Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bad Company 2'ye Co-Op Modu Geliyor


 
     Son günlerde bir hayli yeni haber ve duyurular ile karşımıza çıkan EA Games, online olarak en çok oynanan oyunlardan biri olan Battlefield : Bad Company 2'nin gelecek olan yeni oyun modunu duyurdu.
 
     EA games'in duyurusunu yaptığı bu modun ismi ise Onslaught olarak açıklandı. Modun en büyük özelliği ise dört kişilik co-op modunu destekleyecek olması. Bad Company 2'nin ana hikayesi ve görevleri dört kişilik oyuna oldukça müsait olmasına rağmen, oyunda tek kişi olarak ilerliyorduk. Buna rağmen bu co-op modu tek kişilik hikaye için değil, özel olarak hazırlanmış görevler için geçerli olacak.

     Çıkacak olan içerik ile birlikte çoklu oyuncu modundaki Valparaiso, Atacama Desert, Isla Inocentes ve Nelson Bay haritaları elden geçirilmiş olarak tekrar karşımıza çıkacak. Bu yeni oyun modu için haritalara yeni ışıklandırmalar, gün döngüsü, araçlar ve başka özellikler eklenecek.
 
     Yakında çıkacağı belirtilen içeriğin sadece oyunun PS3 ve Xbox 360 sürümü için hazırlandığı da açıklandı. Oyunun bu yeni modu için yayınlanan tanıtım videosuna buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Battlefield Battlefield : Bad Company 2 PC PS3 Xbox 360 DICE EA Games
5. Nesil Başlangıç Pokémon'ları Açığa Çıktı! Test Drive Unlimited 2'den Yeni Bilgiler
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

gopgop

16.5.2010 23:53:11

0
"Peki ya PC ne olacak?" sorusu daha şimdiden fazlasıyla tartışılmaya başlandı ancak asıl durum şöyle: Hayır, modun haklarını konsola devretmedik. PC'deki asıl sorun ise bütün sunucularımızın kiralık sunucu ve sağlayıcı tabanlı olması. Örneğin; 32 kişilik bir Conquest sunucusunu 4 kişilik Onslaught'a çevirmek, kullanılabilecek olan 28 slotu boşa harcamak oluyor. Ki bu da eğer yeterli sayıda sunucu Onslaught'a dönerse PC ortamında dramatik bir etki yapar. Şimdilik Onslaught'u PC'ye çıkarmıyoruz fakat oynayabilmek için kendi sunucuları olmayan kişileri mağdur bırakmadan PC'ye getirmenin bir yolunu da aramaya devam ediyoruz. böle demişler .

Project Scorpio

12.5.2010 19:00:59

0
PC sektörü her zaman ki gibi üvey evlat muamelesi görüyorda ondan:)

TR Juggernaut TR

12.5.2010 18:24:20

0
neden pc ye cikmiyor boyle guzel seyler sanki biz parasiyla oynamiyoruz lanet gelsin sana EA :@

hunter_dogus

12.5.2010 18:21:21

0
Pc sürümüne neden yapmazlaryaw.

Project Scorpio

12.5.2010 17:27:51

0
Harika! Bu güzelim oyunu Co-Op oynamadan olmazdı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Battlefield: Bad Company 2 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
41 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız