Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Arcade Yarış Oyunu Slipstream, PlayStation, Xbox ve Switch Konsollarına Geldi

 
 
Yayıncı ve geliştirici Ansdor, OutRun'dan ilham alan arcade yarış oyunu Slipstream'i PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch, PlayStation 4 ve Xbox One için piyasaya sürdüğünü duyurdu. Oyun ilk olarak 2018 yılında PC için çıkış yaptı.
 
Slipstream, 80’lerin sonu ve 90’ların başındaki görsellerden, müziklerden, oyunlardan ve arabalardan ilham alan bir yarış oyunudur. Bu oyun, özgün retro hissiyatı ve benzersiz grafikleriyle oyuncuların -gerçekten de- geçmişe dönmesini sağlayan özel bir oyun motoruyla geliştirilmiştir.
 
Synth pop ve jaz fusion esintileri taşıyan müzikler, şehirlerin, çöllerin, ormanların, dağların ve kumsalların bulunduğu, dünyanın dört bir yanından egzotik konumda atmosferi hissetmeni sağlıyor. Drift, geri sarma ve slipstream mekanikleri, oynanışa derinlik ekliyor ve ortaya zorlayıcı ve heyecan verici bir deneyim çıkıyor. 
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vgchartz yarış aksiyon macera Slipstream
Story of Seasons: Pioneers of Olive Town Batya PS4 için Geliyor Ubisoft, Tepkilere Rağmen Oyunlarına NFT Eklemeyi Planlıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

8.4.2022 20:10:51

0
OutRun 1986 36 yıl sonra geri döndü.Hem de remastered ya da remake değil.Acaba şimdiki sistem oyunu çalıştırabilecek mi

Lord Melkor

8.4.2022 17:08:18

+1
Trailerın başı algımı yok etti o arabalar ileri mi gidiyor geri mi ? Bana igeri gidiyor gibi geldi ama neden geri geri gitsin ki böyle bir mod mu olacak acaba
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız