Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Assassin's Creed: Unity'de Neden Sadece Co-op Multiplayer Olacak?


    Assassin's Creed'in birbirimize karşı savaştığımız multiplayer modları oyuncuların büyük bölümü için her ne kadar çok bağlayıcı özelliklere sahip olmasa da kötü tasarlanmış değillerdi. Ubisoft, Assassin's Creed: Unity'de ise tamamen farklı bir yol izliyor.
 
   Ubisoft, Assassin's Creed: Unity'de sadece co-op modların olacağını söylüyor. Bunun sebebiyse şu şekilde açıklanıyor:
 
    "Oyuncuların paylaşabilecekleri bir deneyim üzerinde çalışma fikrini ilk aşamalardan itibaren benimsemiştik. Bunun anlamı ana dinamikleri karşılıklı mücadele yerine birlikte oynama üzerine inşa ettik. Yani dövüşleri çok sayıda oyuncunun etkileşim içine girebilecekleri; her seferinde farklı tepki veren yapay zekaya karşı en iyi şekilde savaşabilecekleri  şekilde yeniden tasarladık."
 
    Assassin's Creed: Unity'nin bölüm tasarımcısı Bruno St-André yaklaşık 6 yıldır Ubisoft'la birlikte çalışıyormuş. Şu ana kadar serinin Assassin's Creed 2, Brotherhood, Revelation ve Liberation gibi oyunlarında görev almış oldukça deneyimli bir isimle karşı karşıyayız.
 
     Bruno St-André co-op konusunun sadece dövüşleri değiştirmediğini aynı zamanda navigasyon ve gizlilik gibi konuları da etkilediğini söylüyor. Yani co-op multiplayer modlar üzerinde (ana senaryo modu co-op değil) özel olarak durulmuş.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak totalxbox ubisoft assassin's creed assassin's creed unity xbox one playstation 4 fransız ihtilali yeni nesil assassin's creed macera aksiyon
Mario Kart 8 Oyuncakları MC Donald's Menüsüne Giriyor Lionhead Studios Yeni Bir Oyun Üzerinde Çalışmaya Başlamış
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

einhander

26.6.2014 14:22:22

0
keske senaryoyu oynayabılseydık

Guest-90F2E1A19

21.6.2014 00:34:34

0
quote:

Orijinalden alıntı: Gilthaniel Forumdonanım üyelerinin bu Ubisoft karalama kampanyası ne zaman son bulacak merak ediyorum ayrıca ne WD'miş ya sanki herkes oyunları ultrada oynuyor herkeste 4-5 bin liralık sistemler var.adamlar yok toz efekti kırpılmış yok bilmem ne, tırtıp saymak için havada toz taneciklerini saymak için oyun oynuyorsunuz yapmayın etmeyin ya.

Ubinin tanıttığı bütün oyunları büyük bir heyecanla bekliyorum.bütün serilerinden acayip keyif alıyorum,bütün stüdyolarını aktif kullanıp single player oyunculuğu adına bi dolu iş yapıyorlar.
Tam da benim söyleyeceklerimi yazmışsın kardeş ağzına sağlık, +1 yetmedi belirteyim dedim :D

Gilthaniel

20.6.2014 18:52:39

+2
Forumdonanım üyelerinin bu Ubisoft karalama kampanyası ne zaman son bulacak merak ediyorum ayrıca ne WD'miş ya sanki herkes oyunları ultrada oynuyor herkeste 4-5 bin liralık sistemler var.adamlar yok toz efekti kırpılmış yok bilmem ne, tırtıp saymak için havada toz taneciklerini saymak için oyun oynuyorsunuz yapmayın etmeyin ya. Ubinin tanıttığı bütün oyunları büyük bir heyecanla bekliyorum.bütün serilerinden acayip keyif alıyorum,bütün stüdyolarını aktif kullanıp single player oyunculuğu adına bi dolu iş yapıyorlar.

BSC Misafiri

20.6.2014 17:51:33

-1
quote:

Orijinalden alıntı: crazywinner3 Çünkü diğeri olmamıştı. Dürüst olayım oynamadım hiç ama izlediğim kadarıyla diğer ac'nin multiplayer'ları sıkıcı ve fazla oynanamayacak bir yapıya sahip bence
Oynamadığın belli. Yanlış anlama ama esas sıkıcı olan senin bu ön yargılı mesajın NOKTA

Aaron Paul

20.6.2014 17:08:45

-4
4 Assasins'i senaryoda görünce heyecanlanmıştım...Yazık oldu. Fakat UBI işte değişmez... Far cry'ı da bozdu bozacaklar. PoP'da gelmiyor... WD hayal kırıklığı oldu oyun otaritelerince... Vs Vs...

crazywinner3

20.6.2014 16:49:37

+1
Çünkü diğeri olmamıştı. Dürüst olayım oynamadım hiç ama izlediğim kadarıyla diğer ac'nin multiplayer'ları sıkıcı ve fazla oynanamayacak bir yapıya sahip bence
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin’s Creed Unity
+ TAKİBE
AL
97 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız