Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bağımsız Yapımcılar Homeworld'ü Kurtarmak İstiyor


    THQ'nun marka ve stüdyoları geçtiğimiz gün içinde açık arttırmayla birlikte satılmıştı. Bazı markalar satılsa da firmanın Darksiders, Red Faction ve Homeworld gibi beğenilen serileri de açıkta kalmıştı. Bu serilerden Homeworld, ortak bağışlarla kurtarılmak isteniyor.
 
    Bağımsız bir yapım stüdyosu olan teamPixel, Homeworld serisini satın almak için oyunculardan bağış topluyor. Relic Entertainment tarafından 1999 yılında geliştirilen Homeworld, uzay temalı  RTS oyunlarının gelişmesindeki en büyük etken olarak görülüyor. Sega tarafından satın alınan Relic Entertainment, firmanın Homeworld markasına karışmamış ve sadece Company of Heroes'u satın almıştı.
 
    Homeworld'ün tarihini bir kenara bırakırsak, teamPixel'in hedeflerine geçelim. Oyunculardan 50 bin dolarlık bağış isteyen teamPixel, Homeworld'le ilgili prototiplerin çalışmasına şimdiden başlamış. Eğer teamPixel seriyi satın almayı başarırsa hedefleri arasında üç büyük adım yer alıyor. 
 
1- Homeworld'ü Steam, GoG.com gibi kaynaklardan satışa sunup daha fazla gelir elde etmek.
2- Homeworld Touch adında mobil platformlara kaliteli bir RTS oyunu sunmak. 
3- Homeworld 3 ile efsaneyi devam ettirmek.
 
    teamPixel'in fikirleri kulağınıza hoş geliyorsa sizi SaveHomeworld.com sitesine alalım.

Bu haberin bağlantısı
URL
homeworld relic rts pc teampixel
GoW: Ascension Alana Last of Us Demosu Hediye GTA: Vice City Haftaya PSN'de!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

8.4.2014 14:12:53

0
homeworld hayranıyım homeworld 3 çıksın

xenferious

25.1.2013 11:50:37

0
Homeworld e 3. oyun mu. İşte bunu sevdim.

MonitörKertenkelesi

25.1.2013 09:54:31

0
Gelmiş geçmiş en güzel strateji oyunlarından ve zamanında yılın oyunu seçilen HomeWorld. Gönüllere taht kurmuş bir kraldan bahsediyoruz. Açıkcası muhteşem bir uzay oyununun böyle bağış ile sadaka ile devam ettirileceğini duyurması yapımcıların elini cebine atmadığını gösterir ki bu çok acı. Oyuncu oyuna satın alırken para verir. Yapım aşamasında değil. Film çekilmeden seyirciden para talep edilmesi gibi garip ve anlamsız gelir bu tür şeyler. Home World'ün de karizmasını çiziyorlar böyle yaparak.

Usbehci

24.1.2013 21:38:35

+1
Homeworld bütün uzay oyunları arasında ayrı bir yerdedir bende. İnşallah devam ettirebilirler uzun süredir devamının çıkmasını gözlüyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız