Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Arma 4 Geliştirilmiyor Ancak Arma 3 Serinin Sonu Olmayacak

 
Bohemia Interactive Arma 3'ün serinin son oyunu olmayacağını ancak varsayıma dayanan bir Arma 4 hakkında konuşmak için çok erken olduğunu söylüyor.

Geçtiğimiz hafta Slovakyalı oyun sitesi CentrumHer'ün baş editörü twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında, Bohemia Interactive'i ziyaret ettiğini ve stüdyonun Arma 4'ün geliştirildiğini resmen doğruladığını söylemişti. 2016 yılında yine aynı site CentrumHer Bohemia Interactive'in Arma 4'ü geliştirmeye başladığını rapor etmişti.

Bohemia Interactive marka ve halkla ilişkiler yöneticisi Korneel van 't Land PC Gamer'a yaptığı açıklama ile birlikte bu söylentilere cevap verdi.

Korneel van 't Land, Arma 4'ün şu anda geliştirilmediğini ve amaçlarının Arma 3'ü en az birkaç yıl daha taze ve heyecanlı tutmak olduğunu belirtti. Ayrıca seriyi devam ettirmek istediklerini ancak şu anda devam oyunu hakkında paylaşacak herhangi bir planlarının olmadığını ekledi.
 
"Arma serisinin ne zaman ve ne şekilde devam edeceğini söylemek bizim için bile çok erken. Şu anda sadece, önümüzdeki yıllarda potansiyel olarak yeni bir Arma oyunu duyurmayı planlamadığımızı söyleyebiliriz. Bu zaman çizelgesi, gelecekteki tüm Bohemia oyunlarının Enfusion motorunda çalışmasını sağlamak ve Arma 3 tarafından belirlenen standartları aşmak ve gelecekteki gereksinimleri karşılamak şeklindeki hedeflerimizle ile alakalı. Şu anda gelecek yıl ve büyük ihtimalle devamındaki yıllarda resmi yeni içerikler ve umarız ki üçüncü parti indirilebilir içerikler ile Arma 3'ü desteklemeyi planlıyoruz."  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC GAMER ArmA 3 505 Gamestreet Bohemia simulasyon savaş simulasyonu pc
Red Dead Redemption 2 İnceleme Puanları Red Dead Redemption 2 Digital Foundry Analizi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Manhunt Three

25.10.2018 21:23:16

0
quote:

Orjinalden alıntı: porsux Taktiksel nişancı türünden az birşey umudum varsa eğer sebebi bu adamlar ve IGI 3 tür sanırım. Umarım simülasyon sevdasından birazcıkta olsa feragat edip içinde ilgi çekici bir hikaye olan, müzikleri, ara sahneleri falan olan ve eski usül taktiksel nişancı oyunlarının izlerini taşıyan bir oyun yaparlar.
Ah nerede...

porsux

25.10.2018 16:24:28

+1
Taktiksel nişancı türünden az birşey umudum varsa eğer sebebi bu adamlar ve IGI 3 tür sanırım. Umarım simülasyon sevdasından birazcıkta olsa feragat edip içinde ilgi çekici bir hikaye olan, müzikleri, ara sahneleri falan olan ve eski usül taktiksel nişancı oyunlarının izlerini taşıyan bir oyun yaparlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
ArmA 3
+ TAKİBE
AL
40 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız