Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

BF4'te İki Kat XP Etkinliği Başlıyor


    Problemlerinden yavaş yavaş kurtulmaya başlayan Battlefield 4 için DICE cephesi etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Battlefield 4'ün Premium üyelerine özel yeni bir iki kat XP etkinliği başlıyor. Yapılan açıklamalara göre etkinlik, Türkiye saatiyle 25 Ocak 12:00'da başlayacak ve 48 saat boyunca devam edecek. Haftasonunu oyun oynayarak geçirmek isteyenler için müjdeli bir haber olsa gerek...
 

Bu haberin bağlantısı
URL
DICE EA games battlefield 4 PC PS3 PS4 Xbox one Xbox 360 FPS
Firefall için 23 Milyon Dolarlık Kaynak Sağlandı Titanfall'ın PC Betası Yolda Görünüyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

X-FI

26.1.2014 18:13:39

0
dün 28den 31-32 ye çıktım

KuvvetMira27

25.1.2014 22:18:13

0
oyun güzel(grafik olarak) fakat gerek battlelog türkçe olmayıp kafa karıştırıcı olması gerekse oyundan atmalar deli ediyor bazen silah gelmiyor bazen nişangah yok oluyor bazen bi yerin üstünden atlarken havaya uçup ölmeler dalga geçeceksiniz fakat wolfteamı daha fazla oynuyorum

X-FI

25.1.2014 15:29:11

0
tamda okul tatile girmişken!!! Süper :) 200% boost larımda var.. oh :D

BSC Misafiri

25.1.2014 14:16:13

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Battlefield 4 maalesef serinin oynayanlarını en çok üzdüğü yapım. Görsel açıdan farklılıklar olsa da eski serilerde gördüğümüz o Battlefield havasını maalesef yakalayamıyor. Yaratıcılık konusunda (bana göre) sınıfta kalan DICE firması, ısrarlara dayanamayıp Battlefield 3'teki 4 haritayı Second Assault DLC'si adı altında şimdi bizlere sunacak. Ne şimdi bu ? Biz bu haritaları zaten Battlefield 3'te oynamıyor muyduk ? Hala da istesek açıp oynayamaz mıyız ? DLC denen şey zaten başlı başına bir soygun metodu oyuncuların cebindeki paraları indire gandi yapmak için ama daha düne kadar binlerce kez oynadığımız haritaları yeni bir oyuna dahil etmekte saçmalık değil de nedir ?

Multi FPS oyunlarında Level atlamanın da mantığını bir tek ben anlayamadım sanırım. Maksat insanları mümkün olduğunca meşgul etmek saçma sapan şeylerle. İnsanlara bir şey başardın hissiyatı vermek başka da bir şey değil. Bad Company 2'de atıyorum ACOG 4X'i açtıktan sonra istediğin silaha gidip takıyordun sonra aynen devam. Level atlama sistemi ile bu işlerin iyice suyu çıktı. Her silaha ayrı ayrı kit açmak gerekiyor. Şimdi sizler bana amma da şikayet ettin diyeceksiniz ama eğer insanların yaptıkları oyunlardan keyif almasını istiyorlarsa böylesine deli saçması şeylerle uğraştırmak yerine oyunu çok daha stabil hale getirmekle, oyuna çok daha kullanışlı multiplayer haritalar eklemekle uğraşsalar çok daha güzel olur. Ama yukarıda Allah var sütten ağzı yanınca insan yoğurdu üfleyerek yiyor. Sadece Battlefield için geçerli değil bundan sonra hiç bir oyuna ön sipariş falan vermek yok çıkmadan. Papaz aynı pilavı ikinciye yemez, yemeyecekte bundan sonra...
Level atlama işi saçma demişsin evet öyle bu yüzden shortcut çıkardılar zaten 5-6 dolar alıp soymaya devam .

KFK

25.1.2014 10:25:37

0
quote:

Orijinalden alıntı: yigitovski

Oyun gayet güzel.Keyif alarak oynuyorum.Sorunlara da rastlamadım uzun zamandır patchlerle kendine geliyor oyun.Ne saçma sapan ne de yarım yamalak . . .
Oyun gayet güzel. Şahsi yorum Keyif alarak oynuyorum. Şahsi yorum. Sorunlara da rastlamadım. Şahsi yorum Yamalarla kendine geliyor. Şahsi yorum Ne saçma sapan ne de yarım yamalak... Bu belli ölçüde genelin söylemi olsa da şahsi yorumumdu diyebilirim. Aynı şekilde sizin cevabınız da şahsi yine. Böyle çok bencilce olmuş mesajınız. Oyun hala birçok kişi için stabil değil, ki bunu Battlefield 4 ana forumlarından da okuyabilirsiniz. Ben bu şekilde kendi sorunlarımdan yola çıkarak araştırdım ve yorum yazdım. Oyunun büyük ölçüde stabilite kazandığı doğru. Fakat bu ''tamamlanmış'' bir oyunda olması gereken stabilitenin neresinde? Aldığı parayı ne kadar karşıladı? Battlefield 4 forumları orda duruyor, uzun bahsetmeye lüzum yok, şahsen keyif alanlara iyi oyunlar.

BSC Misafiri

25.1.2014 04:09:38

+2
Battlefield 4 maalesef serinin oynayanlarını en çok üzdüğü yapım. Görsel açıdan farklılıklar olsa da eski serilerde gördüğümüz o Battlefield havasını maalesef yakalayamıyor. Yaratıcılık konusunda (bana göre) sınıfta kalan DICE firması, ısrarlara dayanamayıp Battlefield 3'teki 4 haritayı Second Assault DLC'si adı altında şimdi bizlere sunacak. Ne şimdi bu ? Biz bu haritaları zaten Battlefield 3'te oynamıyor muyduk ? Hala da istesek açıp oynayamaz mıyız ? DLC denen şey zaten başlı başına bir soygun metodu oyuncuların cebindeki paraları indire gandi yapmak için ama daha düne kadar binlerce kez oynadığımız haritaları yeni bir oyuna dahil etmekte saçmalık değil de nedir ? Multi FPS oyunlarında Level atlamanın da mantığını bir tek ben anlayamadım sanırım. Maksat insanları mümkün olduğunca meşgul etmek saçma sapan şeylerle. İnsanlara bir şey başardın hissiyatı vermek başka da bir şey değil. Bad Company 2'de atıyorum ACOG 4X'i açtıktan sonra istediğin silaha gidip takıyordun sonra aynen devam. Level atlama sistemi ile bu işlerin iyice suyu çıktı. Her silaha ayrı ayrı kit açmak gerekiyor. Şimdi sizler bana amma da şikayet ettin diyeceksiniz ama eğer insanların yaptıkları oyunlardan keyif almasını istiyorlarsa böylesine deli saçması şeylerle uğraştırmak yerine oyunu çok daha stabil hale getirmekle, oyuna çok daha kullanışlı multiplayer haritalar eklemekle uğraşsalar çok daha güzel olur. Ama yukarıda Allah var sütten ağzı yanınca insan yoğurdu üfleyerek yiyor. Sadece Battlefield için geçerli değil bundan sonra hiç bir oyuna ön sipariş falan vermek yok çıkmadan. Papaz aynı pilavı ikinciye yemez, yemeyecekte bundan sonra...

Venom Snake

25.1.2014 02:01:56

-1
quote:

Orijinalden alıntı: KFK Haftasonunu oyun oynayarak geçirmek isteyenler için müjdeli bir haber olsa gerek...

Neden müjdeli bir haber olsun arkadaşım! Oyun çok mu sorunsuz, çok mu keyifli? Ne ifade ediyor, saçma sapan, yarım yamalak bir oyunda 2xp etkinliğinin olması? Haber mi yapıyorsunuz şaka mı belli değil! Sayfanın %50'lik kısmı reklam boşluğu zaten, kalan %50'yi bile doldurmaya çalışıyorsunuz.

Bu oyunlar için birçok arkadaşımız para biriktiriyor ve birçoğumuzun aldığı maaşın ciddi bir kısmına denk geliyor bu oyunların ederi. Böyle bir çöpe parası giden insanları ne zaman yazdınız? Reklam mı verelim biz de? Tamam oyuncu hakları sendikası gibi davranın demiyorum ama firma bülteni gibi de haber yapmayın!..
Oyun gayet güzel.Keyif alarak oynuyorum.Sorunlara da rastlamadım uzun zamandır patchlerle kendine geliyor oyun.Ne saçma sapan ne de yarım yamalak . . .

KFK

25.1.2014 01:58:21

-1
Haftasonunu oyun oynayarak geçirmek isteyenler için müjdeli bir haber olsa gerek... Neden müjdeli bir haber olsun arkadaşım! Oyun çok mu sorunsuz, çok mu keyifli? Ne ifade ediyor, saçma sapan, yarım yamalak bir oyunda 2xp etkinliğinin olması? Haber mi yapıyorsunuz şaka mı belli değil! Sayfanın %50'lik kısmı reklam boşluğu zaten, kalan %50'yi bile doldurmaya çalışıyorsunuz. Bu oyunlar için birçok arkadaşımız para biriktiriyor ve birçoğumuzun aldığı maaşın ciddi bir kısmına denk geliyor bu oyunların ederi. Böyle bir çöpe parası giden insanları ne zaman yazdınız? Reklam mı verelim biz de? Tamam oyuncu hakları sendikası gibi davranın demiyorum ama firma bülteni gibi de haber yapmayın!..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Battlefield 4 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
191 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız