Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Anarchy Reigns'ten Keyifli Bir Hikaye Videosu

Madworld'den tanıdığımız Jack'in oyuna ayrı bir renk katacağı kesin.
 
    Sega ve Platinum Games'in ortaklığını sürdürmesinin ardından yeni duyurulan projeleri konumundaki Anarchy Reigns dopdulu bir biçimde bizlere yaklaşıyor.
 
    2012'ye ertelenen çıkış tarihinden sonra bir süredir ses alamadığımız oyun için yepyeni bir video karşınızda. Hem bu seferki bir karakterin üzerine yoğunlaşan tanıtım videosu da değil. Bizzat bir hikaye videosu. Ancak maalesef seslendirmeler Japonca.
 
     İçinde Madworld'den Jack'in bulunacağı oyunda yepyeni ve birbirinden havalı yeni karakterler de oynanabilir durumda. Bayonetta, MadWorld ve Vanquish gibi başarılı yapımları Sega bünyesine kazandıran Platinum Games'in Anarchy Reigns'te de kimseyi hâyâl kırıklığına uğratacağını sanmıyorum. Oyun ilk olarak Japonya'ya çıkacağa benziyor, lokalizasyondan sonra Batı yollarına düşecektir. Beklemeye devam.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
story trailer hikaye videosu Anarchy Reigns Aksiyon Online Platinum Games Sega PS3 Xbox 360
Rayman: Origins'ten Dopdolu Bir ComicCon Videosu Silent Hill: HD Collection'dan Off-Screen Video
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

22.7.2011 19:35:00

-1
biraz mgs ile deus ex kokusu aldım sanki

BSC Misafiri

22.7.2011 17:45:05

-1
Yönetici arkadaşlar konuyla hiç alakası yok ama Mortal Kombat'a DLC karakter Freddy Krueger mı geliyor tam anlayamadım ingilizcem pek iyi değil konunun linki burda BSC de bir konu açarmısınız bununla ilgili? http://blog.us.playstation.com/2011/07/22/ed-boon-talks-freddy-krueger-in-mortal-kombat-secret-origins-of-dlc-characters/#utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=FreddyMK_072211
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Anarchy Reigns
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız