Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

BC2: Vietnam'ın Yeni Haritası PC İçin Çıktı

Bad Company 2 ve onun ek paketi Vietnam, bu sene oynadığım en iyi multiplayer deneyimini sunan oyunlardan birisi.

     DICE'in Battlefield: Bad Company 2: Vietnam'ın çıkışıyla birlikte başlattığı takım aksiyonuna yönelik etkinlik, PC oyuncuları için bugün bitti ve Vietnam için 5. haritaya kavuştu.
 
     PC oyuncuları, 9 günde 69 milyon takım faaliyeti yaparak, "Operation Hastings" adındaki 5. haritayı açtılar. Bu takım faaliyetleri içerisinde, mermi desteği, iyileştirme, takım arkadaşını canlandırma gibi Battlefield serisinin multiplayerini daha eğlenceli hâle getiren şeyler bulunuyor. 
 
     Operation Hastings adındaki bu haritada, oyunun bütün modları oynanabilir durumda. Ancak ne yazıkki, incelememizde de eksiler bölümünde bulunan yıkılabilir yapıların azlığı, bu yeni haritada da karşımıza çıkıyor.
 
     PC oyuncularının yanı sıra, PS3 kullanıcıları 69 milyon takım faaliyetinin 27 milyonunu, Xbox 360 kullanıcıları ise 36 milyonunu yapmış durumda. Ancak Vietnam'ın PC'ye 3 gün daha erken çıktığını da hatırlatalım.

Bu haberin bağlantısı
URL
Battlefield Battlefield : Bad Company 2 PC PS3 Xbox 360 DICE EA Games Battlefield Battlefield : Bad Company 2 PC PS3 Xbox 360 DICE EA Games
En Başarılı Silent Hill Cosplay'leri Motorstorm: Apocalypse'in Kapak Tasarımı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

kubiilay

2.1.2011 13:29:42

0
o sorun bende'de oluyordu ama geri düzeliyordu.levelin geri geliyor.

BSC Misafiri

30.12.2010 17:59:16

0
Dun girdim 3 saat oynadim cikinca bi baktim rankler felan hersey sifirlanmis, yeni harita cikaragina EA once oyuna destek ciksin, hergun rank 1den mi basliycaz?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Battlefield: Bad Company 2 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
41 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız