Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Arkham City'de Harley Quinn ile Oynanamayacak

 
   2011 yılının kuşkusuz en iyi oyunlarından biri olan Batman Arkham City'nin GOTY sürümünün hazırlandığını hepimiz biliyoruz.
 
   Bu sürüm ile birlikte oyuna daha önceden çıkarılmış olan tüm indirilebilir içerikler de dahil edilecek. Bu içeriklerin yanında "Harley Quinn’s Revenge" adıyla yeni bir paket daha mevcut olacak. Ancak ismine bakarak yapımda Harley Quinn'i yönlendireceğimizi düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz. Çünkü yapılan açıklamaya göre bu ne yazık ki mümkün olmayacak.
 
   Ama bu paketin güzel bir yanı da yok değil. Örneğin bu içerik ile birlikte Batman ile Robin arasında geçiş yapabilme şansı yapabileceğiz. Yine de "Free Roam" modunda yanlızca Batman'i yönlendirebileceğimizi hatırlatalım.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak StickWiddlers Batman: Arkham City Arkham Has Moved PC PS3 xbox 360 Rocksteady Harley Quinn’s Revenge DLC GOTY Robin
Dungeon Defenders için Ödüllü Harita Yarışması Crysis 3'ün İlk Oynanış Videosu!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Pomeron_97

25.4.2012 18:27:20

0
Açıkçası çok üzülmedim ama eğer Harley Quinn ile de oynayabilcek olsaydık iyi olurdu.

Quadhros

24.4.2012 18:25:09

+1
Ehh yani.. Oldu olacak oyundaki tüm bosslarla oynayalım..?! Yalnız Catwoman'ı daha çok oynamak isterdim, o kısım biraz yavan kalmış gibi geliyor bana.. Sonra ki oyunda (eğer olacaksa) Catwoman daha aktif bir rol üstlenmeli senaryoda diye düşünüyorum..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Batman : Arkham City ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
179 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız