Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Aylık 60 Milyonun Üzerinde Aktif Oyuncuya Ev Sahipliği Yapan Roblox'u Yapan Ekip Genişliyor


     Online oyun dünyasının sosyalleşme tabanlı en popüler ağlarından biri olan Roblox'un yönetim ekibine Silikon Vadisi'nin tozunu yutmuş isimler katıldı.

     25 yıllık insan kaynakları deneyimi bulunan ve HP, Applied Biosysystems, Salesforce ve Apple gibi firmalarda önemli görevler üstlenmiş olan Jennifes Hedding yönetim ekibinde insan kaynakları müdürü olurken, 20 yıllık profesyonel data center ve network uzmanlığı bulunan ve Dropbox ve Facebook gibi önemli şirketlerde görev almış olan Daniel Williams, üretim mühendisliği ekibinin başkan yardımcı oldu. Platformlar için ürün bölümünün başkan yardımcılığına getirilen Matt Kaufman ise şirketin para kazanma, uluslararası genişleme ve çocuk güvenliği gibi konularda vizyonunu yönetmekten sorumlu olacak.

     Her biri 20 yılın üzerinde Silikon Vadisi deneyimi bulunan bu isimleri bünyesine katmanın yanında Roblox, oyuncu istatistikleriyle de dikkat çekiyor. Aylık 64 milyonun üzerinde aktif oyuncu tarafından oynanan oyunda içerik üreten 1.9 milyondan fazla oyuncu bulunmakta. Xbox için cross-platform desteği sunan oyun PC ve Mac'lerde, mobilde ve sanal gerçeklik desteğiyle birlikte VR sistemlerinde oynanabiliyor.

     Roblox dünyasına adım atmak istiyorsanız buradan kayıt olabilir, oyunun dünyasını merak ediyosanız tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak roblox roblox pc xbox social facebook hp apple
PlayerUnknown's Battlegrounds'a 3D Yeniden Oynatma ve Kill Cam Özelliği Geliyor The Witcher 3: Wild Hunt Xbox One X Güncellemesi Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Öfkelivehızlı

23.12.2017 12:38:15

0
Çok saçma diyen arkadaş kaç yaşında merak ettim. Roblox bir oyun değil, oyun motorudur. Minecraftta 2-3 bina yaratırsın ama Roblox'ta scriptlerle kodlarla oyun yaratıyorsun.

BSC Misafiri

21.12.2017 17:29:41

0
Çok saçma bir oyun bana kalırsa minecraft daha başarılı bir oyun
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız