Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bağımsız Yapımcılar Wii U'dan Memnun


    Bağımsız yapımcıların desteğini almak, platform sahibi firmaların büyük yararına. Görünüşe göre Nintendo, Wii U ile birlikte sunduğu e-Shop sisteminde, bağımsız geliştirici kesiminin beğenisini kazanmış.
 
    Konuyla ilgili açıklamalar yapan Trine serisinin geliştiricisi Frozenbyte'ın pazarlama müdürü Mikael Haveri, "e-Shop'ta sunacağınız ürünlere istediğiniz fiyatlandırmayı yapabiliyorsunuz. Ayrıca ne zaman isterseniz bu ürünlere kampanya da düzenleyebiliyorsunuz. Nintendo, Apple ve Steam'in yaptığını hemen hemen yakalamış. Bu düzen, bağımsız geliştiriciler için büyük bir olay." sözlerini söyledi.
 
    Özellikle bağımsız yapımcılar için Microsoft'un sunduğu Xbox Live Arcade platformu tam bir kabustu. Bir yamayı yayınlamak için bile büyük paralar isteyen Microsoft, en son Fez yapımcısıyla birlikte tartışmalara girmişti. Wii U'dan gelen ilk açıklamalara bakılırsa, Nintendo bu kesime konsolun kapısını iyice aralayacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo Wii U Konsol Console frozenbyte indie trine
Green Man Gaming'den PC Oyunlarına İndirimler Warface, Rusya'da 5 Milyon Oyuncuya Ulaştı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

blizzard3

26.11.2012 10:30:51

0
burdan bagımsız yapımcılara sesleniyorum shank 2 ve trine tarzı oyunlar vita ve cep telefonu platformlarına cıkarın satıslar muazzzam patlar

Guest-F97E00D06

25.11.2012 23:31:17

0
Arkadaşlar konsol harika bişey hiç oyun almadan bi kaç ay idare edicek içerik var içinde bölge kilidi olmasaydı yanımda getirebilseydim keske, çıkışını bekliycez artık

cengizhan1903

24.11.2012 22:26:40

0
3DS in eShopunda oyunlar çok pahalı WiiU nunkındede nerdeyse aynı -.- Steam oylemı ama?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız