Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Arkham Asylum 2'de Robin Olacak mı?


 
     Geçtiğimiz yılın en büyük süprizi ve en iyi oyunlarından biri olan Batman : Arkham Asylum'un devam oyununda Batman'in en büyük yardımcısı Robin'i görebilecek miyiz?
 
     Penguen, CatWoman, Two Face ve daha bir çok yeni karakteri içerisinde barındırması beklenen Arkham Asylum 2'nin en merak edilen noktalarından birisi de Robin'in oyunda bulunup bulunmayacağı idi. Dünyanın en bilinen sitelerinden biri olan imdb.com, oyunun künyesinde Robin'i de listeledi. Robin'i seslendirecek olan sanatçı ise Final Fantasy 13'te Hope karakterini de seslendiren Vincent Martella olarak gözüküyor.
 
     Seslendirme sanatçıları arasıda özel bir yere sahip olan ve son olarak Darksiders'ta gördüğümüz Mark Hammil'in gene Joker'e hayat vereceği daha önce belli olmuştu.


Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Batman: Arkham Asylum 2 Arkham Has Moved PC PS3 xbox 360 Rocksteady
Eidos Oyunlarına Büyük Steam İndirimi Bodycount Resmen Duyuruldu

waltran

28.7.2010 07:22:05

0
http://www.imdb.com/title/tt1568322/fullcredits#cast ben robin felan göremedim acaba sonradan kaldırdılarmı yoksa imdb pro da mı görünüyor ? Vincent Martella en son batman under the red hood da robini seslendirmiş bu yüzden karışıklık olmuş olabilir belki robinin olmaması daha iyi olur bence ilk oyunda süper karizmatik bir batman vardı yanına robini koyupta mahvetmemeliler
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Batman : Arkham City ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
179 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız