Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Are You Smarter Than a 5th Grader? Konsollar ve PC için Duyuruldu

 
 
Yayıncı HandyGames ve geliştirici Massive Miniteam, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Switch ve PC (Steam, Epic Games Store) için aynı adı taşıyan yarışma programına dayanan bir bilgi yarışması oyunu Are You Smarter Than a 5th Grader?'ı duyurdu. Oyun 2022 yılı içerisinde çıkış yapacak.
 
Are You Smarter than a 5th Grader? popüler TV serisine dayanan büyüleyici, esprili bir bilgi yarışması oyunudur. Çoktan seçmeli sorular, doğru-yanlış soruları ve mini oyunlar, 24 farklı konuda yeterliliğinizi test edecek. Zor bir soruyla karşı karşıya kaldığınızda, yardım için her zaman sınıf arkadaşlarınıza güvenebilirsiniz.

Hayvan bilimleri, kelime hazinesi, matematik ve daha fazlası gibi konularda 6800'den fazla soru, çeşitli, tamamen seslendirilmiş ve animasyonlu bir karakter kadrosu tarafından sunulur. Aslında bir 5. sınıf öğrencisinden daha akıllı olduğunuzu kanıtlamak için her bir mücadeleyi tek başınıza veya aileniz ve arkadaşlarınızla birlikte heyecan verici çok oyunculu çok oyunculu oyunda aşın.
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu bilgi yarışma soru cevap Are You Smarter Than a 5th Grader?
River City Saga: Three Kingdoms PS4 ve PC Sürümü Japonya'da Çıkıyor Ace Combat 7: Skies Unknown ile Top Gun: Maverick iş Birliği Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız