Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Arkane Studios: Bioshock'un Ertelenmesi Süper Oldu


   Köklü FPS oyunlarından biri olan Bioshock serisinin son oyununun geçtiğimiz günlerde ertelenmesi, hayranlarını büyük bir hayalkırıklığına uğratmıştı.
 
   Ancak görünüşe göre bu olaya sevinenler de var. Dishonored'ın yapımcısı Arkane Studios, verdikleri bir röportajda Bioshock Infınıte'nin ertelenmesinin "mükemmel" bir haber olduğunu belirtti. Bioshock yapımcılarının da çok çalıştığını ve başarılı olacaklarını dile getiren Ricardo Bare, "Tatil sezonunda çok fazla iyi oyun çıkıyor. Dolayısıyla büyük oyunlardan birinin ertelenmesi bizim işimizi kolaylaştırır" sözleriyle mutluluğunun sebebini açıkladı.
 
   Böyle bir açıklamanın etik açıdan doğru olup olmadığı tartışılır. Ancak böylesine büyük beklentileri olan bir oyunun, Bioshock'tan bu derece çekinmesi kafada soru işaretleri bırakıyor. Tabii bu aşamada karar siz oyunculara kalıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak BeefJack Dishonored Arcane Studios Bethesda Softworks FPS bioshock infinite ertelenme 2k games
Skulls of the Shogun E3 Videosu Yayımlandı Kojima:Hardcore ve Sosyal Oyunlar Birlikte Büyüyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

orfur

11.6.2012 19:09:25

+2
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Sen de kimsin Arkane? Büyü de gel.
Arkane Studios Bioshock 2 nin yapımında bulunmuş bir sütüdyodur muhtemelen bu açıklamayı eski iş arkadaşlarına iltifatta bulumak için yapmış olabilir. Gerçektende çok hoş bir davranış.

BSC Misafiri

11.6.2012 16:53:45

-4
Sen de kimsin Arkane? Büyü de gel.

BSC Misafiri

11.6.2012 14:24:35

+4
Çekinme ile alakası yok.Adamlar yeni bir oyun deniyorlar ve bunun getirdiği pek çok risk var.Bioshock ise isim yapmış büyük bir fan kitlesine sahip.ve aynı anda piyasa çıkmaları satışlara yansıyacaktır elbet.Adam bunu dile getirmiş.Ayrıca dishonoredin türe pek çok yenilik getiriceğine inanıyorum.

BSC Misafiri

11.6.2012 14:24:01

0
fps nin babası derken ? 2007 de çıkmış bir oyun mu fps nin babası ? sözünüzden kastınız system shock sa eğer belirtmeniz gerekirdi diye düşünüyorum insanlar yanlış anlayabilir.

sarjaleti

11.6.2012 14:04:36

-1
Ben de olsam ben de sevinirdim açıkçası.

aCAN.v

11.6.2012 13:55:23

0
konuyla fazla ilgisi yok ama bencede bazi oyunlar ertelensin hepsi bir birine cok yakin tarihde cikiyor hangisi alacagiz be kardesim .. birde benim gibi oyunu orjinal alan ve konsol kullananlar yandi oyunlar konsollarda cok daha pahali bi takas var iste ama onun icinde para lazim ...

ErdemZen

11.6.2012 13:45:18

+4
Bence sözler çok olumlu. Ben aynı temayı(SteamPunk) işleyen efsanevi bir seriye saygı duydukları anlamını çıkarttım buradan. EA veya Act. gibi rakiplerini yok saysalardı, oldukları yerde sayacaklardı. 2 oyunu da merakla bekliyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dishonored ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
95 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız