Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bad Company 2 - Vietnam'ın Geliştirici Günlüğü


 
     Battlefield: Bad Company 2'nin multiplayer kısmına gelecek olan merakla beklenen ek paketi Battlefield: Bad Company 2 - Vietnam'ın ilk geliştirici günlüğü yayınlandı.
 
     Yayınlanan geliştirici günlüğünde, genişleme paketinden aksiyon sahneleri yer alıyor. Ayrıca videoda, Vietnam paketinde oyuna gelecek olan bazı ek özellikler de anlatılıyor. Üstüne basılarak Vietnam atmosferine en uygun bir şekilde hazırlandığı söylenen bu güncelleme paketinin getireceği yeniliklerde, 2 adet yeni harita, 6 adet yeni araç ve 15 adet yeni silah bulunuyor.
 
     Yepyeni bir oyun diye de nitelendirebileceğimiz bu ek pakete 2 haritanın yeterli gelmeyeceğini düşünüyorum. Çıkış aralığı "Kış 2010" diye açıklanan paketin tam tarihi hâla gizliliğini koruyor. Yayınlanan geliştirici günlüğüne buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Battlefield Battlefield : Bad Company 2 PC PS3 Xbox 360 DICE EA Games Battlefield Battlefield : Bad Company 2 PC PS3 Xbox 360 DICE EA Games
Ratchet & Clank İçin Mükemmel Heykeller Steam'de Test Drive: Unlimited 2 Ön Alımı Başladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

24.11.2010 15:49:06

0
nasıl olacağını henüz bilmiyoruz ama kazanılmış perk ve rank lar kalacak bi şekilde oynarız takmayın kafanıza, bu arada map pack 7 için detaylar sitede yayınlandı bu son map pack le birlikte birsürü update de var ayrıca haritalarda baya keyifli vietnam gelene kadar baya iş yapacak.

BSC Misafiri

24.11.2010 12:02:43

0
her site sizin kadar takip etse keşke bu oyunu!! bugüne kadar yapılmış en gerçekçi ve oynanabilirliği en yüksek multiplayer moduna sahip BF BC2 nin hak ettiği yerin ülkemizde de anlaşılabilmesi dileğiyle. Gerçi diğer ülkeler bunun farkında ki COD BO çıktığında bile serverlarımız boşalmadı kemik kitle hala oynamaya devam ediyor.

Aydolan

24.11.2010 08:53:07

0
Vietnamı yüklediğimizde. Ouna nasıl girecez. BC2 yi açıp vietnama geç tuşumu olacak. Yoksa server listede vietnam içinde mi serverlar olacak?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Battlefield: Bad Company 2 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
41 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız