Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Animal Crossing: New Horizons Kış Güncellemesi 19 Kasım'da Yayınlanacak

 
Nintendo, Animal Crossing: New Horizons kış güncellemesinin 19 Kasım'da yayınlanacağını duyurdu.

Kış mevsimi, Şükran Günü, Oyuncak Günü, kayıt dosyası transferi ve daha fazlasını ekleyecek.

Tüm içerikler şu şekilde:
 

Şükran Günü – Bu yıl 26 Kasım'da gerçekleşecek olan Hindi Günü'nde birinci sınıf şef Franklin gelip plazada bir toplantıya ev sahipliği yapacak. Oyuncular, Franklin'in plazada sergilenecek tabaklara koymak için malzemeleri toplamasına yardımcı olabilir. Franklin'in yemek pişirmesine yardım eden oyuncular ondan bir hediye alacak. Lütfen dikkat: Bu etkinlik, Resident Services binasının önceden inşa edilmesini gerektirir.
 
Oyuncak Günü –Ada sakinlerinin sevindikleri yılın zamanı… Oyuncak Günü neredeyse yaklaşıyor. Oyuncular, adalarının ve meydanlarının önümüzdeki haftalarda tatil temalı dekorasyonlarla giderek daha şenlikli hale geldiğini fark edebilirler. Süslenmiş ağaçlara da dikkat edin. Bunları sallayarak, tatil mobilyası tarifleri hazırlamanıza izin verecek süsleri düşürebilirsiniz. 1 Aralık'tan 25 Aralık'a kadar Nook's Cranny'den oyuncaklar satın almak ve Able Sisters mağazasında tatil temalı kıyafetler bulmak mümkün olacak. 24 Aralık resmi Oyuncak Günü olduğunda Jingle, tatil neşesini yaymak için her adaya özel bir ziyarette bulunacak. Hediyeleri teslim etmesine yardım ederek oyuncular da bir hediye alacak. Lütfen dikkat: Bu etkinlik, Resident Services binasının önceden inşa edilmesini gerektirir.
 
Yeni Reaksiyonlar ve saç stilleri - Resident Services'da bulunan Nook Stop terminalinde Nook Milleri kullanılarak dokuz yeni Reaksiyon ve altı yeni saç modeli seçeneği elde edilebilir.

Ev depolama limiti yükseltmesi - Daha önce evlerini en büyük boyuta genişletmiş ve borçlarını ödemiş olan oyuncular, Resident Services 'de Tom Nook ile konuşarak daha fazla ev depolama alanı genişletmesi için başvurabilecekler. Bu, ev depolama alanını 2400 yuvaya genişletecektir. 
 
Rüyalarda rastgele adaları ziyaret etmek - Uyuklamaktan ve rüyalar içindeki diğer adaları ziyaret etmekten zevk alan herkes artık rüya görürken rastgele adaları ziyaret etmeyi seçebilecek ve ada özelleştirmeleri için yeni ilham manzaraları açabilecek.

Animal Crossing: Pocket Camp işbirliği – Animal Crossing: Pocket Camp’ın üçüncü yıldönümünü anmak için, Animal Crossing: New Horizons'da bir Pocket Camp akıllı telefon modeli sunulacak 
 
Resident ve Island Data Transferleri –Tek oyunculu aktarım özelliği, oyuncuların yerleşik verileri başka bir sisteme aktarmasına olanak tanır. Bu, sakinin adı, görünümü ve ekipmanının yanı sıra envanteri, evi ve saklama alanını içerir. Ayrı bir bütün ada aktarım özelliği, oyuncuların kullanıcı kaydetme verilerini adanın kendisi ve tüm sakinlerle birlikte başka bir sisteme taşımasını sağlayacaktır. Bu hizmet, Nintendo eShop'taki ücretsiz Island Transfer Tool uygulamasıyla kolaylaştırılacaktır.

…ve daha fazlası: Yeni sezonluk ürünler 1 Aralık'tan itibaren Nook Stop'ta satışa sunulacak. 26-31 Aralık tarihleri arasında, Yılbaşı gecesini kutlamak için çeşitli bayram öğeleri de olacak. Güncellemenin içeriğine ek olarak, oyuncular 31 Aralık'ta saat 19:00'da başlayacak bir geri sayım etkinliğini dört gözle bekleyebilirler. 

 
Güncellemenin tanıtım fragmanı:
 
basın bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
Animal Crossing: New Horizons Nintendo Switch
Call of the Sea 8 Aralık'ta Xbox Series, Xbox One ve PC için Çıkacak Yeni Mass Effect Oyunundan Konsept Görseller

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Animal Crossing: New Horizons
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız