Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

BLAST Spike Nations’ta Yıldız İsimler Yer Alacak

 
     CS:GO Major şampiyonları ve eski takım arkadaşları Kenny “kennyS” Schrub ve Nathan “NBK-” Schmitt, 7-9 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek olan VALORANT yardım etkinliği BLAST Spike Nations için Fransa Takımı'nın kadrosunda yer alacak. İkili, TENSTAR için oynayan VALORANT profesyoneli Nouhara “Ninou” Oraha ve Lucy “Sliicyy” Tran ile birlikte mücadele edecek. Takımın beşinci oyuncusu ise, içerik üreticisi KaffWorld olacak.

     NBK, geçtiğimiz Haziran’da CS:GO oynamayı bıraktığını ve artık VALORANT’a geçmek istediğini söylemişti. kennyS ise henüz gelecek kariyer planı hakkında bir şey söylemedi. Yayınlarında VALORANT oynayan oyuncu, ileride oyunu profesyonel olarak oynayıp oynamayacağına dair bir şey söylemedi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Hürriyet Riot Games Project A League of Legends Shooter Oyunu Yeni Oyun lol lol evreni CSGO Counter Strike çıkış tarihi ücretsiz FPS haberler
Spiritfarer Sürüm 1.12 Güncellemesi Yayınlandı OPPO, Riot Games İle Ortaklığını Duyurdu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valorant
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız