Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Arkane Lyon'un FPS Oyunu Deathloop'tan Yeni Bir Fragman Yayınladı

 
Yayıncı Bethesda Softworks ve geliştirici Arkane Lyon, FPS Oyunu Deathloop için yeni bir fragman yayınladı. Fragmanda Deathloop yönetmeni Dinga Bakaba, oyuncuların Deathloop'un cinayet bulmacasını çözmek ve Colt'u Blackreef'in zaman döngüsünden kurtarmak için yapmaları gerekenleri anlatıyor.

Deathloop 21 Mayıs'ta PlayStation 5 ile PC (Steam) için çıkış yapacak ve konsolda bir yıl boyunca PlayStation'a özel kalacak.

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 
 
Deathloop, Dishonored serisinin arkasındaki ödüllü stüdyo Arkane Lyon imzalı yeni nesil bir birinci şahıs nişancı oyunu. Deathloop'ta, Blackreef Adası'nda aynı günü sonsuza dek tekrar etmeye mahkum olan iki rakip suikastçı var. Colt olarak kaçmak için tek şansınız gün sıfırlanmadan önce sekiz ana hedefi ortadan kaldırarak döngüyü sona erdirmek. Her döngüden yeni şeyler öğrenin; farklı yollar deneyin, bilgi toplayın, yeni silahlar ve yetenekler bulun. Döngüyü kırmak için ne gerekiyorsa yapın.
 
İLK SEFERDE BAŞARAMAZSANIZ… YİNE DENEYİN, YİNE ÖLÜN
Her yeni döngü, işleri değiştirmek için yeni bir fırsat anlamına geliyor. Her denemede öğrendiğiniz bilgileri kullanarak oyun stilinizi değiştirin. İsterseniz dikkat çekmeden birer birer hedeflerinizi öldürün, isterseniz kavgaya bodoslama dalın ve mermiler havada uçuşsun. Her döngüde yeni sırlar öğrenecek, hem hedefleriniz hem de Blackreef Adası hakkında bilgi toplayacak ve cephaneliğinizi genişleteceksiniz. Bir dizi dünya dışı yeteneğe ve silah seçeneğine sahip olacak ve bu araçları çarpıcı oldukları kadar yıkıcı da olan çatışmalarda kullanacaksınız. Avcıyla avının karşı karşıya geldiği bu ölümcül oyunda hayatta kalmak için sahip olduklarınızı akıllıca kullanın. 
 
TEK OYUNCULU OYNANIŞINA ÇOK OYUNCULU ÖLÜMCÜL DOKUNUŞ
Kahraman mısınız, kötü karakter mi? Colt karakteriyle Blackreef Adası'nın dört bir yanındaki hedefleri avlayıp döngüyü kırarak ve özgürlüğünüze kavuşarak DEATHLOOP'un ana hikâyesini deneyimleyeceksiniz. Aynı zamanda, başka bir oyuncu da sizi avlamaya çalışan rakibiniz Julianna'yı kontrol edebilecek. Eğer oyuna biraz sinsilik katmak istiyorsanız, siz de Julianna'nın havalı ayakkabılarını giyebilir ve Colt'u öldürmek üzere başka bir oyuncunun oyununa sızabilirsiniz. Oyunu çok oyunculu oynamak tamamen isteğe bağlı; kendi hikâyenizde Julianna'nın yapay zekâ tarafından kontrol edilmesini de tercih edebilirsiniz. 
 
Blackreef Adasi; Cennet Mi· Ceza Mi?
Arkane; çoklu seçenekleri ve anlık olarak ortaya çıkan oynanışları olan, muhteşem sanatsal dünyalarıyla tanınıyor. Deathloop; kendi içinde bir karaktermiş hissi veren çarpıcı, retro-gelecek ve 60'lardan esintiler taşıyan bir ortam sunuyor. Blackreef havalı bir harikalar diyarı olabilir ama Colt için burası ölümün anlamsız, onu esir tutan suçluların eğlencelerinin ise sonsuz olduğu yozlaşmış bir dünyadan ibaret bir hapishane. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Deathloop Bethesda Softworks Arkane Lyon birinci şahıs aksiyon oyunu
Wii U Sistem Yazılımı Güncellemesi 5.5.5 Yayınlandı The Witcher 3, Bloodstained: Ritual of the Night ve Daha Fazlası Xbox Game Pass'ten Ayrılıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

3.3.2021 01:48:28

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Pubg'nin iki kişili oynananını yapmışlar.
sana kötü bir haberim var bro...

m.A.A.d city

2.3.2021 23:44:55

0
PS4'e de çıkarmış bu oyun.

BSC Misafiri

2.3.2021 17:15:31

0
Pubg'nin iki kişili oynananını yapmışlar.

BSC Misafiri

2.3.2021 13:38:50

0
Pek ilgimi çekmedi bu oyun fiyat zaten pahalı oyun cikinca indirimde bakariz artık

BSC Misafiri

2.3.2021 13:34:18

0
Prey için çıkan moon dlcsine benziyor mantık yapan stüdyo da aynı zaten. Ama ben o mantığı pek sevmemiştim açıkçası
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Deathloop
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız