Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Altered Carbon'un Animasyon Filminden Fragman Yayınlandı

 
 
Cyberpunk bir evrende geçen Altered Carbon'un animasyon filmi için bir fragman yayınlandı ve yayın tarihi de belli oldu. Dizinin ikinci sezonu 27 Şubat'ta yayınlanmıştı. 
 
Eğer diziyi izledikten sonra doyamadıysanız, Altered Carbon'un animasyon filmi de önümüzdeki hafta yani 19 Mart'ta yine Netflix üzerinden yayınlanacak. Filmin, dizinin öncesini mi sonrasını mı anlatacağı belli değil ancak öncesini anlatacakmış gibi duruyor. 
 
Netflix'te filmin tanıtım yazısı şöyle: "Takeshi Kovacs, Latimar gezegeninde hem ciddi bir KTHK üyesiyle birlikte bir yakuza patronunun ölümünü araştırmak hem de bir dövmeciyi korumak zorundadır." 
 
Animasyonun tam adı ise: Altered Carbon: Resleeved. Yayınlanan fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Polygon Film ve Dizi Haberleri altered carbon netflix yayın tarihi oyuncular konusu cyberpunk dizi Anthony Mackie falcon animasyon filmi animasyon Altered Carbon: Resleeved
Bir Hayran Tarafından Super Mario Bros.'un FPS Versiyonu Yayınlandı Saints Row: The Third - Remastered PS4 ve Xbox One için Listelendi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız