Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

BF3'ün Armored Kill DLC'sinden Ekran Görüntüleri


     Bilindiği üzere, bu ay, Battlefield 3'ün ikinci indirilebilir içeriği olan Close Quarters yayımlanacak ve DLC takvimine göre, üçüncü indirilebilir içerik olan Armored Kill de çıkışını Eylül ayında yapacak.
 
     Close Quarters ile küçük haritalara yönelen DICE, Armored Kill indirilebilir içeriği ile birlikte adından da anlaşılabileceği gibi daha çok araçlar ile yapılacak savaşlara özel haritalar hazırlayacak. Bugün ise bu indirilebilir içeriğe ait bir kaç ekran görüntüsü yayımlandı.
 
     Bu ekran görüntülerinde jet, helikopter ve tankları görüyoruz. Ayrıca etrafta görülen atmosfer de içeriğe oldukça uygun olmuş. Yayımlanan ekran görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz. 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Battlefield 3 DICE EA games PC PS3 Xbox 360 FPS Patrick Bach
LittleBigPlanet Karting'e E3'den Ekran Görüntüleri Sony'nin Yeni Bombası Beyond'dan Görüntüler
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

tayguncifci

13.6.2012 00:52:09

-1
quote:

Para, para, para... EA yöneticileri paralardan tuvalet kağıdı yapmaya doyamadılar herhalde.Amaçları ne acaba çok merak ediyorum.Ayakta düdüklüyolar bizi resmen.O oyuna 100 lira verdiğim güne lanet olsun.Böyle olacağını bilsem kuruş harcamazdım.Yok premium, yok dlc, yok zremium, yok pokmiyum...
bak biraz kafayı çalıştır. sen o dlc'yi aldınmı...? almadın.... o zaman ayakta düdüklenmiş olmuyosun anladın.......düştümü jeton. alıp almamak senin elinde. almadın diye oyunumu kapattılar ha. oynayamıyomusun....

tayguncifci

13.6.2012 00:48:35

0
size para vermezseniz bu oyunu oynayamazsınız diyenmi var. arkadaşlar biraz mantıklı yorumlar yapın. sadece oyunu alıp bi dünya haritada oynabilirisin. ekstra dlc'leri isteyen alır istiyen almaz. adam para veriyosa ve harita alıyosa bizene sizene bundan.

cino48

6.6.2012 16:27:06

0
seni seviyorum bf

RealArek

6.6.2012 08:24:50

+1
EA Battlefield 3 çok zorluyo adamlar bence yapicak oyun bulamadi full buna çalişiyo napsakda para alsak gibisinden beyler ben battlefield bad company 2 oynuyorum çok rahatim iyki battlefield 3 almamişim oyun çiktindan beri ne varsa herşey ayri parali geldi oyunu baya yarim yapmişlar bunlari oyuna önceden eklemeleri lazimdi.

BSC Misafiri

5.6.2012 16:46:53

0
şu haritaları dlc olarak satmak ,oyuncuları sömürgeleştiriyor !!!

thepunisherWZ

5.6.2012 16:43:54

+5
Para, para, para... EA yöneticileri paralardan tuvalet kağıdı yapmaya doyamadılar herhalde.Amaçları ne acaba çok merak ediyorum.Ayakta düdüklüyolar bizi resmen.O oyuna 100 lira verdiğim güne lanet olsun.Böyle olacağını bilsem kuruş harcamazdım.Yok premium, yok dlc, yok zremium, yok pokmiyum...

RISC64

5.6.2012 16:19:36

+1
premium ismi ile bettlefield adını kirlettin ea sana değil altın dışkı elmastan bi dışkı haktır. belasını bulsada dice ın dağıtıcılığını başkası yapsa yoksa seri benim için çöküşte.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Battlefield 3
+ TAKİBE
AL
510 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız