Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

BBC'nin iPlayer Yazılımı Xbox Live'da Çıktı

 
     HBO Go'nun çıkacağı haberlerinden sonra BBC'nin TV programı iPlayer bugün Xbox Live'da indirmeye sunuldu. İngiltere'de bağlanan Xbox Live kullanıcılarının hepsi, yani sadece Gold üyeler değil, bu programı çekip kullanmaya başlayabiliyorlar (Türkiye'den içerik kısıtlaması olabilir).
 
     iPlayer'ın Kinect destekli bir menüsü bulunuyor ve Nexflix ile Vuze benzeri işliyor. Yazılımın gecikmesinin nedeninde sadece Gold üyelere değil tüm üyelere hitap etmesi yatıyor. Microsoft artık tüm firmalara Gold zorunluluğu sunmuyor. Xbox Live Gold üyelerin günde bir saatten fazlasını oyun dışında eğlenceye ayırdığı düşünülürse, firmaların Xbox Live'da TV'ler için ekstra içerik sağlaması konusuna daha fazla önem vermesi mantıksız değil. Bir kaç gün içerisinde Dashboard'unuzda iPlayer logosunu görebilecek ve içeriklerden yararlanmaya başlayabileceksiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Xbox Live Xbox 360 X360 Xbox360 XBL BBC BBC iPlayer iPlayer
Gamescom 2012'nin İlk Katılımcıları Belli Oldu Dragon Age 2 DLC'si İptal!

ebedidevlet

20.3.2012 23:52:02

0
Gold üyelik zorunluluğu olmaması güzel. Diğer uygulamalarda da gold üyelik zorunluluğu kaldırılmalı. Özellikle YouTube, Facebook ve Twitter uygulamalarında.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox 360
+ TAKİBE
AL
54 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız