Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Anonim'in Betası Çıktı

 
     Türk geliştiriciler tarafından hazırlanan Anonim isimli korku oyunu ilk betası ile oyunculara sunuldu. Betayı indirip oyunun ilk bölümünün yarısına kadar oynayabiliyorsunuz.
 
     Henüz yapım aşaması devam eden oyunda hatalarlar karşılaşmanız olası zira zaten adı üstünde beta sürümünü indiriyorsunuz. İndirme linklerini ve nasıl çalıştıracağınızı aşağıdan takip edebilirsiniz.
 
 
     Kurulumdan sonra oyunun klasörüne girip (C:\Program Files\Anonim) Binaries klasöründen 32 veya 64 bit işletim sistemleri için ayrılmış klasörlerden birini seçip Anonim.exe'yi çalıştırmanız yeterli olacak.
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Anonim Türk Oyunu Korku Beta Owl Game Studios
SimCity'de Yapay Zeka Sorunları Yaşanıyor SimCity, İnternet Gerektirmeyecek Şekilde Modlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

digimon52

14.3.2013 21:11:07

0
merak edigim diyer husus oyun gold oldugunda nasil piyasaya sürecekleri ??? steam green light ? Mi

BSC Misafiri

14.3.2013 20:34:27

0
Mount Blade tamamen Turk oyunu demissin. Onunda cogunlugu yabanci. Tamami Turk yapimi olan oyunlar istanbul Kiyamet Vakti ve İ can Football. Bunlatin kaliteleride belli zaten...

TheCarlsberg

14.3.2013 17:17:54

0
quote:

Orijinalden alıntı: .::_MasterTech_::. Türkler güzel oyun yapamıyor genellemesi yanlış olur.Ayrıca Crysis te bir türk oyunu değildir.Sadece Crytek firmasının başında bir Türk var.Tamamen Türklerin yaptığı oyun diyebilmemiz için bir oyuna programcıların,grafikerlerin Türk olması gerekir.Tamamı Türkler tarafından geliştirilmiş bir tek oyun var oda Mount and Blade'tir.Onunda kalitesi ortada zaten.Bu oyunu geliştiren ekip tamamen amatör olarak kendini geliştirmiş genç arkadaşlardan oluşuyor.O nedenle çok büyük beklenti içinde olmayın derim.Unreal ile oyun yapıp toparlamakta herkesin harcı değildir.
Sonuçta türklerde var bu işte türk yapimida sayilir. Türkçe seslendirme felan.

BSC Misafiri

14.3.2013 15:41:42

0
uploaded.net/file/xgc2e1q1 Oyunu buradan direk indirebilirsiniz -Owl Games

Crynet

14.3.2013 15:26:16

+1
Arkadaşlar Oyun Bir Firma Tarafından Yapılmıyor Zaten :)

onur89tr

14.3.2013 15:07:43

0
FPS Creator ile yapılmış gibi duruyor. İndirmeyi düşünmüyorum.

digimon52

14.3.2013 12:55:09

0
Linke giriyorum fakat üyelik isdiyor bende vazgecdim indirmekden.

.::_MasterTech_::.

14.3.2013 12:15:04

0
Türkler güzel oyun yapamıyor genellemesi yanlış olur.Ayrıca Crysis te bir türk oyunu değildir.Sadece Crytek firmasının başında bir Türk var.Tamamen Türklerin yaptığı oyun diyebilmemiz için bir oyuna programcıların,grafikerlerin Türk olması gerekir.Tamamı Türkler tarafından geliştirilmiş bir tek oyun var oda Mount and Blade'tir.Onunda kalitesi ortada zaten.Bu oyunu geliştiren ekip tamamen amatör olarak kendini geliştirmiş genç arkadaşlardan oluşuyor.O nedenle çok büyük beklenti içinde olmayın derim.Unreal ile oyun yapıp toparlamakta herkesin harcı değildir.

MovieClipS

14.3.2013 12:14:51

+1
Merhaba arkadaşlar, ben oyun yapımcılarından, Mehmet ÇAPANOĞLU. Oyunun hataları tabi ki var ama sizin yorumlarınızla öneri ve eleştiriniz bizim için çok önemli oyunun hatalarını gidermek için yorumlarınızı eksik etmeyin. Betayı çıkarmadan daha çok hataları giderip paylaşabilirdik ama bazı arkadaşlar sabırsızlandığı için erkenden paylaştık ve en önemlisi olan oyunu yarım bırakmadığımızı göstermek içindi. Bu arada Gökhan YILMAZ'a çok teşekkür ederim, herkese iyi oyunlar..

TheCarlsberg

14.3.2013 12:02:02

0
Haftasonu Indiririm. Yanliz yanliş anlasilmasin ama türkler güzel oyunlar yapamiyor. Bi crysis var.
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız