Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Baldur's Gate: Enhanced Edition Duyuruldu!

 
     GÜNCELLEME 2: Aşırı derece yavaş da olsa, yoğun ilgi sonrası çöken site sonunda geldi. Enhanced Edition sürümleri Baldur's Gate ve Baldur's Gate II olarak ikiye ayrılacak ve tahminen farklı farklı satılacak. Baldur's Gate'in Enhanced sürümleri BioWare'in Infinity Engine motorunun gelişmiş bir sürümüyle oluşturuluyor. Orijinal Baldur's Gate ruhunu yaşatmak amacıyla ilk oyunların mimarları, Enhanced Edition'ların başında da yer alacak. 
 
----------
 
     GÜNCELLEME: Duyurunun yapılacağı sitenin çökmesinin ardından yetkili isimler Twitter ile hayranların heyecanlarını az da olsa dindirmeye çalışıyor. Trent Oster'ın Twitter'da belirttiğine göre Baldur's Gate: Enhanced Edition serinin önceki oyunlarında olmayan yeni içerikleri de barındıracak. Ayrıca yeni sürüm, Tales of The Sword Coast ek paketini de içerecek.
 
     Baldur's Gate: Enhanced Edition, sadece Beamdog dijital satış platformuna özel olarak yayınlanacak. Yani görünüşe göre Steam, Direct2Drive gibi sitelerde kendilerini göremeyeceğiz. 
 
----------
 
     Geçtiğimiz günlerde BaldursGate.com sitesinde başlatılan geri sayım, Baldur's Gate: Enhanced Edition'un duyurusunu beraberinde getirdi. Baldur's Gate: Enchanted Edition, resmi şekilde karşımıza çıktı!
 
     Henüz yapımın detaylarıyla ilgili bilgileri edinemesek de Baldur's Gate: Enhanced Edition, bu senenin yaz aylarında çıkacak. Sayacın sona ermesinin ardından uzunca bir süre çöküşte kalan siteden hâla daha bir haber alınamıyor. Ancak forum sitelerinde yapılan tahminler, Baldur's Gate: Enhanced Edition'un ilk çıkan oyunların yeniden oluşturulmuş halini içereceği yönünde.
 
     Belirtilenlere göre Baldur's Gate: Enhanced Edition, BioWare'in alt geliştirici ekiplerinden Overhaul Games'e emanet. Bu ekip daha önce kendi yapımlarıyla uğraşsa da, son dönem içerisinde remake oyunlara yönelmiş durumda. Overhaul Games'in ismini geçtiğimiz dönemde MDK 2 HD ile de duymuştuk.
 
     Gelecek ilk resmi bilgiler için heyecanla beklemedeyiz. Baldur's Gate sitesinin çökmüş olması, bu bilgilerin gelmesini daha da geciktiriyor. Herneyse, buyrun hep beraber F5'lerimize abanalım. :)
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
baldurs gate baldur's gate bioware rpg overhaul games enhanced edition atari
Dungeon Defenders'ı Bu Haftasonu Oynamak Ücretsiz "E3 2012'de Yeni Konsol Duyurulmayacak"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Emre_z3

16.3.2012 00:55:35

0
Hell yeaaa, go go go !! Sonunda yapıyorlar, bekliyordum bunu, çok sevindirici gerçekten, şimdiden sabırsızlanıyoruz ^^

Wayward Son

15.3.2012 23:27:03

0
Öze sadık kalınması harika olmuş. Yeni motorla BG zevki enfes olacaktır. Hele yaz gibi kısır geçen bir dönemde. Tekrar kurayım oynayayım diyordum ama bekleyeceğim.

Frostmourne Hungers

15.3.2012 22:45:21

+1
Konsollara port edilecek mi acaba ? ea yok galiba işin içinde , steam e gelebilir oyun ki çok iyi olur.Bugün diablo 3 çıkış tarihi duyuruldu , hemen ardından baldur's gate gelmesi sanki diablo yu frenlemek istiyorlarmış gibi geldi bana.Trent Oster'ın twitter hesabına baktım da şimdi ''Ex-BioWare / EA Video Game Director '' yazıyor.Hislerim karma karışık

BSC Misafiri

15.3.2012 21:57:28

0
Enchanted değil Enhanced edition muş meğersem.

big daddy kunteper

15.3.2012 21:56:08

0
en hayırlısı olmuş.

musAKka

15.3.2012 21:52:29

0
Diğer haberde de söylediğim gibi; bambaşka bir oyun yapıp Baldur's Gate ismini rezil etmek yerine, eski oyunu günümüzde da oynanabilir hale getirmek çok daha sevindirici bir haberdir benim için. Takipçisiyim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Baldur's Gate: Enhanced Edition
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız