Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Anarchy Reigns, 2012'ye Ertelendi

Anarchy Reigns, MadWorld'deki Jack'i de karakter listesinde barındıracak.
 
    Sega, Platinum Games tarafından yapımı sürdürülen Anarchy Reigns'in çıkış tarihini Japonya'da 2012'ye ertelediğini açıklayarak üzüntü yarattı.
 
    Neden bu ertelemenin gerçekleştiğini belirtmeyen Sega, bu ertelemenin tüm dünya için mi yoksa sadece Japonya'ya özel mi olduğunu da belirtmedi. Bu mesele için kendilerinden onay bekleniyor.
 
     Bayonetta, MadWorld ve Vanquish gibi başarılı yapımları Sega bünyesine kazandıran Platinum Games'in yeni oyunu Anarchy Reigns için de doğal olarak beklentiler çok büyük. Oyunun biraz ertelenip daha iyi bir hâle getirilmesi isteniyorsa elbette hoş karşılarız.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Andriasang Aksiyon Online Platinum Games Sega PS3 Xbox 360 erteleme
Tak Fujii, E3'te Sunum Yapacak!!! RE: The Mercenaries 3D İlk Olarak Teknik Testmiş

venom800

19.5.2011 22:15:27

0
Bu olmadı işte! Dört gözle beklediğim oyun 2012'ye ertelenmiş, gerçi bu ertelenmenin esas nedeni oyunu daha sorunsuz bir şekilde piyasaya sürmek ise anlarım ama oyunun çıkmasına az bir süre kala böyle bir ertelenme haberi görünce insan üzülüyor tabi. Neyse acalemiz yok, oyun problemsiz olarak çıksın da bekleriz artık.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Anarchy Reigns
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız