Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

AvP'den Yeni Bir Video Daha

Oyun grafiksel anlamda da oldukça iddialı olacak.
Çıkış tarihinin yaklaşması ile birlikte çok daha fazla içeriğin yayınlandığı yeni Aliens vs Predator oyunu için bir video daha yayınlandı.
 
19 Şubatta oyunseverler ile buluşacak olan oyunun bu videosunda ölüm hareketlerine yer verilmiş. Daha önceki açıklamalarda da bahsedilen bu ölüm hareketlerinin oyuna çok iyi bir şekilde yansıtıldığını görüyoruz.
 
Preview sürümünü de deneme fırsatı bulduğumuz oyunun bu yönden oldukça etkileyici olduğunu şahsen söyleyebilirim. Özellikle Aliens ve Predator ırklarını seçtiğinizde bu öldürme hareketlerinin çeşitliliğine daha fazla şahit oluyorsunuz. Marine seçtiğinizde ise öldürmekten çok korku ve mücadeleye odaklı bir oynanış ile karşılaşıyoruz.
 
Örneğin Marine seçtiğinizde karşınıza bir Alien çıktı. Hemen dibinizde belirdiği için dipçik vurarak kaçmaya çalışıyorsunuz ve o da size karşılık vererek saldırmaya devam ediyor ve göze oldukça hoş ve korkutucu gelen bir mücadelenin ortasında kalıyorsunuz.
 
PC sürümü DirectX 11 de destekleyecek olan oyunun sitemizde yer alan ön incelemesine buradan, yayınlanan ölüm hareketlerinin yer aldığı tanıtım videosuna ise buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Aliens vs Predator FPS Sega Rebellion PC PS3 xbox 360
World at War içerikleri 2009'un Birincisi God of War 3'ün Amerika Kapağı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Aliens vs. Predator
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız