Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"Ara Oyunlar Olmasaydı AC III de Olmazdı"

Bu sefer Connor'ın hikayesine tanık olacağız.
 
     Assassin's Creed serisinn Kreatif Yönetmeni Alex Hutchinson, "Seri yıllık hale getirilmeseydi Assassin's Creed 3'ün çıkması imkansız olurdu." dedi. Yapımcı, Ubisoft'un geleneksel olarak yılda bir Assassin's Creed oyunu çıkartmasını savunarak, Brotherhood ve Revelations'ın seriye katkısından bahsetti.
 
     "Artık bu serinin üzerinde çalışan birden çok ekip var. Biz üçüncü oyuna Ocak 2010'da Brotherhood ekibiyle aynı anda başladık yani Revelations'dan önce. Çekirdek ekibin bu oyunu neredeyse üç yıldır geliştirdiğini çıkartabilirsiniz, ki bu artık günümüz oyunlarında zor görülen bir durumdur. Çünkü endüstride bu kadar uzun süreli projeler hem çok maliyetlidir hem de risklidir. Bu nedenle bu projeyi finanse etmek için diğer oyunlara ihtiyacımız vardı."
 
     "İnsanlar ne kadar sık oyun çıkarttığımızla ilgili konuşmaları aslında komik bir durum çünkü ben bu oyunların oldukça iyi yapımlar olduğunu düşünüyorum. Mesela Breaking Bad hergün yayınlansa hergün oturup izlerim ve TV'de başka birşeye ihtiyacım kalmaz ama sanıyorum ki insanların hoşnut olmadığı bazı şeyler var. Ayrıca Assassin's Creed serisinin bir güzelliği de eğer iyi bir oyun yapıyorsanız kendini yeni bir oyun serisiymiş gibi hissettiriyor. Çünkü hâlâ karakter yönlendirme ve savaşmayla ilgili olsa da yeni kahraman, yeni çevre ve yepyeni bir fantezi sunması tamamen yeni bir seri üretmek kadar maliyetli bir iş."
 
     Yapımcının Assassin's Creed serisinin üçüncü oyunda sona erip ermeyeceği konusunda açıklaması şu şekilde oldu: "Sanıyorum ki seriyi devam ettireceğiz ve yeni fikirlerimiz var."
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Assassin's Creed Assassin's Creed III PC PS3 Xbox 360 Wii U action aksiyon ubisoft ubisoft montreal
Alien Fear'dan Yeni Ekran Görüntüleri EA Sports, Yeni Nesilde PES'le Rekabete Hazır
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

12.6.2012 11:31:03

0
Yeni fikirlerin arasında şu yapay zekaya el atmak vardır inşallah, 3 yıldır geliştiriyorlar adamlar üstelik yeni motorla ama hala etrafımızı saran adamlar odun gibi bekliyor.

- The Stig -

12.6.2012 03:51:14

0
AC bir efsanedir..3'te birçok yenilik gelecektir serinin en iyi oyunu olacak :) Brotherhood mükemmeldi ancak eksikleri elbet vardı..fakat 3 ile AC'nin nereye geldiğini hepberaber göreceğiz..

krnl

11.6.2012 23:09:18

0
quote:

Orijinalden alıntı: gam3hunter 2. oyundan itibaren satın aldığım bir seri Brotherhood 2 3 kere bitirdim senaryo modunu sonra Revelations aldım açıkçası oyunun sonunu zor getirdim brotherhood bariz farkı sadece şehir olması benim hiç hoşuma gitmedi oyunu tek başına düşünürsek zaten kötü değil ama bence seneyi boş geçmemek adına İstanbul gibi şehri heba ettiler___ac3 hakkında şimdiden büyük konuşmak istemiyorum ama izlediğim oyun içi videoda dövüş sistemi yine aynı mantıkla işliyor umarım bu serinin sonu gelmez ama böyle de devam etmemeli
Aynen katılıyorum.Revelations a ben de başladım şu an ama hiç sarmadı. ama zorlada olsa sonunu getirmeyi düşünüyorum çünkü en sevdiğim oyun serisi bu.ancak ac 3 oynanış sistemi diğer ac lerden farklı hem iki silahla aynı anda dövüşüosun hem de, bir grupla kılıçla dövüşürken diğer grup sana ateş edebiliyor ve böylece aynı anda ilgilenmen gereken kişi sayısı artıyor.Bu çok iyi bir özellik bence...

BSC Misafiri

11.6.2012 22:27:41

0
bence laf edilcek bi yani yok adam gibi olan tek oyun eleştiri almasıda normal. cünkü en iyi oyun.

lalala25

11.6.2012 21:49:04

0
AC hayranları konuyu basmış bende ac serisini çok severim ve genel bir özette bulunursam: Assassin's Creed: Çok farklı şeyler yoktu , çok oynandığında sıkıyordu fakat yinede güzeldi suikastçilik hissinin en çok olduğu oyundu. Assassin's Creed 2 : Para gelmesi büyük bir olaydı fakat bana fikrimi sorarsanız oyunda hiç suikastçi gibi değildik bazı görevler sıkıcıydı ve ayak işleriyle bile uğraştırıyorlardı. Assassin's Creed Brotherhood: Serinin en sevdiğim oyunu.Hem hikayesi muhteşemdi hemde yan görevleri olsun çok zevkliydi bazı yan görevler ezionun gençliğine bile dönüyordu yani zevkten kalkamıyordum başından. Assassin's Creed Revelations: Sıkıcıda değildi aman aman güzelde değildi.Hikayenin detaylarını güzelce öğrenmiştim. ______SPOILER içeren soru___ arkadaşlar revelations un bi bölümünde (yanlış hatırlamıyorsam) GEMİ ile kapadokya ya gidiyorduk.Buna dikkat eden var mı ?

ullu

11.6.2012 21:23:00

0
seriyi bitirsinler. ara hikayeler uydursunlar. fazla uzayın .... çıkıyor :D ayrıca seriyi çok severim ancak son 3 tüm şu oyunlarda baştan sona sadece 2 ana karakter oldu :D (ezio ve altair + desmond)

xLordRealx

11.6.2012 17:08:55

0
Ben hiç adamların cesetlerinden para toparladığımı hatırlamıyorum paso sandık topladım ve gelir getirmesi için dükkanlar, büyük yapıtlar satın aldım. Para olayı iyi kaldırılmasına gerek yok.

Sacrer

11.6.2012 16:03:04

0
Bir de şu para olayını kaldırsınlar ya. Böyle bazen çok güzel dövüşüyorum adamlarla sonra gidip üstlerindekileri fare gibi araklıyorum.:) Para olunca aksiyon yarıda kesiliyor.

gam3hunter

11.6.2012 14:25:38

+2
stun 11.06.2012 14:14:01 yazdığım yorumu şöyle anlatayım hani revelations oyunu brotherhood'tan önce çıkmış olsa aynı sıkıcılığı bu sefer brotherhood yaşayacaktım___ dediklerine bende katılıyorum İstanbulu heba etmişler derken oynanış yapısı ve bazı konularda olarak özgün olsaymış şehrin güzelliğiyle birlikte serinin üstünde bir oyun olurdu(şehir kötü tasarlanmış anlamında demedim yani) senaryo olarak bana da revelations daha doyurucu amacı daha güçlü geldi___oynadıktan sonra kafamda şu oluştu acaba brotherhood ile revelations ayrı olarak değilde birleştirilerek yapılsaydı yani romada oyunun belli kısmı ve başlangıcı geçseydi ve istanbul'da aynı şekilde sonlansaydı ? bence çok daha büyük patlama yapardı tabi burada firmanın para kazanma durumu da var

BSC Misafiri

11.6.2012 14:25:31

0
açıkçası cod serisinin taktiği açısından gidersek grafik veya oynayış değil ana ve yan senaryo zenginliği üzerine kurulu oyunlar cod 8 hatta 9 oyun çıkardı artık bitmesi normal assasin serisinin yeni nesille birlikte birkaç sene daha uzun soluklu olacağını düşünüyorum üstelik en az 3 ekip çalıştığı için yorulma olmaz ama risk alınıp temel dinamiklerin değişeceğine de ihtimal vermiyorum

stun

11.6.2012 14:14:01

0
gam3hunter 11.06.2012 13:49:53 bence revelation hikayesi bakımından brotherhooddan daha iyi ama oynanış olarak... hookblade i beğenmedim... brotherhoodda konu neydi.. amcamızı öldürüyorlardı... apple ' ı alıyorlardı... bizde hem apple ı geri alıyor hemde roma yı borgia dan kurtarıyorduk vs... konu tamamen... emek sarfedilmemiş.. buradakı herkezın 5-10 dk konu bulmaya çalışsa aklına gelebılecek birşey... ama animus tan çıktıgımızda hikayesi daha özenılmiş bir oyundu brotherhood... revelation ise.. 2. oyunda geçende babamızın hayali.. altairin.. sır perdesini aralama... özellıkle 1. oyundan sonra neler olduğunu anlama şansı..verildiği için çok mutluyum... istanbul heba edilmiş diyorsun.... herhangı bır oyunda bundan güzel bir istanbul varmı ben mi yanlış biliyorum... :? bu istanbul olabılecek en güzel istanbul idi... eski tarihi... istanbula geldiğimde görevlere başlamadan önce 2 saat dolaşıp... kuleleri ele geçirdim... koşarak değilde hiç sıkılmadan yürüyerek görevler arası yolculuk yaptım...

gam3hunter

11.6.2012 13:49:53

+3
2. oyundan itibaren satın aldığım bir seri Brotherhood 2 3 kere bitirdim senaryo modunu sonra Revelations aldım açıkçası oyunun sonunu zor getirdim brotherhood bariz farkı sadece şehir olması benim hiç hoşuma gitmedi oyunu tek başına düşünürsek zaten kötü değil ama bence seneyi boş geçmemek adına İstanbul gibi şehri heba ettiler___ac3 hakkında şimdiden büyük konuşmak istemiyorum ama izlediğim oyun içi videoda dövüş sistemi yine aynı mantıkla işliyor umarım bu serinin sonu gelmez ama böyle de devam etmemeli

encuni

11.6.2012 13:48:29

0
Yok la dövüş sistemi yine aynı wii u game play de gördüm öyle 3 4 kişi den bir tanesı saldırıyor.

wictoRy

11.6.2012 13:36:26

0
Adamlar taktik yapmış, iyi de olmuş 2 harika oyun oynamış olduk.

BSC Misafiri

11.6.2012 13:29:06

+2
Breaking bad konusunu doğru her gün yayınlansa ben de her gün izlerim ama başka dizilere de ihtiyacım var :) Oyunda dövüş sistemini biraz daha iyileştirmeleri lazım yaptıklarını da söylüyorlar ama ben çok bir değişim beklemiyorum. Yani Batman gibi bir sistem lazım 5 - 10 adamla aynı anda dövüşebileceğin falan.

Sir Maximus is BACK

11.6.2012 13:29:03

0
Aynen,kaliteli olacaksa çok sık çıkmasının bi zararı yok.Ama bi de şu var; Bütün kaliteli oyunların çıkış tarihleri hep aynı döneme denk getirilmesin.

uranus666

11.6.2012 13:20:21

+6
Çıkacak oyunlar kaliteli olacaksa,yılda bir değil 2 -3 oyun çıkartın,fakat insanların yakındıkları yılda çıkan oyun sayısı değil,oyunların birbirinin aynı olması...
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin's Creed III ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
310 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız