Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Apple Sonunda iPad Duyurusunu Yaptı

 
Apple uzun zamandır beklenen tablet bilgisayarı iPad'i sonunda görücüye çıkardı. Bakalım dizüstü bilgisayarların yeni rakibi ne gibi özelliklere sahipmiş.
 
Dizüstü bilgisayarların bir çok açıdan yetersiz olduğunu düşünen Apple'ın yeni bebeği iPad, firmanın  kendi geliştirdiği 1ghz'lik yongasını kullanıyor. Cihazın 9.7 inçlik bir ekrana sahip olacağı açıklandı.

iPad tıpkı iPhone gibi tek bir tuşa sahip olacak ve diğer bütün işlemler dokunmatik ekran sayesinde yapılacak. Ayrıca iPad'in bütün iPhone uygulama ve oyunlarını da çalıştıracağı açıklandı. Need for Speed: Shift de iPad'in tanıtımında gösterilen oyunlardan birisiydi.
 
Wi-fi ve 3G desteği de sunacak olan İpad microSim adındaki günümüzdeki sim kartlardan daha küçük kartlar kullanacak.
 
iPad'in fiyatı hafıza kapasitesine ve 3G desteğine göre değişiklik gösterecek. Aşağıdaki resimde özelliklerine göre iPad fiyatlarını görmeniz mümkün.
 
İpad'in bataryası ise ortalama 10 saat boyunca cihazımızı kullanmamızı sağlayacak. Sitemizdeki İpad tanıtım videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak iPad Apple iPhone Tablet PC
Sid Meier GDC'nin Konuşmacılarından Birisi Olacak Need for Speed: Shift iPad'de Nasıl Görünüyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
iPad
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız