Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

BSC'den Far Cry 3 Oynayacaklara 5 Öneri


       Far Cry 3 gerçekten de çoğu oyuncunun beklediğinden daha iyi bir oyun oldu. Sadece oyuncular değil, oyun otoriteleri de bu oyunun kalitesi karşısında biraz şaşırdıklarını itiraf ettiler. Eğer bu oyunu oynamadıysanız veya oynarken bazen sinirleriniz bozuluyorsa size bir kaç önerimiz bulunuyor. Eğer bunları yaparsanız oyun hem çok daha eğlenceli, hem de daha kolay olacaktır. Bu önerilere geçmeden önce de oyunda "Quick Save" gibi bir seçenek olmadığını da hatırlatmak gerek. O nedenle görevleri tekrar tekrar oynamak istemiyorsanız, şu önerilere bir göz atın.

1- Hayvan derileri ve Bitkileri Toplayın
      Far Cry 3 bir aksiyon-FPS oyunu olmasına rağmen oyunun karakter gelişim sistemi sıradan RPG oyunlarından daha iyi olmuş diyebiliriz. Karakteriniz oyuna başladığında çok acemi olmasına rağmen zamanla gerçekten de kendini geliştiriyor. Tabi bu karakteri geliştirmek de size düştüğünden bu konuya özen göstermeniz gerek.
 
 
      Bunun nedeni ise oyunun belli aşamalarında çok zorlanabilmeniz. Örneğin oyundaki hayvan derileri silah, para ve eşya taşıma kapasitenizin artmasına yarıyor. Mesela silah taşıma kapasitenizi 4'e kadar arttırabilirsiniz. Oyunun bazı noktalarında sniper, bazı noktalarında roketatar, bazen de otomatik tüfeğe, hatt ok'a ihtiyaç duyacağınızdan silah kapasitenizi arttırmanızı öneriyoruz. Aksi takdirde silahların depolandığı noktalara tekrar tekrar dönüp zaman da kaybedebilirsiniz. Sakın hayvan derilerini toplamanın gereksiz bir iş olduğunu düşünmeyin, aksine oyundaki en önemli noktalardan biri de bu. Mesela para taşıma kapasitenizi arttırmadan istediğiniz silahı almanız bile mümkün olmuyor.

       Diğer taraftan bitkiler de karakterimizin hayvanların kokusunu alıp yer belirleme, enerji toplama veya su altında daha fazla nefesinizi tutmanız için çok önemli.
Bazen ok ile tamamlamanız gereken görevler olduğunda hayvanları duvarın veya bitkilerin arkasından görmenizi sağlayan bitkisel karışımlara mutlaka ihtiyacınız olacak. Su altında uzun süre kalmanız gereken yerlerde eğer elinizde bu bitkilerle hazırladığınız karışımlar yoksa boğulma tehlikeniz bulunuyor. O nedenle kesinlikle etrafta bolca bulunan bitkileri toplayın, yoksa oyun sizi bazı noktalarda çok zorlayabiliyor.

2- Radyo Kulelerini Aktif Edin
     Radyo kuleleri oyundaki haritanızdaki ayrıntıları öğrenebilmeniz için çok önemli. Her radyo kulesini aktif ettiğinizde çevrenizdeki önemli noktalar size gösteriliyor. Bunun yanında radyo kulesinin kapsadığı alanlardaki yolları da haritada görebiliyorsunuz. Örneğin bu yolları aktif etmezseniz özellikle araba sürerken "bindik bir alamete gidiyoz kıyamete" moduna geçiyorsunuz; çünkü bu adadaki yollar otoyol değil, aksine ani dönüşlerle ve uçurumlarla karşılaşıyorsunuz.

 
      Tabi radyo kulesini aktif etmenin tek avantajı da bu değil. Bunun yanında her radyo kulesini aktif ettiğinizde oyundaki bazı şeyler açılıyor. Özellikle de normalde dünyanın parasını vereceğiniz silahların radyo kulesini aktif etmeniz dolayısıyla ücretsiz olarak açılması bu kuleleri önceliğiniz yapacaktır. Ne yapıp ne edin, bilmediğiniz bir bölgeye gittiğinizde ilk işiniz radyo kulesini aktif etmek olsun.

3- Silahlarınızı Özelleştirin
      Far Cry 3'te bir FPS oyunundaki en önemli şeylerden biri olan silah özelleştirmesi de bulunuyor, üstelik bu özelleştirmeler çok işinize yarıyor. Oyundaki bütün silahlar olmasa da bazılarına fazladan şarjör, dürbün, susturucu gibi aparatlar takabiliyoruz.
 
 
      Fazladan şarjörünüzün olması, sniper'ınızın daha gelişmiş bir dürbüne sahip olması ve özellikle de susturucu düşmanları gizlice ve rahatça öldürmek için hayati önem taşıyorlar. Rambo misali kontrol noktalarına dalmanın sonucu çoğu zaman ölüm oluyor. O nedenle silahlarınızı özelleştirmeyi sakın ihmal etmeyin. Her türlü özelleştirmenin yararını oyunda oldukça iyi hissediyorsunuz.

4- Düşmanlarınızı Gizlice Öldürün
     Far Cry 3'te düşmanlarınızla kafa kafaya çatışmalara girebilir ve onları kurşun yağmuruna tutup delik deşik edebilirsiniz. Buna rağmen oyunda gizlilik öğeleri ise ödüllendiriliyor. Örneğin bir kontrol noktasını oradaki düşmanların hiç birine fark edilmeden temizlediniz. Bunun sonucunda size verilen XP ve paranın ne kadar fazla arttığını göreceksiniz.
 
 
    Gizlilik için susturucu, dürbün, bıçak ile arkadan saldırma gibi seçenekler emrinizde. Eğer düşmanlarınızı gizlice öldürmek istiyorsanız, oyundaki en iyi dostunuz ise bitki örtüsü olacaktır. Bitkilerin arasında eğilip düşmana fark edilmeden kontrol noktalarına sızabilir ve herkesin işini gizlice bitirebilirsiniz.İnanın oyun böyle çok daha zevkli olacak ve kendinizi profesyonel gibi hissedeceksiniz.

5- Dövmelerinizi Unutmayın
    Far Cry 3'te dövmeler çok önemli bir yer tutuyor. Oyunda XP puanları topladıkça ve görevleri yerine getirdikçe karakterimizin bazı özelliklerini açabiliyoruz ve her bir özelliği açtığımızda bu karakterimizin kolunda bir dövme ile ifade ediliyor.
 
 
     Oyunda XP puanlarına önem vermek çok önemli, çünkü öyle özellikler kazanıyorsunuz ki bu hem karakterinizi daha güçlü hale getiriyor, hem de size zaman kazandırıyor. Mesela oyundaki bazı özellikler 2 kat daha fazla bitki hasadı veya hayvan kürkü (derisi) sağlıyor. Özellikle köpek balığı gibi öldürmesi zaman alan hayvanlarda bu durum çok işinize yarıyor, yani 1 köpek balığı öldürüp 2 hayvan derisi alabilirsiniz. Bu durum bitkiler için de geçerli.

       Bunun yanında daha hızlı şarjör değiştirme, daha iyi isabet, daha hızlı yüzme gibi onlarca özellik hazırda bekliyor. Size bıçaklarla ilgili gelişimleri önerebilirim. Örneğin özelliklerden birinde düşmanı arkadan gizlice öldürürseniz, karakterimiz öldürdüğünüz düşmanı bıçağını alıyor ve yakındaki bir düşmana "RT tuşuna (konsollarda böyle) atabiliyor. Bu da neredeyse aynı anda iki düşmanı bıçakla öldürmeniz anlamına geliyor.
 
      Eminim bu önerileri dikkate alırsanız oyun sizin için çok daha kolay hale gelecek ve Far Cry 3'ün tadını daha fazla alacaksınız.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Far Cry 3 ubisoft PC Far Cry 3 Öneriler
Dark Souls II'nin Yeni Yönetmenini Tanıyalım Street Fighter X Megaman PC için Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

25.6.2016 15:09:28

0
beyler 2 kayıt var en son oynadığım 2. si ama 1.yi açamıyom kayıt bire tıklayınca kayıtın üzerine kayıt yapmak istediğinize emin misiniz diyo kayıt 1i nasıl açıcam ACİİLL LÜTFEN

BSC Misafiri

18.3.2015 10:51:57

0
beyler şu bıçak fırlatma nasıl yapılıyo onu bi söyleyiverin ya size zahmet

BSC Misafiri

16.3.2015 10:55:06

0
Beyler bu oyunda kapılardan geçme sorunu var jetski ile bi gemiye gittim her şeyi kusursuz yaptım ama en sonunda bi oda var orda zırhlı adamı taradım sonra odaya giremedim her şeyi denedim ama girilmiyor bi yardım!

BSC Misafiri

8.7.2014 12:29:52

0
far cry 3 oynayanlar nolur cevap verin bu forumda olamam ama faceme bvir bakın facebook:osman melih koçata arkadaşlar ben ilk 2. 3. görevde mavi ot falan topluyoruz ya orayı gectim adama gittim dövme yaptırdım ama dövme menüsünden cıkamadım nasıl gecicem lütfen yardımm

BSC Misafiri

13.2.2014 01:07:46

0
yardımcı olabilir misiniz acaba ben piece of the past bölümündeyim fakat gemi batmaya yakın kaçarken bir adam var son anda palayla beni öldürüyor orada bazı tuşlara basmam gerekirken tuşlarda harf göstermiyor adamda haliyle beni indiriyor nasıl düzeltilir

dingo egret!

9.12.2013 15:53:57

0
quote:

Orijinalden alıntı: rambocuk Gelmiş geçmiş en iyi oyun
sakin ol şampiyon tamam asla kötü bi oyun değil ama onca exclusive, rpg, AAA oyunların arasında ilk 20ye kıl payı ancak girer

BSC Misafiri

9.12.2013 15:00:16

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri z tuşuna basınca kamera açılmıyor neden acaba bilen varmı
bu kamera çok yararlı bişi adamı çektiğinde duvar arkasından görebiliyorsun

BSC Misafiri

18.11.2013 10:55:37

0
arkadaşlar acil yardım 1.görevi tamamladıktan sonra şırınga ve sırt çantası üretmek için beni yeteneklere yönlendirdi şimdi yeteneklerden çıkamıyorum lütfen biri yardım etsin geri diye bişeyde çıkmıyor.

BSC Misafiri

1.8.2013 21:21:26

0
LTFEN YARDM..öldurdugumuz adamlardan topladığımız kolye, gozluk falan maddi dğeri dışında bi işimize yarıyormu? benim çantam bunlarla doldu hayvan derisi falan toplayamıyorum bu yuzden bunları discard yapıorum..

BSC Misafiri

30.7.2013 03:42:55

0
z tuşuna basınca kamera açılmıyor neden acaba bilen varmı

BSC Misafiri

23.7.2013 03:39:40

0
ben oyunu oynayamıyorum. bu adam kafesten cıkıp onundekini takip ediyo yaa 30 saniye sonra ölüyorum orayı nasıl geçecez? veya oyun başka bi yerden mi başlıyo( co-up falan var onlar ne oluyo)

BSC Misafiri

12.7.2013 19:47:43

0
Farcry 3 oynayan çoğu kişinin bilmediği bir bilgi vereyim. Eğer 6 tane Lost Letter toplarsanız, marketten elimizdeki bıçağa göre daha güçlü olan japon bıçağını bedavaya alabilirsiniz.

Okan_mersin

6.6.2013 20:20:45

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Skrillex & Damian Jr Gong Marley- Make It Bun Dem şarkısının çaldığı flamethrower ile her yeri yaktığımız bölüm süperdi :)
ahahahah seviyorum bu forumu yaaa. ben de acaba o şarkının adını sorsam millet hatırlar mı diyecektim ,eywallah hocam..bomba o bölüm gercekten...

bocekgrafik

2.4.2013 10:56:08

0
quote:

Orijinalden alıntı: akay75 insana özgürlük hissini bu oyun kadar veren başka oyun yok.süper olmuş
Aynen. Açık dünya dediğin böyle olmalı. Hele de manzara, özellikle de en yüksek tepelerden bakınca mükemmel görünüyor. Onlardan masaüstü fotoğrafı yapmayı düşünüyorum. Ara görevleri yapmaktan, arazideki yeni yerleri keşfedip oraları gezmekten, kayıp mektupları bulmaktan, relic'leri toplamaktan ve düşmana ait yerleri ele geçirmekten, ana görevlere vakit kalmıyor neredeyse. Oyunu oynamaya başlayalı rahat 30 saat olmuştur ama kulelerden de henüz 8'ini aktif ettim.

bocekgrafik

2.4.2013 10:50:33

0
Oyunu kısa bir süre önce aldım ve yeni oynamaya başladım. Gerçekten de öyle sadece ana görevleri yaparak bitirilecek bir oyun değil. Oyunu böyle bitirenler çok şeyi kaçırmış olurlar. Bu konuyu okumuştum ama bir daha göz atayım dedim. Bazılarını hatırlasam da, bazılarını unutmuşum. Tekrar baktığım iyi oldu. Ek Öneri: 1- Silah satın aldığınız yerden haritaları da satın alın ki aradıklarınızı daha çabuk bulabilesiniz. 2- Tehlike durumlarında yanınızda bulunan enerji şırıngalarını kullanın. Bunlardan kimi düşmanlara, patlamalara ve ateşe karşı dayanıklılığı artırıyor (Crysis'teki zırh moduna benzettim ben bunu), kimi avcılık yaparken hayvanların yerini gösteriyor, kimi su altında daha fazla nefes tutmaya yarıyor, kimi de canınız iyice azaldığında canınızı bir anda % 100'e çıkartıyor. Eğer ölmek üzereyseniz, canınızı % 100' çıkartmak için iki tane almak zorundasınız.

akay75

27.12.2012 22:55:25

0
insana özgürlük hissini bu oyun kadar veren başka oyun yok.süper olmuş

BUR SA LI

21.12.2012 20:23:02

0
ps3 e mi alayım pc ye mi ?

BSC Misafiri

12.12.2012 18:05:36

0
Ben oyuna yeni başladım ve sadece bir tane silah taşıyabiliyorum öbürleri kilitli lütfen yardım edin

dovakin1907

11.12.2012 16:59:33

0
oynayamayanlar. post fx'i low yapın diğer ayarları ultra da rahat oynayın, post fx'in ultra olması ile low olması arasında gözle görülür bir fark yok. post fx kasıyor ama işlev sıfır.

BSC Misafiri

10.12.2012 20:12:42

0
çok güzel oyun tavsiyeler içinde teşekkürler.. ama onları nasıl yapacağız... hayvan derisi çiçek filan topladım ama onlarla nasıl kemer filan yapacağım.. yada dövmeleri nasıl yapıyoruz.. ??? şimdiden teşekkürler...

Guest-C9BB11035

10.12.2012 17:53:46

0
far cry 3 ü ben 7770 ghz edition 3 gb ddr 2 ve intel core 2 duo e7400 2.80 (overclocked 3.05) ghz ile ultrada ortalama 28-35 bazen 50-60 olabiliyor ama oyunun ultrada çok kaliteli gözüktüğünü söylemeliyim

filozof1281

10.12.2012 14:06:59

0
arkadaşlar bu far cry 3 tavsiye edilen sistemde hd 7970 istemiş ama onda bile 30 fps oynatıyo max settingste internetten baktığım videolara göre, bu ne saçmalıktır ya 900 tl lik ekran kartı bile 50-60 fps oynatamıyor biz nie para verelim bu ekran kartlarına o zaman ben sinir oluyorum bu olaya valla sizlerin düşüncesi nedir bu konuda ?

bocekgrafik

10.12.2012 12:02:59

0
Güzel konu olmuş. Teşekkürler.

BSC Misafiri

10.12.2012 11:27:56

0
fazla rpg öğesi var.. ilk far cry gibi shooter ağırlıklı olmasını tercih ederdim...

sarjaleti

10.12.2012 10:37:33

0
RPG'ye kayıyor ama yine de oynanır.

air.rainmaker

9.12.2012 23:01:48

0
Oyunu almak için Aralık indirimlerini takip ediyorum, inşallah beklenen şekilde indirime girerde alırım. Gerçi girmezsede almak lazım, oldukça merak ettiğim bir oyun.

fatofoto

9.12.2012 20:26:28

0
ekran kartı güzel olsa valla oynardım son dx11de ama kötü :D

BSC Misafiri

9.12.2012 20:04:42

0
beyler oynarsınız benım sıstem i3 4 cekırdek 2si mantıksal 3.10 ghz 4 gb ram 1 gb ati hd 5570 128 bitle full highta oynuyorum

BSC Misafiri

9.12.2012 20:04:24

0
Skrillex & Damian Jr Gong Marley- Make It Bun Dem şarkısının çaldığı flamethrower ile her yeri yaktığımız bölüm süperdi :)

BSC Misafiri

9.12.2012 20:04:18

-1
Arkadaşlar bakın şöyle birşey deneyin; Ben FarCry3 oynamadan önce Hitman Absolution'da en zor seviye de oynamıştım ve hatırladığım kadarıyla ismi de ''Mükemmelliyetçi''ydi oyunu bayaa bir oynadıktan sonra FarCry3 Survival'da başladım ve şu an oyunun ortalarında bir yerdeyim (sanırım) ve sadece 2 defa öldüm.

BSC Misafiri

9.12.2012 20:04:06

0
ben oyunu bir haftadır oynuyorum çok güzel gerek hikaye gerekse oynanış bakımından güzel bir oyun multiside güzel ama bazı buglar var bunlar düzeltildiğinde çok daha güzel olur

2K

9.12.2012 19:58:23

-1
Bende değişik ipuçları var sandım burada yazılan tüm tavsiyeleri oyun size söylüyor zaten.

Cemlat

9.12.2012 18:50:13

0
ben oyunu oynayıp bitirdim benimde önerim ilk başta 4 - 5 radyo kulesi açın sonra o bölgedeki hayvanlarla mümkün olan tüm craftingleri yapın. Özellikle daha çok silah taşımanızı sağlayan kemeri açın ve ardından ak47 nin yanına gidip tabancanızı alın ve ucuna susturucu takın oyunun başlarında zorlanacağınız ne bi görev nede bi kamp olur

Rseen

9.12.2012 17:43:56

0
birde inceleme gelse :)

makaveli17-7

9.12.2012 17:29:47

0
bu hafta alacktm oyunu saol bsc

alemburda34

9.12.2012 15:41:00

+2
Valla dört gözle Far Cry 3'ün incelemesini bekliyorum. Multiplayer kısmını özellikle !

BSC Misafiri

9.12.2012 15:04:03

0
bsc sağol ama ben yine de uzun bir video rehber istiyorum çünkü oyun gerçekten çok uzun ve neler yapacağımızı video rehber ile daha iyi anlatabilirsiniz . Skill sistemi de önemli Aynı anda bıçakla iki kişi öldürme veya adamı öldürüp (eğer yüksekteyseniz) onun bombasının pimini çekerek patlatmak vs. Bu oyun bence yılın oyunu Goty bekliyorum bir ara Aral'da Insane Edition vardı 140 TL şimdi bitmiş içinde süper şeyler varmış keşke alsaydım The Lost paketi ile karnımı doyurdum :D

jokerbow

9.12.2012 14:38:17

0
bunlar yerine bi inceleme gelse artık ?

BSC Misafiri

9.12.2012 14:13:49

0
crafting olayını daha çözemedim... wallet full falan diyor anlamadım

RISC64

9.12.2012 13:21:26

-1
iyide bunlar zaten oyunda yapmanız gereken şeyler :D

MovieClipS

9.12.2012 13:11:52

0
Oyun tek kelime ile harika, ben far cry serilerinin hepsini oynadım ama far cry 3 kadar hiç birinden zevk almamıştım far cry 3 de beklediğim oyunlar arasın da değildi ama çok müthiş yapmışlar multiplayer'a gelirsek geliştirilmesi gerekiyor ama sizi baya götürür.

iamburak

9.12.2012 12:54:58

-2
Bunları okudukça Far Cry 3'ü oynayasım geliyor. Hemde açık dünya oyunu diyorlar gerçekten öyleyse denemek isterim ama ilk önce size sorayım. Sistemim AMD Phenom X4 955 Processor 3.20 Ghz, 1GB HD 5670, 4 GB RAM. Bu sistemle oyunu indirmeye değer mi yoksa hiç uğraşmıyım mı

cengizhan1903

9.12.2012 12:40:41

0
Bilgilendirici bir yazi olmus tesekkurler , bende en kisa zamanda oyunu satin alacagim.

BSC Misafiri

9.12.2012 12:07:00

+1
quote:

Orijinalden alıntı: emrecan53 Arkadaşlar bende hayvan derisi var ama bunları kullanamıyorum dahada alınmıyor hayvanları vuruyorum ama alınmıyor derisi. Yardımcı olurmusunuz deri var gibisinden birşey diyor ama crafting' e girince hiç birşey yapamıyorum.
crafting alacak yer dolmuş önceki aldıklarını satacaksın ama nasıl satılacağını bilmiyorum.(veya crafting girip neyi atacaksan işaretleyip aşağıda disconnect var ona tıklayıp çöpe atabilirsin.)

DeliKulaBey

9.12.2012 11:56:05

0
Video inceleme yok heralde bununla mi idare edelim onu mu kastediyorsunuz.

Lopexia

9.12.2012 11:49:49

0
Razer'ın sloganı var ya meşhur. "For Gamers. By Gamers." Size göre birazcık değiştirelim. "For Casual Gamers. By Casual Gamers" Bence güzel oldu.

_GRKM_

9.12.2012 11:04:13

0
Oyun Çok Kısaydı Ya..Senaryo Modu Bitti Ortalıkta Dolanıyorum Şimdi..Kampları Basma Felan :D

dodger

9.12.2012 09:34:40

0
Oyunu sadece ana görevleri bitirdim ama hala oynuyorum çok güzel bir oyun olmuş sanat eseri olmuş harika bir oyun :)

emrecan53

9.12.2012 09:23:54

0
Arkadaşlar bende hayvan derisi var ama bunları kullanamıyorum dahada alınmıyor hayvanları vuruyorum ama alınmıyor derisi. Yardımcı olurmusunuz deri var gibisinden birşey diyor ama crafting' e girince hiç birşey yapamıyorum.

YoMama

9.12.2012 09:22:25

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri arkadaşlar ben sadece 1 silahla oynayabiliyorum diğer silahlarda tuşa basınca kilit işareti var nasıl yapacağım
bölüm geçtikçe açılıyor

BSC Misafiri

9.12.2012 08:35:04

0
arkadaşlar ben sadece 1 silahla oynayabiliyorum diğer silahlarda tuşa basınca kilit işareti var nasıl yapacağım

BSC Misafiri

9.12.2012 08:34:31

+1
oyunu bitirdim aldığı puanları hakediyor,birkaç öneride bulunayım; -kontrol noktalarını alırken dikkat ederseniz cogu yerde kafeslte vahşi hayvanlar var,sizsadece uzaktan kafesin kapısını susturucu bir silahla açın gerisini avcı hayvanımız buyuk zevkle hallediyor :) -kontrol noktalarına saldırırken ilk önce alarmları pasif hale getirin.uzaktan silahlada pasif edebilirsiniz amabazen birkaç tane direk oluyor tek tek hepsineateş edeceginize bir tanesini manuel halletmeniz yeterli -oyunda oyle hemen ana gorevlere dadanmayın.haritayı acın.tum kontrol noktaalrını,yan gorevleri yapın sonra ana gorevlere bakın oyun boyle daha uzun ve daha zevkli olacaktır

specnaz

9.12.2012 03:12:18

0
bence yılın oyunu far cry 3

nightwolfking79

9.12.2012 02:48:19

0
oyun gerçekten 10 numara oyunmuş. ben oynuyorum , ve arkadaşın dediklerine katılıyorum. gizlilik gerçekten çok önemli.

afkazankayaa

9.12.2012 02:41:57

0
quote:

Orijinalden alıntı: cenkk34 Yanımda tek silah taşıyabiliyorum şuan diğer 3 taşıma yeri kilitli gözüküyor kilitleri nasıl açıcam ilerledikçe açılcakmı yardım ederseniz sevinirim. Bide bu çeşitli bitkileri toplayıp birleştirmeleri nasıl yapıcam hangi menü anlatıyo yardımcı olabilicek biri varmı oyunu oynayan ingilizcezm yetmediği için tam anlayamıyorum.
Ustad sılah slıtlarını acabılmen ıcın hayvan derısı toplayacaksın menude craftıng kısmına gırersen hangı alan ıcın ne ve ne kadar hayvan derısı ıstedıgını soyluyor ornegın 1 sılah slotu arttırmak ıcın 2 tane kecı derısı ıstıyor sen bunu tamamlayınca yenısı acılacak ve baska bı hayvan ıcın derı ısteyecek . sebzelere gelıncede yesıl olan heal , kırmızı combat ve gızlılık , sarı ıse avlanma ıcın

musAKka

9.12.2012 02:36:48

+1
quote:

Orijinalden alıntı: cenkk34 Yanımda tek silah taşıyabiliyorum şuan diğer 3 taşıma yeri kilitli gözüküyor kilitleri nasıl açıcam ilerledikçe açılcakmı yardım ederseniz sevinirim. Bide bu çeşitli bitkileri toplayıp birleştirmeleri nasıl yapıcam hangi menü anlatıyo yardımcı olabilicek biri varmı oyunu oynayan ingilizcezm yetmediği için tam anlayamıyorum.
Silah sayını arttırabilmek için Crafting menüsünde girip "weapon holsters"ı arttırman gerekiyor. Bunu yapabilmek için de hayvan derileri gerekir. Hangi özelliği arttırmak istersen bu menüde senden hangi deriden ne kadar istediğini görebilirsin. Weapon Holsters Simple - 1x Goat Skin (2. silahı alabilmek için 1 adet keçi derisine ihtiyacın var) Rugged - 2x Deer Hide (3. silahı alabilmek için 2 adet geyik derisine ihtiyacın var) Heavy Duty - 2x Shark Skin (4. silahı alabilmek için 2 adet köpekbalığı derisine ihtiyacın var)
Bitki birleştirmeyi de yine crafting menüsündeki ilk sekmeden yapabilirsin. Oyunun başlarında yapabileceğin şırıngalar sınırlıdır, zamanla görevleri bitirdikçe yeni şırıngalar yapmayı öğrenirsin.

Mütercim Bey

9.12.2012 02:36:40

0
Bu oyundan bu kadar fazla başarı beklemiyordum açıkçası bir çok kişi beklemiyordu ama Far Cry 3 hepimizi çok şaşırttı. Ana görevde daha Citra ile görüşmeye gitmedim, yani yolun başında gibiyim. Ancak kendimi bayağı bir geliştirdim, 4 silah taşıyabiliyorum, 6000 $ taşıyabilen bir cüzdan var. Oyunda Sniper ve Ok-Yay en sevdiğim silahlar oldu. Bunun yanında Famas'ın keyfini çıkarıyorum :) Özellikle silahlara susturucu ve dürbün takmak ve düşmanları gizli gizli öldürmek gerçekten çok zevk veriyor. Bir defasında sadece Sniper ile kontrol noktasına giriş yapmadan bütün düşmanları gizlice öldürüp k. noktasını ele geçirmiştim, işte bunlar oyunda ayrı bir zevk veriyor. @cennk34 Çok fazla İngilizce gerektiren bir oyun değil, CRAFTING menüsünden neyin hangi bitki/deriye ihtiyacı olduğunu görebilirsiniz. Gördüğünüz bütün hayvanlardan bir kaç tane avlarsanız bir çok Crafting seçeneğini geliştirebilirsiniz. Buradan hem bitki karışımları hazırlarsınız hem de daha fazla silah/cephane taşıyabileceğiniz geliştirmeleri yapabilirsiniz.

cenkk34

9.12.2012 02:09:12

0
Yanımda tek silah taşıyabiliyorum şuan diğer 3 taşıma yeri kilitli gözüküyor kilitleri nasıl açıcam ilerledikçe açılcakmı yardım ederseniz sevinirim. Bide bu çeşitli bitkileri toplayıp birleştirmeleri nasıl yapıcam hangi menü anlatıyo yardımcı olabilicek biri varmı oyunu oynayan ingilizcezm yetmediği için tam anlayamıyorum.

MiyopBey

9.12.2012 01:19:26

-4
Önüme silahlı adamlar çıkıyorlar,bana ateş ediyorlar :( Bende ateş etmelimiyim onlara ?

Ambarad

9.12.2012 00:43:18

0
Oyunun başında yayımı aldım ve daha çok yan görev yaparak tadını çıkara çıkara oynuyorum oyunu. Yayın yanına bir de Magnum aldım destek için. Gayet iyi oldu. Gizli bir şekilde düşman haklamak gerçekten çok zevkli. Özellikle yay ve elimizdeki kukri ile.

Sycylian

9.12.2012 00:37:13

0
Harika olmuş teşekkür ederiz bilgilendirme için

bokella

9.12.2012 00:35:05

0
Hayvan derisi yüzmek çok önemli ve can barlarını mutlka doldurun

rambocuk

9.12.2012 00:31:36

-4
Gelmiş geçmiş en iyi oyun

stun

9.12.2012 00:29:05

0
cidden sağol bsc.. hitman bitince başlıyacagım bu tavsıyeler genellıkle oyun aralarında kendılıgınden verilir...farcry 3 için konuşmuyorum çunku hiç oynamadım... iyi olmuş bu detaylı bilgiler

drummerdude

9.12.2012 00:27:37

0
Güzel bilgilendirme olmuş teşekkürler.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Far Cry 3
+ TAKİBE
AL
162 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız