizim en hassas noktamız.
 
Eğlence seviyesini en üst düzeye çıkarmak için içerik oluşturucuların ve hayranların gelecekte birlikte oluşturabilecekleri yeni bir geliştirme ortamı yaratmayı istiyoruz. Yaratıcılık, hayranları harekete geçirir. İnsanların birbirleriyle empati kurduğu ve heyecanlarını paylaştığı yeni nesil bir eğlence deneyimi yaratmayı hedefliyoruz."

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun geliştirme stüdyo Bandai Namco Aces
VR Rol Yapma Oyunu RUINSMAGUS, 7 Temmuz'da Geliyor Söylenti: Need for Speed ve Avatar: Frontiers of Pandora Kasım'da Çıkış Yapacak

juvecan

1.7.2022 19:07:49

+1
Özledim valla, Ace Combat gelsin.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız