Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Alan Wake ve For Honor Epic Games Store'da Ücretsiz

 
Bu hafta da Epic Games Store kullanıcılarını iki ücretsiz oyun bekliyor: Remedy Entertainment'in aksiyon psikolojik gerilim oyunu Alan Wake ve Ubisoft'un kılıçlı aksiyon oyunu For Honor.

Her zaman olduğu gibi ilgilenenler Epic Games Store üzerinden giriş yaparak oyunları ücretsiz olarak edinebilir ve ardından Epic Games Launcher aracılığıyla bilgisayarına indirebilir. Oyunlar 9 Ağustos'a kadar ücretsiz dağıtılacak. Bu tarihten önce kütüphanenize eklerseniz oyunlar sizde kalacak.

Bir sonraki ücretsiz oyun da belli oldu: Oyuncakların ve sırların dokunularak keşfedildiği bir dünyada geçen 3D bulmaca oyunu GNOG 8 - 15 Ağustos tarihleri arasında Epic Games Store üzerinden ücretsiz indirilebilir olacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Epic Games Store
Switch'in "Game Trials" Hizmeti Online Üyelere Oyun Deneme Fırsatı Sunacak Dünyanın En Büyük 4K UHD FreeSync 2 HDR Oyuncu Monitörü ASUS ROG Strix XG438Q Piyasaya Çıktı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

4.8.2019 20:55:27

0
Hiç gerek yok steam başkan gerisi patlıcan

BSC Misafiri

3.8.2019 11:01:51

0
Steam sen nelere kadirsin. Siz taraf tutmayın bunlar hep kendilerini düşündüğü için bizi değil.

:::LOSTPLANET:::

3.8.2019 09:23:31

0
Bir launcher'ı indirip üye olmaya bakıyor.Para mı istiyor bunun için? Hayır. Kredi kartı mı istiyor, spam reklam mı yapıyor? Hayır. Epic'i yatağıma almıyorum, verdiği ücretsiz oyunu indiriyorum oynuyorum ya da özel oyunu satın alıyorum. Buna ihanet gözüyle bakmıyorum, steamle sadakat yemini etmedik.

BSC Misafiri

3.8.2019 06:54:44

0
Farkli bir platformda oyun versin bedava hemen uyelik acar kaparim oyunu arkadas.Yakalayin firsatlari hepsinin iyi yanlarini alin hangi platform daha iyi kampanya yaparsa yapisin.Bu tutucu ve holigan zihniyetini birakin lutfen.

BSC Misafiri

3.8.2019 06:54:00

0
Steamciğim önceden bunları bedava vermişti zaten. Gerek yok.

BSC Misafiri

2.8.2019 23:50:54

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Anlam veremiyorum fanatikleşen insanlara gercekten.Siz oyuncusunuz arkadaslar en azindan oyun oynuyorsunuz.Idrak etmeniz lazim oyun fiyatlarini goruyorsunuz coğu insan zorlayacak duzeyde .Bedava oyun veriliyor opup basiniza koyacaginiza hala bok atiyorsunuz .Epic games bu hareketleriyle bile sempati toplamasi lazim.Tarafsiz olmalisiniz nerde bedava oyun var alicaksin dostum tesekkurlerinide sunucaksin icten veya distan dile getiriceksin .Uplay,Epic ve steam hesabim var steam hesabima para harcadim fakat hep indirimdeyken cunku indirimsiz oyun fiyatlari zorluyor beni acikcasi.Epic ve Uplay mağzalarinada sonsuz tesekkur ederim bedava oyun verdikleri icin !
Hocam taraf tutmak ülkenin kanına işlemiş, topraklarına işlemiş. O yüzden yapacak hiç bir şey yok.

BSC Misafiri

2.8.2019 23:32:53

+2
Anlam veremiyorum fanatikleşen insanlara gercekten.Siz oyuncusunuz arkadaslar en azindan oyun oynuyorsunuz.Idrak etmeniz lazim oyun fiyatlarini goruyorsunuz coğu insan zorlayacak duzeyde .Bedava oyun veriliyor opup basiniza koyacaginiza hala bok atiyorsunuz .Epic games bu hareketleriyle bile sempati toplamasi lazim.Tarafsiz olmalisiniz nerde bedava oyun var alicaksin dostum tesekkurlerinide sunucaksin icten veya distan dile getiriceksin .Uplay,Epic ve steam hesabim var steam hesabima para harcadim fakat hep indirimdeyken cunku indirimsiz oyun fiyatlari zorluyor beni acikcasi.Epic ve Uplay mağzalarinada sonsuz tesekkur ederim bedava oyun verdikleri icin !

BlackBeasT

2.8.2019 22:33:22

+1
Alan Wake için TR yama'da var. Bu zamana kadar oynamadıysanız TR yamayı gömün tam bööle haftasonu oyunu

Uchigatana

2.8.2019 22:11:44

+1
Epicciyiz epicci

BSC Misafiri

2.8.2019 21:25:29

0
quote:

Orjinalden alıntı: mehmetalpertr sırf bulunsun diye aldım.. sağolun teşekkürler.
Biz de onun için aldık hocam. Taaa xbox 360 zamanında en az 5 kez Alan abimizin içinden geçtik.. For Honor mu? O çöp ya, dursun kenarda bedava sirke..

dark dragon

2.8.2019 20:18:37

+3
Asıl 15 senedir totosunu kaldırıp bir half-life bir portal yapmayan steam ölsün gebersin

Persona_Non_Grata

2.8.2019 19:31:52

+1
Sonuna kadar epic ciyiz, kökünü kazı steam in

Locke Lamora

2.8.2019 19:29:57

+3
tabi ki umrumuzda değil. cehennemin dibine kadar yolu var epic in. steam forever! kartel piyasası oluşturmaya çalışan, cyberpunk u ayartamayınca cd projeckt red e tavır yapmaya çalışan bi sistemden bahsediyoruz. inşallah batarsınız.

mehmetalpertr

2.8.2019 19:09:52

+1
sırf bulunsun diye aldım.. sağolun teşekkürler.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız