Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

BLAST Twitch Invitational Valorant Turnuvası Başladı!

 
     RFRSH ve Twitch tarafından IGNITION SERIES kapsamında düzenlenen BLAST Twitch Invitational, Valorant turnuvası başladı!
 
     50.000 Dolar ödül havuzunun oluşturulduğu turnuvaya Team Liquid, G2 Esports, FunPlus Phoenix ve Ninjas in Pyjamas davet edildi.
 
     Turnuva formatı üst tur ve alt tur olarak gerçekleşecek. Üst turda mağlup olan takımlar alt turda yeniden eşleşecek. Playoff karşılaşmaları 3 maçlık, büyük final ise 5 maçlık seri formatında oynanacak.
 
     Turnuvanın 1. gününde: G2 Esports - Ninjas in Pyjamas, Team Liquid - FunPlus Phoenix karşı karşıya geldi. G2 Esports ve FunPlus Phoenix, rakiplerini 2-0 mağlup ederek üst tur yarı finaline yükseldi. Team Liquid - Ninjas in Pyjamas alt tur karşılaşmasının sonucunda ise TL, NiP karşısında 2-0 galibiyet elde etmeyi başardı ve alt tur yarı finaline yükseldi. Böylelikle turnuvadan ilk elenen takım Ninjas in Pyjamas oldu.
 
Team Turkey Kadrosu: Maiko, mini, Rip, Rogu, woxic 
 
     Pazar günü Fransa ile gerçekleşecek şov karşılaşmalarında ülkemizi temsilen Rogu'nun kaptanlığını yapacağı Team Turkey sahne alacak. Şov karşılaşmaları Pazar günü TSİ 18:30'da oynanacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Riot Games Project A League of Legends Shooter Oyunu Yeni Oyun lol lol evreni CSGO Counter Strike çıkış tarihi ücretsiz FPS haberler
DreamHack PUBG Showdown Fall Edition Duyuruldu! The Walking Dead: World Beyond Dizisinden yeni Bir Video Paylaşıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valorant
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız