Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Amy'nin PSN Fiyatı İle İlgili Açıklama

Amy korku oyunu severlere hitap edecek
 
       11 Ocak'ta Playstation Network (PSN) ve Xbox Live için piyasaya çıkacak olan macera-korku oyunu Amy'nin fiyatındaki farklılıklar oyuncuların tepkisini çekmişti. Geliştirici firma
Lexis Numerique bu konuyla ilgili bir açıklama yaptı.
 
       Amy bildiğiniz gibi Avrupa ve Amerika'da Xbox Live'da 800 Microsoft puanına satılıyor. PSN'de ise Amerika'da 12.99 dolar, Avrupa'da ise 10 Euro'ya satılıyor. Amerika'da oyunun PSN sürümünün 3 dolar daha pahalı olması doğal olarak oyuncuların hoşuna gitmemişti.
 
       Lexis patronu Jose Sanchis'e göre bu fiyat farklılığının nedeni euro ve dolar arasındaki kur farkı. Avrupa ve Amerika'daki fiyatları eşitlemek istediklerini söyleyen yetkili, 10 euro'nun yaklaşık 13 dolara tekabül ettiğini belirtiyor. 800 Microsoft puanının Avrupa'da 10 Euro'ya satıldığını da belirten yetkili, Amerika'da 800 Microsoft puanının 10 dolar olması nedeniyle böyle bir fiyat farkının ortaya çıktığını belirtiyor.
 
      Bölgeler arasındaki küçük fiyat farklarının normal olduğunu söyleyen Sanchis'in bu açıklaması bakalım oyuncuların şikayetlerini dindirebilecek mi? 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gematsu Amy Lana PSN PS3 Sony VectorCell Korku Survival Horror
Miyamoto Yepyeni Bir Proje Üstünde Çalışıyor Team Ninja: Ni-Oh Üzerinde Çalışıyoruz

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Amy
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız