Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Animal Crossing: New Horizons PAX East 2020'de Oynanabilir Olacak

 
Nintendo, Animal Crossing: New Horizons'ın ilk defa halka açık olarak PAX East 2020 etkinliğinde oynanabilir olacağını duyurdu.

Demoyu oynayan kullanıcılara Tom Nook temalı özel bir çanta hediye edilecek. Nintendo demoya erken erişim için kullanıcıların buradan kayıt yaptırmasını tavsiye ediyor. Kayıtlar 25 Şubat'ta açılacak.
 
Nintendo'nun standında ayrıca Pokemon Sword and Pokemon Shield, Luigi’s Mansion 3 ve The Strechers oyunları da oynanabilir olacak. Pokemon Sword and Pokemon Shield demosunu oynayan oyuncular özel bir kartpostal kazanacak. Ayrıca Switch ve oyunun kopyasını etkiliğine getiren kullanıcılar ayrıca Pokemon rozeti kazanma şansı yakalayacak. 
 
PAX East 2020 etkinliği 27 Şubat - 1 Mart tarihleri arasında Boston Kongre ve Sergi Merkezi'nde düzenlenecek.

Animal Crossing: New Horizons 20 Mart 2020'de Switch için çıkacak. Son düzenlenen Animal Crossing: New Horizons Nintendo Direct video sunumunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Animal Crossing: New Horizons Nintendo Switch
Xbox Series X Detayları – 12 TFLOPS, Özel RDNA 2 ve Zen 2 İşlemci, VRS, Raytracing ve Daha Fazlası Streets of Rage 4 İlkbaharda Çıkacak; ‘Floyd Iraia ve Multiplayer’ Fragmanı Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Animal Crossing: New Horizons
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız