Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ash Ketchum, 22 Yıl Sonra İlk Kez Pokemon Şampiyonu Oldu

 
Çoğumuzun çocukluğunda yer etmiş olan başarılı Anime serisi Pokemon, ülkemizde ne yazık ki ilk sezonun yayınlanmasından sonra kaldırılsa da çoğu kişi Pokemon'u izlemeyi ve takip etmeyi bırakmadı. Pokemon GO ile ülkemizde yeniden popülerleşen Pokemon'un animesinin son sezonundan Pokemon sevdalıları için sonunda güzel bir haber geldi.
 
Pokemon'un ana karakteri olan Ash Ketchum 22 yıl sonra ilk kez Pokemon Şampiyonu oldu. Ash Ketchum, Alola Ligi'ni birincilikle bitirdi ve 22 yıllık hiç kazanılamayan kupa özlemini sonunda bitirdi. Bu şampiyonluk o kadar uzun zaman sonra geldi ki Ash bile kazandığında ilk başta inanamadı. 
 
Ash'in bu şampiyonluğu kazanması neredeyse 1100 bölüm sürdü. Ash'in şampiyonluğu kazandığı dakikaları aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak EuroGamer Pokemon Ash Şampiyon Anime
Apple Arcade Oyunu Rayman Mini'den Fragman Paylaşıldı Kojima'ya Göre Death Stranding'in Devamının Yapılması Gerekli Olabilir
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

matador_mirkhan

24.9.2019 23:08:54

0
Spoiler yedik tühh😂

yaratıc1KLAVYE

17.9.2019 11:11:36

0
Tebrikler Ash.

TheStarBox

17.9.2019 08:40:29

0
Adeta 16 yıl sonra ki fenerbahçe gibi :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız