Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Assasin's Creed III'den Yeni Tanıtım Videosu!

 
   Assassin's Creed III'ün dördüncü ve son yapımcı günlüğü de bugün yayınlandı. America, by Land and Sea isimli videoda oyuna eklenen yeni envanterler, dinamik hava şarları, kalabalık halkın hareketliliği ve hayvanların yapay zekalarına değinilmiş.
 
   Yapımcılar, Boston ve New York'u oyuna aktarırken pek çok araştırma yapmış ve tarihi kaynaklara başvurarak dönemin şehir yapısını birebir olarak oyuna aktarmaya çalışmış. O dönemde ticari yönden büyük öneme sahip olan deniz taşımacılığı da oyunda önemli bir element olarak gösterilmeye çalışılmış. Kalabalık halk hareketlerini yeni animasyonlarla destekleyen yapımcı ekip, işin içine halk içinde yaşayan hayvanları kedi, köpek ve domuz gibi canlıları da ekleyerek gerçekcilik hissini artırmayı amaçlamış. Düşmana yaklaşma ve suikastı düzenledikten sonra ortadan kaybolma olaylarında da yeni mekanlar karşımıza çıkıyor.
 
   AC III'de vahşi yaşamın da adına yaraşır bir etkiye sahip olacağı belirtiliyor. Oldukça geniş bir vahşi gezinme alanında kalın kar hareketlerinizi etkileyecek ve vahşi hayvanlar her seferinde canınızı almaya çalışacak (geyikler değil tabii). Vahşi hayvanların hareketleri ve animasyonları da son derece gerçekci olmak üzere kurgulanmış.
 
   Videonun son kısmında bahsedilen deniz savaşlarına değinen yapımcılar, farklı gemilere atak da bulunabileceğimizi, saldırıdan galip gelirsek gemide yer alan ganimetlere el koyabileceğimizi ve denizleri kontrol ederek ticareti kendi lehimize çevirebileceğimizi belirtiyor. Gemi savaşlarının kendileri açısından çok önemli bir deneyim olduğunu belirten yapımcılar Asssasin's Creed III'ün yeni yüzüyle farklı oyuncuara da hitap edeceği görüşünde.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Assassin's Creed Assassin's Creed III PC PS3 Xbox 360 Wii U action aksiyon ubisoft ubisoft montreal
Yeni PS3 Modelini Daha Yakından Görün GoW: Ascension ve Daha Fazlası EG Expo'da
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

19.9.2012 20:24:47

0
Altyazı olaydı iyiydi

DeathLive

19.9.2012 19:57:50

0
Bu Video İzlerken Balık Satan Adamı Görünce Yahşi Batı Geldi Aklıma Aziz = Namusumuzlada Çalıştırmıyolar Tutucu P...ler :D

Sam.Fisher

19.9.2012 18:59:53

0
Çok zevkle oynanacak bir AC daha geliyor kısacası,heyecanla beklemeye devam...

Frantic22

19.9.2012 18:37:13

+2
Harbiden dinamik hava olayları olsun avlanmak olsun hepsi çok hoşuma gitti.Özellikle deniz savaşlarından galip gelerek ganimetleri toplayabilmek süper bir özellik.Oyun her yönüyle bomba gibi geliyor bride şu videoya altyazı eklense daha çok şey anlayacağız :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin's Creed III ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
310 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız