Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Attack on Titan 2: Final Battle PS4, Switch ve PC için Derecelendirildi

 
Attack on Titan 2: Final Battle ve Final Battle Upgrade Pack Tayvan Dijital Oyun Derecelendirme Komitesi tarafından PlayStation 4, Nintendo Switch ve PC platformları için derecelendirildi.

Yayıncı olarak Koei Tecmo listelendi ve bu da bu derecelendirmelerin Mart 2018'de çıkış yapan Attack on Titan 2'nin güncellenmiş versiyonları ile ilgili olabileceğini işaret ediyor. Xbox One versiyonu derecelendirilmedi çünkü orijinal oyun Tayvan'da Xbox One için çıkmamıştı, PS Vita versiyonu da derecelendirilmedi zira o da sadece Japonya'da çıkmıştı.

Upgrade Pack muhtemelen orijinal oyuna sahip olan kullanıcıların oyunu Final Battle sürümüne güncellemelerine sağlayacak bir paket olacak. Attack on Titan 2: Final Battle ise ana oyun ile tüm indirilebilir içeriklerin bulunduğu bir paket olacak gibi görünüyor.

Yayıncı Koei Tecmo ve geliştirici Attack on Titan 2: Final Battle ve Final Battle Upgrade Pack hakkında henüz resmi bir açıklamada bulunmadı.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Dragon's Dogma Anime Dizisi Netflix Tarafından Duyuruldu 2D Aksiyon RPG Niffelheim PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız