Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Altay Spor Kulübü, Elektronik Spora Giriş Yaptığını Duyurdu!

 
     İzmir'in köklü spor kulüplerinden Altay Spor Kulübü, elektronik spora giriş yaptığını duyurdu. Yapılan açıklamada Altay SK'nın FIFA oyunu için oluşturulan Virtual Pro League (VPL) ile anlaşma sağladığı ve Pro-Elite League'de yer alacağı bildirildi. 
 
Altay Spor Kulübü'nün resmi açıklaması; 
 
     "Büyük Altayımız e-Spor dünyasına ilk adımını attı.
 
     Kulübümüz, Avrupa Kupaları için birbirinden güçlü futbol ve e-Spor takımlarını içeren VPL ile anlaşma sağlayan Pro-Elite League çatısı altında mücadele edecek."
 
     FIFA Pro Clubs "Pro Elite League" (PEL), Türkiye'de ilk defa sadece resmi takımların yer aldığı birbirinden güçlü 15 takımın mücadele ettiği profesyonel sanal bir futbol ligi. İlk sezonun 15 Mayıs günü başladığı ligde TFF takımları ve resmi elektronik spor kulüpleri yer alıyor. FIFA futbol oyununun 11'e 11 modu olan Pro Clubs modunda oynanıyor. Bu futbol simülasyonunda takımlar her oyuncuyu farklı bir kişinin yönettiği 11'lerle sahaya çıkıyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
FIFA 20 Electronic Arts EA Sports Sokak Futbolu 27 Eylül 2019
Postal 4: No Regerts Duyuruldu, Şu an Steam'de Erken Erişimde Worlds 2019 Grup Aşaması 3. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı!

Dhalsim

15.10.2019 08:51:59

0
Altay sevdiğim kulüplerden..Futbolda süper ligden bir düştü bir daha çıkamadı..Düştüğü zamana kadara süper ligde en çok bulunan 4. kulüptü
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
FIFA 20
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız