Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Animal Crossing: New Horizons Switch için Çıktı

 
Her zaman, her yerde benzersiz bir ada kaçamağı yapma zamanı. Nintendo Switch için çıkan Animal Crossing: New Horizons oyununda oyuncular ıssız bir adaya kaçıyor ve ada hayatlarını keşfetmek, yaratmak ve özelleştirmek için kendi cennetlerini yaratıyorlar.
 
Çıkışından itibaren, oyuna sürekli olarak ücretsiz güncellemeler eklenerek oyuncuların eğlenmeleri için sezonluk içerikler sunulacak. Şu anda kullanıma sunulan ilk güncelleme Nisan ayında eklenecek “Bunny Day”.Yazılım güncellemesi ayrıca Nintendo Switch Online üyeleri için çevrimiçi özellikleri kullanma özelliğini de ekliyor.
 
İster çevrimiçi oynayın, ister başkalarıyla birlikte oynayın, adada yaşamak paylaşınca daha iyi. Animal Crossing: New Horizons’da en fazla sekiz kişi bir adada yaşayabilir. Party Play’de bölge sakinleri adayı aynı anda keşfetmeleri için üç kişi daha çağırabilir. Yerel kablosuz veya çevrimiçi oyun aracılığıyla belirli bir adada en fazla sekiz kişi oynayabilir.
 
Bir uçuşa geçmeden bile, bireysel kişiliklere sahip büyüleyici hayvan sakinleri, hayatlarını adada yaşıyor. Tom Nook, Timmy ve Tommy gibi dostça yüzler, hizmetlerini ödünç verecek ve mobilyalar ve ev dekorundan evinizi yükseltmeye ve mobilya ve aksesuarlarla süslemeye kadar herhangi bir topluluğun büyümesine mutlulukla yardımcı olacak - hatta bazıları tasarlanabilir ve kişiselleştirilebilir.
 
Nintendo Switch Online üyeleri artık önceki oyunlar Animal Crossing: New Leaf or Animal Crossing: Happy Home Designer ‘dan Özel Tasarım QR Kod modelini taramak için Nintendo Switch Online uygulamasının bir parçası olan NookLink'i kullanabilirler. Çevrimiçi bağlandığında, akıllı telefonu klavye veya sesli sohbet için kullanarak Nintendo Switch Online akıllı telefon uygulamasıyla Animal Crossing: New Horizons’ı olan arkadaşlarınızla konuşmak da mümkündür.
 
Animal Crossing: New Horizons ile ilgili daha fazla bilgi için şu adresi ziyaret edebilirsiniz. nintendo.co.uk/animalcrossingnewhorizons
 
Yeni fragman çadır kurma, işçilik araçları, özelleştirme, keşfetme ve yeni ve geri dönen hayvan sakinleriyle tanışma gibi çeşitli aktiviteler de dahil olmak üzere adada yeni bir hayatın başlangıcını gösteriyor.
 
basın bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
Animal Crossing: New Horizons Nintendo Switch
Captain Tsubasa: Rise of New Champions ‘Bölüm: Yeni Kahraman’ Fragmanı Drawful 2 Steam'de Ücretsiz
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

alsndnz

21.3.2020 12:47:54

0
quote:

Orjinalden alıntı: Zarbo257 Bu oyunun olayı ne ya yeni Switch sahibiyim bu oyunu bilindik hangi oyuna benzetebiliriz ona göre alıcam. Stardew Valley tarzı bi oyun mu bu?
bu oyunun turu sims ve harvest moon kirmasi gibi ama genel olarak ikisinede cok benzemiyor

Zarbo257

21.3.2020 06:51:45

0
Bu oyunun olayı ne ya yeni Switch sahibiyim bu oyunu bilindik hangi oyuna benzetebiliriz ona göre alıcam. Stardew Valley tarzı bi oyun mu bu?

BSC Misafiri

20.3.2020 22:05:37

0
Puanları dehşet

mehmetalpertr

20.3.2020 20:45:11

+1
Oyunun inceleme puanları; Famitsu- 38/40 NintendoLife- Perfect 10! Outstanding! Forbes- Perfect 10! VG247- Perfect 5 Stars! God Is A Geek- Perfect 10! Nintendo Insider- Perfect 10! Cubed3- Perfect 10! Masterpiece - Platinum Award! CGMagazine- Perfect 10! GameReactor- Perfect 10! The Telegraph- Perfect 5 Stars! Pocket Gamer- Perfect 5 Stars! Daily Mirror- Perfect 5 Stars! Trusted Reviews- Perfect 5 Stars! VideoGamesChronicle- Perfect 5 Stars! Daily Star- Perfect 5 Stars! GameXplain- Loves It! OpenCritic- 92% Mighty! Metacritic- 91% Must Play! Game Informer- 9 out of 10 IGN- 9 out of 10 Amazing! MyNintendoNews- 9 out of 10 Eurogamer- Essential GamesBeat- 95/100 Wccftech- 9.4 out of 10 The Games Machine- 9.4 out of 10 Spaziogames- 9.3 out of 10 COGconnected- 92/100 Areajugones- 9.3 out of 10 Metro GameCentral- 9 out of 10 GamesRadar- 4.5 Stars out of 5 USgamer- 4.5 Stars out of 5 Screen Rant- 4.5 Stars out of 5 TheSixthAxis- 9 out of 10 VideoGamer- 9 out of 10 Vandal- 9 out of 10 Nintenderos- 9.1 out of 10 MeriStation- 9 out of 10 Atomix- 92/100
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Animal Crossing: New Horizons
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız