Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Arkham City Yazarı Bir Sonraki Oyunda Olmayacak


    Batman: Arkham Asylum ve Batman: Arkham City'nin senaryosunu yazan Paul Dini, bu iki oyunun senaryosunu beğenenlere üzücü haberi verdi. Paul Dini, oyun dünyasındaki senaristliğine son verdi.
 
    Bir sonraki Batman oyununda yer almayacağını açıklayan Paul Dini, Twitter üzerinden sorulan "Yeni bir oyun yazıyor musun? Arkham City'le son vereceğini duymuştum." sorusuna Dini, "Evet, sondu." cevabını verdi.
 
   Daha önce Paul Dini'den Arkham City çıkışı öncesinde olası bir Superman oyununa yönelik övgüler duymuştuk. Belki sürprizle beraber bu karar değişebilir.

Bu haberin bağlantısı
URL
Batman: Arkham City Arkham Has Moved PC PS3 xbox 360 Rocksteady
Yarışa Hazırlanın, Grid 2 Geliyor! LucasArts Başkanı Görevinden Ayrıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

3.9.2012 02:10:59

0
Kendimi bildim bileli çocukluğumdan beri Batman hayranıyım. Birçok batman senaryosu gördük. Bir çoğunu beyenmedik. Belki de aklımızda kendi batman'ımıız oluşturmak istedik her neyse :D Fakat Arkham city / asylum farklı bir çığır açtı. hem oyun olarak hem de batmanın dünyası olarak. batman bir kahraman değil . sessiz bir nöbetçi. dikkatli bir koruma . o kara şovalye o.O

Guest-90F2E1A19

4.8.2012 01:27:35

+2
@celtic warrior Evet DC'nin bir sürü kahramanı var ama onlar BATMAN değil çünkü BATMAN SÜPERKAHRAMAN DEĞİL.Batman'in son üçleme filmi bunu batman'i bilmeyenlere gösterdi.Tamam çizgi romanlarında gerçek dışı şeyler var bende çok okurum ama bunlar bir süperman veya inanılmaz 4 değil.ya Batman'i bilen anlamıştır anlatmak istediğimi :)

vergosa

3.8.2012 20:51:04

0
@Celtic Warrior GECEN HABERLERDE BATMAN OYUNUNUN WARNER BROSS TARAFINDAN DEVAM EDECEGI ESKI ZAMANDA GECECEGI HABERI VERILDI SITEYI TAKIP ETSEYDIN GORURDUN

fernando torrent

3.8.2012 18:25:11

+3
arkham'ı bitirseler iyi olcak. gotham city yapsınlar yaşayan şehir olsun çok guzel olur.

Celtic Warrior

3.8.2012 17:17:52

0
quote:

Orijinalden alıntı: vergosa OF YA BU KADAR BAŞARILI İKEN NEDEN AYRILIRKI
Suyu mu çıksın ? Arkham City bitmiştir teknik olarak. Batman'i başka oyunlara ekleyebilirler ama DC Comic's de bir sürü süper kahraman var. Sadece Batman olması şart değil. Bazı şeyleri tadında bırakmak gerek bazı firmaların aksine. Bazı firmalar( EA Games, Activision, Ubisoft)

vergosa

3.8.2012 14:45:46

0
OF YA BU KADAR BAŞARILI İKEN NEDEN AYRILIRKI
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Batman : Arkham City ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
179 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız