Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Allods Online, Renaissance Devrine Giriyor!

Allods Online, F2P dünyasında liderliği elde tutuyor.

     Bu senenin başında resmi olarak yayınlanan Allods Online, o zamandan beri ilk içerik güncellemesi ile karşımızda.
 
     Renaissance güncellemesinde bir çok yeni eşya getiriyor ayrıca bu sene Allods'un 3.5 milyon kayıtlı oyuncu sayısını da geçtiğini hatırlatalım. Bu kadar oyuncuya ne kadar eşya versen az işin açıkçası. Artık bu 3 milyon oyuncu şehirlerinde gezerken herkesle aynı gözükmek zorunda değil. Bunun yanında oyun sonunda beklenecek güzel bir sistem geliyor. Reenkanasyon denilen sistemde en yüksek level karakterinizi tutarken alt bir karakter yaratıp, alt karakterinize ondan özellikler verebiliyorsunuz. Bu karakterlerin arasındaki bağ sayesinde, altın, binek, iksirler ve diğer eşyaları ortak kullanabiliyorsunuz.
 
       Renaissance güncellemesinin videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
PC gpotato mail.ru f2p mmorpg
Transformers Universe'e Yeni Tanıtım Videosu Gears of War 3 için "Griffin" Adlı Karakteri Açın
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

carlosulo

7.8.2011 04:03:47

0
Priston Tale 2 tavsiye ederim...

BSC Misafiri

7.8.2011 00:58:52

0
Arayüzü WoW a çok benzediği için denedim. En fazla 2 saat dayanabildim.Görsel olarak güzel olabilir fakat sadece quest ler ile ilerlemek benim hoşuma gitmedi.Ama şu an f2p oyunlar içindeki en iyisi diyebilirim.

BSC Misafiri

6.8.2011 21:05:33

0
Oyun iyi güzel hoş ama level atlamak çok zor. Haritalar çok büyük. Bazı görevler, oyun Türkçe olmasına rağmen çözülmesi çok zor oluyor. Binek hayvanı almak içinde gerçek para vermek oyun yapımcılarının akıllıca bir davranışı fakat oyuncular için kötü bir durum. Arena olayı var ama arenalar ufak. Savaş sistemi olsa güzel olurdu. 35 levelde Astral Gemi olayları var, youtube'ta aratarak görebilirsiniz. Konsepti bu ama gemiyi yapmak için 35 lvl olmak,geminin yapılması için 100 gün beklemek... Sanki baya bir sabır istiyor. Haber için teşekkürler.

BSC Misafiri

6.8.2011 20:50:39

0
Görsel olarak çok gözalıcı, seslerde dahil tamamen Türkçe olması için çalışan arkadaşlara tebrikler. Eğer bu tarz oyun oynayacaksanız Türkçe olması ve malum vasat benzerlerinden kat kat üstün özellikleri ile bu oyunu mutlaka deneyin.. Ayrıca Türkçe yardım alma şansınız da yüksek..

BSC Misafiri

6.8.2011 20:27:09

0
türk sunucularına girmiştim malesef bomboş dolu olsaydı çok iyi olurdu
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Allods Online
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız